Eğitim & Kariyer Ben yks ye hazırlanıyorum ara vermeden kpss ye sizce nasıl hazırlanmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konu çalışmak istemiyorum zaten gerek yok şu an konu çalışıyorum zaten. Sizce ne yapayım nerden başlayayım ne zaman? Güncellemeler+1 yıl Cevap yok mu 🙄 Ben yks ye hazırlanıyorum ara vermeden kpss ye sizce nasıl hazırlanmalıyım? Cevapla YKS Soruları KPSS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YiğitAkkoyun Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kpss yks hmm matematik ve Türkçe çalışınca zaten otomatikman kpss nin %50 sini bitirmiş oluyosun yerinde olsam ayt tarih de çalışirdim 3 5 de ordan yapardım ama genel kültüre bak derim tek tarihle olmaz 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yok ayt ye girmeyeceğim. Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Tek tyt o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aynen evet Yorumla Soran +1 yıl Kpss sınavına kadar sadece deneme çözsem Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Orta öğretim kpss mi Yorumla Soran +1 yıl Önlisans kpss Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Hedef nedir PMYO mu yoksa? Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Polislik mi yani Yorumla Soran +1 yıl Önlisans sayısal bir bölüm Yorumla Soran +1 yıl Sorumun cevabı ne zaman sonra gelecek merak ediyorum😂 Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Sayısalsan matematik iyidir Türkçe kas birazda genel kültür çalışırsan konu anlatım kitaplarıyla bu iş tamamdir Yorumla Soran +1 yıl Konu anlatımı çalıştım Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Deneme çöz o zaman bol bol Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim her gün mü yoksa? Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Ben olsam 3 günde bir atarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kpss yks hmm matematik ve Türkçe çalışınca zaten otomatikman kpss nin %50 sini bitirmiş oluyosun yerinde olsam ayt tarih de çalışirdim 3 5 de ordan yapardım ama genel kültüre bak derim tek tarihle olmaz
Yok ayt ye girmeyeceğim.
Tek tyt o zaman
Aynen evet
Kpss sınavına kadar sadece deneme çözsem
Orta öğretim kpss mi
Önlisans kpss
Hedef nedir PMYO mu yoksa?
Polislik mi yani
Önlisans sayısal bir bölüm
Sorumun cevabı ne zaman sonra gelecek merak ediyorum😂
Sayısalsan matematik iyidir Türkçe kas birazda genel kültür çalışırsan konu anlatım kitaplarıyla bu iş tamamdir
Konu anlatımı çalıştım
Deneme çöz o zaman bol bol
Teşekkür ederim her gün mü yoksa?
Ben olsam 3 günde bir atarım 😂
Tamam teşekkürler
Rica ederim