Atatürk üniversitesi 17binle alıyo
ben mf'yim ingilizcem a2 nası kazanırım son 5 ay kaldı?
ben mf'yim ingilizcem a2 nası kazanırım son 5 ay kaldı?
Merhaba, A2 seviyesinde biriyseniz İngilizce öğretmenliği kazanabilmeniz gerçekten zor. Dildeki 17 bin sıralamayı da hafife almayın ve aldanmayın çünkü onu bile yapabilmek için TYT neti gerekli ama bunun yanı sıra çok iyi bir YDT neti yapabilmelisiniz. 17 bin sıralamaya aldanmayın dedim çünkü puanlar, sıralamalar öyle bir yükseliyor ki bazen, doğudaki üniversiteler çok kıymetlenip değerlenebiliyor ve çok iyi bir sıralamada olan insanlar bile bir anda doğuyu bile zor tutturur duruma geliyor. O yüzden siz İngilizce seviyenizi arttırmaya bakın. Dediğim gibi YDT zor bir sınav değil ama sandığınız kadar da kolay bir sınav değil. Fakat çalışırsanız bu bölümü kazanabilme konusunda zorlayacağınızı düşünüyorum. 5 ay çok uzun bir süre. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
teşekkür ederim.
peki mühendislik gibi bi bölüm okusam hazırlık okumalımıyım? 1 sene gidiyo sonuçta.
yoksa direkt mühendislik okurken ögrenmeye devam ediyimmi ingilizceyi
Rica ederim. Mühendislikte de İngilizce çok önemli sonuçta. O yüzden 1 yıl hazırlık okumanızı tavsiye ederim.
anladım , 1 yılım gitsin olsun ingilizce ögrenmiş olurum sonuçta bide hazırlık bitince ingilizcenin yüzde 90'ını ögrenmiş olurmuyum? bide 1 ay falan yurt dışına tatile giderek pratik yapsam
Evet, mutlaka faydası olur yani önemli olan hazırlık okurken hazırlığı ciddiye almak ve oradan faydalanmak olacaktır.
tamam sağolun :))
Rica ederim :)
Cevap
0Cevap
Sana bağlı bir şey bu .
soru çözmen lazım sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?