Sen cal kapımda Selin vardı onun meslegi piyarcı degilmi halkla ilişkiler diyorlar ama halkla ilişkiler ve piyarcılık cok farklı şeyler piyarcılıgın adını bilen var mı halkla ilişkiler degil ama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pr reklamlarla ilgilenir haliyle de halkla iliski icinde olmasi. lazim halkin ilgisine gore reklamlar duzenlemesi lazim
Ben şirkete piyar varya şirket ile ilgili kotü sözler söyleniyor onları ortadan kaldıran kişiler oluyor sosyal medyada ya da normal hayata bunun reklamla işi yokki
Ne alakasi var sosyal medya sorumlulari olur onu yapar. pr ci niye girip instagramda kotu yorum silsin. Pr ci instaya insanlarin ilgisini cekcek seyler bulur sirket konseptine gore.
Söyle anlatmak istiyorum şirket ile asılsız bilgileri kaldırmak için yani şirketin adının kötülenmemesi şirket içindeki olumsuzlukların dışarıya yansımaması için sorumlu oluyorlar bu da sosyal medyada asılsız haberler cıkaranları bulmak ve o haberi silmek için
tamam bunlari yapanlar var ama pr ci degil bunlar. Sosyal medya uzmanlari ya da ne bilim adina ne koymussa o sirket. Pr in isi reklamdir
İşte aslında benim anlatma istedigim Meslek bu adını soruyorum herkez şirkət piyarı diyor
Her sirket kendince bi isim takabilir buna bunum bi meslegi yokki sekreter bile yapar
Hayır bunun ayrı bir dalı var yani o bölümü okumak için 2 dil bilmek cevrenin fazla olması gerekmiş Cok fazla sinirli olmak gerekiyormuş
Lisans yapman gerekiyormuş hani varya şirketin başındaki insanlar aynı onlar gibi bilgiye sahip olmak gerekiyormuş ama adını bilen yok
Cunku seni kandirmialar bu dedigini bizim sirkette bildigin sekreter yapiyor.
Hayır herkez öyle diyor ama tek bir insan degilki onun aynı bir bölümü var ünivertede
Olabilir ama luzumu yok bunun icin. Bizim sekreter ilkokul mezunu on numara da yapiyo ki sirkette uluslararasi bir sirket. Pr desen o amenna isi bilmesi lazim ama farkli seylerden bahsediyorsun
Benim anlatmak istedigim şirketin koruyucu gibi biesey aslında ne yapalım ben bilen birine sorarım