Nolur yardım edinn?

İyi sabahlar arkadaşlar. 2,5 yıllık bi ilişkim var. İlişki boyunca sürekli içi boş veya dolu yalanlara, değersizliklere, ilgisizliklere maruz kaldım tabi bunlara karşıda tepkisiz kalamayıp bi çok tartışma yaşadım. Beraber yaşıyorduk bu yazın başında üni tatil olması nedeniyle 2 saat uzaklıktaki ailesinin şehrine gitti. Benim ailem çok uzak o yüzden yalnız yaşıyorum. Ailesinin yanındayken bana ilgisi sıfırdı hiç aramıyor adam akıllı sormuyordu 1 ay geçmesine rağmen türlü bahanelerle hiç yanıma bile gelmedi ayrıca ailesi beni tanıyor biliyor. Bunun üzerine yaşadığımız tartışmalarda küstüğümde bitti diyip telefonu kapattığımda bir gün boyunca bana yazmaz sonraki gün yazardı bu olayların üstüne yanıma geldiğinde bana yazmadığı sürelerde bi çok kıza yazıp dertleşmeye çalıştığını kendini acındırdığını gördüm silmişti ama denk geldi buldum yalvar yakar barıştık fakat her ailesinin yanına gittiğinde tartıştığımızda aynı şeyleri bi çok kez yaptı eski sevgililerine yazdı başka kızlara yazdı her yanıma geldiğinde başka kız görüyordum bi şekilde en sonda tamamen bitirmek istediğimde her şeyi düzeltmek için tatile gitmek istedi ve dönüşünde de bi tartışma yaşayıp bana şiddet uyguladı şikayetçi oldum üstüne hala bana yalvarıp yakarıp barışmak isterken başka kızlarla konuşmaya devam ettiğini gördüm bunun üzerine bende başka biriyle konuştuğumu söyleyip onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım evimi basıp bina camımı kırdı tekrardan davalık olduk bunun üzerine 2 ay boyunca görüşmedim tabi bu süre zarfında sürekli bana yazmaya özledim demeye devam etti ama başka kızlarlada konuşmaya devam etti sonra bi kere buluştuk başka biriyle bişeyler yaşadığını ve bir çok kızlada konuşup görüştüğünü hatta sınıfımızdaki kızlara yazdığını öğrendim. Benim arkadaşlarıma benim hakkımdada beni suçlu çıkarmak için bin türlü iftira atmış namusuma laf etmiş. Ben eşeklik ettim barıştım ama şu an delirecek gibiyim hala şifrelerini gizliyor telefon yastığının altında uyuyor ne yapacağımı bilmiyorum nolur bi akış fikir verin :(

Nolur yardım edinn?