Cambridge in pdfi var ben de. Etkinlikleri daha çok ama Oxford kadar ayrıntılı değil. Oxford kitabında incik cincik ne varsa anlatıyor. Kelime sorunu pek yaşamıyorum ben. O yüzden onun için kitap almadım. Sürekli Reading yapıyorum zaten, dizi filmleri de inglizce altyazılı izliyorum uzun zamandır.
Pdf i bende de var ama sevmiyorum elime kitabi almayi tercih ederim. Pdf i varken kitabini da alacagim belki sacma gelebilir ama oyle daha rahat hissederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orta seviye. Ancak önemli olan listening, speaking, reading ve writing'in hepsinin aynı seviyede olması.
Aynen calisiyorum
Ortanın altı işte.
Pre intermediate
Intermediate
B1 pre intermediate
B2 intermediate
C1 upper intermediate
C1 advanced
Ben de yeni sertifika aldım da B1 pre yazıyor.
O yüzden bilemedim.
Bizim sistemle sizinkisi farklı herhalde
Olabilir
Ama b1 seviye yine iyi bence sonucta derdimizi anlatabiliyoruz. Calismaya devam edip b2ye ulasilabilir
Oxfordun intermediate kitabı var bende.
O kadar ayrıntılı ki çalış çalış bitmiyor.
Hangisi word skills yazan mi? Turuncu olan?
www.amazon.fr/.../0194579808
Bu kitap iyi mi memnun musun?
Kursta cambridge'in english grammar in use kitabi var fifth edition onu onerdilerdi
Vocabulary icin de oxford'un word skills kitabini onerdilerdi turuncu olan
Cambridge in pdfi var ben de.
Etkinlikleri daha çok ama Oxford kadar ayrıntılı değil.
Oxford kitabında incik cincik ne varsa anlatıyor.
Kelime sorunu pek yaşamıyorum ben.
O yüzden onun için kitap almadım.
Sürekli Reading yapıyorum zaten, dizi filmleri de inglizce altyazılı izliyorum uzun zamandır.
Pdf i bende de var ama sevmiyorum elime kitabi almayi tercih ederim. Pdf i varken kitabini da alacagim belki sacma gelebilir ama oyle daha rahat hissederim
Ben oxfordtan çalışıyorum.
Els fasikülleri var.
Ordan da tekrar etkinlikleri çözüyorum
Peki almanca calisiyor musun? Calisiyorsan onerebilecegin kitap var mi?
Sen beni tanıyor falan misin 😂.
Hayir seni ilk kez gordum 😀 niye oyle dedin ki
Almanca çalışmaya da başlasam mi, kaynak ne bulsam diye düşünüyordum bugün jdjsjs
Bence baslayabilirsin dil ogrenmekten zarar gelmez 😀
Lisede gördüm Almanca da.
Başka çalıştığım alanlar da var o yüzden kafam allak bullak olucak gibi geliyor jsjs
Ben de gorduydum de coktandir almancayla alakam olmayinca bildiklerimi de unuttum
Arada bir dualingoda takılıyorum o kadar
Dmden mesaj atar mısın
Mesajlarin kapali
Orta.
Berbat