Arkadaşlar pmyo kazandım ve trakta pc müh kazandım sizce hangisine gitmeliyim?
Polislik
Pc müh.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ODTÜ, İTÜ, KOÇ, BİLKENT, SABANCI Mezunu Değilseniz Hayalinizdeki Mühendislik yok amele gibi çalıştırır hakkınızıda vermezler yukarıdaki üniversiteler hariç kesinlikle polislik
hacı sen ne mezunusun?
bolum nedir ayıptır sorması?
aynı bolumu yıldızda okuyan eniştem 10 bin aylık alıyor sirket hisselerindende yıllık 100 bin tl geliyor.
Ayrıca itü makinadan mezun (yeni ) olan tanıdıgım var 1500 tlye calısıyor, fırat üniversitesi makinadan mezun olan başka bir tanıdıgım var altındaki araba bmw x6 bu saydıgın üniler dısından mezun olup cok deli paralar kaldıran adamlar var yeterki kafasını calıstırsın.
tabikide genelleme yapmak doğru değil senin enişten büyük olduğu için o dönemlerde ytü çok iyi bir üniversiteydi, ancak elo hab mühendisleride arttı haliyle önemli üniversitelerde arttı, harran üniversitesindewn mezun olanda 10 bin tl maaş alabilir ancak bunun yüzde kaç olduğunu düşünmek lazım.
yüzdeye vuracaksak bende arkadasın mühendislik okumasına değilde bilgisayar mühendisligi okumasına karsıyım, cok kişisel gelişim isteyen birşey ilgi merak varsa hic dert değil.
ben İzmir yüksek teknolojisinde makina mühendisligi okuyorum burada yüksek lisans yapan bir abimin bilecik üniversitesi makinadan mezun arkadası şu an aselsanda calısıyormus söyledigine göre cocukta akıcı ingilizce ve almanca varmıs. Buda demek oluyorki diploma kadar bilgide önemli.
Tabi dediginiz gibi bu arkadaslar istisnalar :D
ama bence polis olacagına 4 yıl boyunca diplomayı alacak kadar ders calısıp geri kalan zamanını kpssye ayırsa :D yatarak cok daha iyi para kazanır polis olup memleketin ne kadar sorunlu insanı varsa ugrasmaz
Ülkemizde polisligiinn ne kadar zorlu bir görev oldugunu bildigim için B seçenegi arkadaşım.
Hayırlısı olsun..
Bilgisayar mühendisliğini seçme gibi bir şansın varsa kesinlikle seç. Ülkenin polisine yapılanları biliyosun.
burada herkes sana muhendislik dicek adi var diye ama muhsndislerin cogunun issiz oldugunu unutma :)
Cevap
5Cevap
Bende polislik kazandm 2 yıl okuyosun iş garanti üstelik askerlikte yapmıyosun polislikten şaşma :)
para işin seçicek olursan polislik.
hayalin ne bilemem
mühendislikte mezun olunca garantin yok diğerinde 2 yıl sonra iş başı. riske atmaya gerek yok
Çok fazla oldu be bizden, polis ol, devlet işi hemde rahat rahat maaşını al.
Polislerden nefret ediyorum
onlarda senden nefret ediyor :D polis olmasa senin halini düşünemiyorm
miniss canını acıttı galiba polisler asdasdasdsads
Mühendislik iyidir iyi.
Pc müh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar