tekirdagda olup iş veren var mı?
ciddi derece işsizlik söz konusu şu an ki durum için.
o yuzden bulmakta zorlanıyorum.
benim gibi arayanlar var mı?
ciddi derece işsizlik söz konusu şu an ki durum için.
o yuzden bulmakta zorlanıyorum.
benim gibi arayanlar var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tekirdagda is bulamazsinki sahil kesminde ancak mevsimsel isler olur ama cerkezkoy falan olsa is bulursun
Bende Kırklarelindeyim burası resmen çöktü şu an ama Çorlu'da fabrika lar eleman alımı yapıyormuş bazıları bil
fabrikalarda olmasa..
Bilmiyorum bende işsizim. Dayanamıyorum fabrika da hiç çalışmadım yapamiycagim işler ama bende de çare kalmadı gidicem galiba
Çorlu da gene seçme şansı var fabrika konusunda burada sadece 1 fabrika eleman arıyor
işsizlik söz konusu olunca artık fabrika bile yeterli diyor insan yani ona şükür.. çorludaki fabrikaları araştırıcam bakalım sen ne okudun?
Hotelcilik okudum ama yaşım 41 hoteller bitti, restaurantlar bitti. Hiç bir şekilde ise gidemiyorum daha önceki yorumlarda dedim 19 ise basvurdum 15 i dükkan kapattı. Benim sektörümde iş bulmam mucize hatta şu an imkansız. Tekirdağ da yüzüncü yıl mah. Kaldım uzun süre Çorlu da çakal diye tabir edilen yerde çalıştım. Gerisini anlatmayım sorunun cevabı farklı ona geçelim
Uygulama hotelinin tam karşısında ara yerde halı saha var onun arkasında pazar kuruluyor. Tam önünde sitede kaldım. Tekirdagli isen dediğim yeri anladin
Onu geç Cumhurbaşkanı diyormus hiç dinlemem bu arada onu. Hiçbir esnaf kapatmadı hikayesi ya abi tam 19 muracat yaptım 15. İşyerini kapattı. Ya dükkanlarının önünden gecince kendime gülüyorum ya kara kediyim gibyim kime müracaat ettiysem kepenk indirdim. ne şanssız insanım resmen hastalık bulastiriyorum dedim. Dün bı abimle tesadüf karşılaştık bar işletiyor ya dükkanım kapalı 12000 oldu kira borcum iyi de dükkanı açma şansım yok yasak , biranın vergisi o kadar çok ki satmam insanların gelmesi imkansız istifa vericem dedi. daha dün oldu yoksa gözü kara benim bu durumda olduğumu görse alır yanına o bile bittim diyor daha ne kelime edeyim sadece Çorlu da fabrikalar kaldı o
ÇERKEZKÖYDE İŞ ÇOK İŞÇİ ARAYANDA ÇOK VAR
İzmir'de olsan bakardık caresine
Ne okudun?
grafik tasarım ve büro yönetimi
Mesajdan ulaşır mısın?
eskişehir olsaydı yatılı ayarlardım