KaraKaplıKitap | Eğitim & Kariyer konusunda 51 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
İğrenç. Tüm sınıf çok sessiz sen öldürüyorsun. Rahatsız ediciydi. Zaten o anki ruh halini sorma bile. Yerinden kalkacak halin yok sınava verimli çalışamamışsın falan. Kötü yani😅
Lisedeyken çok hasta olduğum halde yazılıma girdim ve süre bittikten sonra sınıftan çıkıp lavaboya koştum. Teneffüs bitene kadar kustum. Hasta olduğum halde okula gitmemeliydim.
Hiç etkilemez beni onu kafama koyduysam tamamen odaklandığım yerdeyimdir ve onu yapıp bitirmeden bana huzur yok başarının yolu azim ve sadakattan geçer 👍😉
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Eğitim & Kariyer konusunda 81 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sınav günü zaten heyecandan mıydı neydi hep hasta gibi hissediyordum kendimi Etikliyordu baya dikkatimi doğru düzgün veremiyordum.
Hastayla aynı yerde sınava girene zor Yanımdaki beyinsiz hem hasta hem sınava gelmişti sınav bitene kadar burnunu çekti koluma sildi fış fış peçetelik icadından haberi yoktu heralde
Evet mide bulantisi kasik ağrısı ishal bacak ağrısı hepsi bi anda oluyor istifra ettiğim bile oluyor reglinin ilk günü tabi benim gibi olan azdır düşünsene herkes benim gibi oluyor kabus olurdu
yanımdaki kişinin hasta olmasındansa hasta olmayı tercih ederim gerçekten vardı biri sınavda burnunu çekip duruyordu çok sinir oluyorum gerçekten ben olsam kimseyi rahatsız etmezdim
0|1
0|0
windman107 | Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sınav başladığında gözüm görmez başka bir şey😄konstrasyon💪🤸♂️
Ya zaten nezle olunca gözler de maalesef sulanıyor ama işte eskiden baharda gözlerim kızarırdı sadece şimdi nezleye döndü son iki üç yıldır. Yaşam kalitesini bitiriyor be :((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
208Tüm sınıf çok sessiz sen öldürüyorsun. Rahatsız ediciydi. Zaten o anki ruh halini sorma bile. Yerinden kalkacak halin yok sınava verimli çalışamamışsın falan. Kötü yani😅
Etikliyordu baya dikkatimi doğru düzgün veremiyordum.
Yanımdaki beyinsiz hem hasta hem sınava gelmişti sınav bitene kadar burnunu çekti koluma sildi fış fış peçetelik icadından haberi yoktu heralde
senin için büyük şanssızlık o halde :)
Evet mide bulantisi kasik ağrısı ishal bacak ağrısı hepsi bi anda oluyor istifra ettiğim bile oluyor reglinin ilk günü tabi benim gibi olan azdır düşünsene herkes benim gibi oluyor kabus olurdu
Bazı insanlar şanssız doğuyor demek ki. Her hastalık her kişide aynı seviyede olmuyor. Seninkisi daha zormuş :)
Olmak mı olunan kişinin çevresi mi :D
Her ikisine de zor ama olana daha zor. Deneyimledim😄
grip mi oldun :D
Evet 😄 soruları göremez derecede 😂
burun çekmekten soru okunması zor :D
Deneyimledin sanırım 😄
Yani bahar alerjisi var ben de de bzen öyle nezle oluyorum hap içene kadar derse odaklanamıyorum xd
Çok geçmişler olsun☹️
Sağolasın inşallah sen olmazsın öyle şeyler :((((
Bende de göz nezlesi falan oluyor of :(((
Ya zaten nezle olunca gözler de maalesef sulanıyor ama işte eskiden baharda gözlerim kızarırdı sadece şimdi nezleye döndü son iki üç yıldır. Yaşam kalitesini bitiriyor be :((
Öyle anlattın ki gece gece efkarlandırdın beni niye böyle yapıyorsun. Tanımadığım biri için oturup ağlicam 😄😄😄
Yok şu an rahatsız değilim hapı var ağlamana gerek yok dostum :D
😄😄 iyi bari
Ben yatıyorum yarın devam et. d