Okuldan kaçmak, demirlerden atlamak bana zor gelirdi. Kapı açıksa giderdim sadece :D Sizin için okuldan kaçmak zor muydu kolay mıydı? Siz hiç kaçtınız mı?
Sizin için okuldan kaçmak zor muydu kolay mıydı? Hiç okuldan kaçtınız mı?
Ben hep ders dinleyen bir öğrenciydim. Hiç bir dersi kaçırmazdım boş derslerde bile okuldaydım hatta karnenin verilmesine yakın günlerde (film dizi izlerlerdik arkadaşlarla eğlenirdik ). Okuldan kaçıp ne yapıcam evde patlarım ben. Kaçsam bile elime yüzüme bulaştırırım kopya bile çekmedim.😂
Ben en çok orta okulda kaçardım okuldan. Lisede de bir kaç kez kaçtım. Hatta lise de bir arkadaşım kürek getirdi ve 3 okul kadar olan bahçemizin köşesinde bir çukur kazmıştık. Orada sigara içiyor veyahut kolayca kaçabiliyorduk. Ancak okulu çok seviyordum o yüzden fazla kaçmıyordum.Çok özledim şu an. Orta okulda kalp hastası olan arkadaşımla kaçarken fenalık geçirdi. Ondan sonra kaçmayı bıraktım ancak orta okulda neredeyse her gün kaçıyordum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Biz 12. sınfta arkadaşlarla her öğlen yemek yemek için okuldan kaçıyorduk çünkü bizim kantinini yemekleri hiç güzel değildi bizim okulun yanına yeni bina yapıyorlardı ordan kaçıyorduk sonrada müdür sırf biz kaçmayalım diye okulun çevresine hem duvar yaptırdı üstüne demir teller yaptırdı ondan sonra kaçamadık zaten birkçaç hafta sonrada pandemi nedeniyle okullar tatil edilmişti
Ohoo ben o kadar ustalaştım ki artık kilit takıyorlardı kilidi açıyordum para ile, ya da para ile kaçırıyordum okuldan, biir yöntem de topu dışarı diker hocam topu alacağız bahanesi ile adamları çıkartırdım, şimdi de arkadaşlar ile şehirlerdeki yüksek binalara çıkıyoruz kilitleri açıp çatıya çıkıyoruz hobi oldu :9
Okulum iğrençti. Fırsatını bukça kaçardım. İyi ki de kaçmışım diyorum. Gercekten okunmaya değecek şuncacık bilgi bile barındırmıyor. Ne öğrendiysem kendi emeğim ve çabamla öğrendim. Matematik, yazılım, elektronik..
Zor değil bence çıkıp gitmek. Sonuçta kendi isteğimizle okula gidiyoruz. İstemezsek de gitmeyiz. Kaçmak için duvarlardan atlamazdık. Girişten girdiğimiz gibi istediğimiz zaman çıkabiliriz. Sonrasında ama sorulur tabi nerdeydiniz.
Çok kolaydı allahın Her günü kaçıyordum Sonra arkadaşımın babası yakaladi o an boku yedik ama sonra yine yalan uydurduk ders erken bitti vs. Diye paçayı kurtardık ama guvenlerini sarstık.
Ahahaha bir gün üç arkadaşla beraber duvar kenarından sıyrılmaya çalışıyorduk müdür bey tarafından ismim anons edildi hadi canım insan bi haber eder diye hahaha ya hala gülüyorum