Hedeflerimi anlatıyorum, hayal kurma diyorlar
X üniversitesine geçiş yapacağım diyorum, hayal kurma diyorlar (ortalamam 3.78 ve 3 dönemdir birinci geliyorum.)
Şu meslekte şöyle bir hayat tasarlıyorum diyorum, ne olacağını bilemezsin hayallere kapılma diyor ki ben lüks bir hayat tasarlamıyorum. KPSS mi yapsam özel sektöre mi bel bağlasam diye akıl almaya çalışıyorum.
Ders notlarım hep yüksek buna rağmen 10 alan kız bana göre daha başarılı daha zeki görülüyor. (Not bir başarı ölçütü değil elbette ancak ailem için öyle.)
Aileme nasıl kendimi kanıtlayabilirim, nasıl beni ve hedeflerimi ciddiye alırlar?
X üniversitesine geçiş yapacağım diyorum, hayal kurma diyorlar (ortalamam 3.78 ve 3 dönemdir birinci geliyorum.)
Şu meslekte şöyle bir hayat tasarlıyorum diyorum, ne olacağını bilemezsin hayallere kapılma diyor ki ben lüks bir hayat tasarlamıyorum. KPSS mi yapsam özel sektöre mi bel bağlasam diye akıl almaya çalışıyorum.
Ders notlarım hep yüksek buna rağmen 10 alan kız bana göre daha başarılı daha zeki görülüyor. (Not bir başarı ölçütü değil elbette ancak ailem için öyle.)
Aileme nasıl kendimi kanıtlayabilirim, nasıl beni ve hedeflerimi ciddiye alırlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar,
Hedeflerinizi, onları anlamayacak insanlarla paylaşmanızın gereği yoktur.
Ömründe muz yememiş birine ne yaparsanız yapın muzun tadını anlatamazsınız.
Tüm hayatı bir dağ köyünde geçmiş bir başkasına Viyana şehrinin ne kadar güzel olduğu ve oraya gidip görmek istediğinizi söylemeniz gereksizdir.
Bir kitabı zor okuyan, başkasının yılda iki yüz kitap okumasının yalan olduğunu düşünür.
Flüt çalmak bile istemeyen kişi, keman virtüözünün her akşam keman çalmasının boşa zaman kaybı olduğunu zanneder.
Hayallerinin peşinde gitme cesaretine sahip olmayanlar, bunu yapmak isteyenlerin felakete yürüdüklerini söylerler.
Hayallerin boş olduğundan dem vururlar. Kullandıkları ve izledikleri her şeyin bir zamanlar sadece başkalarının kafasındaki hayaller olduğunu düşünmek istemezler. Çünkü başkasının hayallerini gerçekleştirme ihtimali onlara korkaklıklarını hatırlatır.
Ağaç dalındaki elmayı uzanıp alabilecek kişi o elmaya uzanamayacak kadar boyu kısa olanlar tarafından hayalcilikle suçlanır.
Hayal kurmayan ve o hayallerin peşinde disiplinli bir şekilde çabalamayan insanların ağırlıkta olduğu toplumlar; bunları yapabilen insanların çoğunlukta olduğu başka toplumların ürettiklerini satın alabilmek için ömürleri boyunca nefret ettikleri işlerde çalışırlar.
Sonra da dönüp; 'ben çok akıllı ve realist bir insanım.' derler.
Yolculuğunuzda başarılar dilerim.
Sevgilerimle.
Çok teşekkür ederim bu harika yorum için 💕🙏