En ucuz kitap satan site hangisi bilginiz var mı?
Siz nerden alıyorsunuz? uygun bir site arıyorum
Siz nerden alıyorsunuz? uygun bir site arıyorum
Kitap yurdu sitesini kullanıyorum ve çok haklısın.
Kendimizi geliştirmemiz için en önemli olan kaynak bile cep yakıyor.
Kimse bilinçli olsun istenmiyor, maalesef
İnan sana çok, katılıyprum en sevdiğim şeylerden biri incecik bir kitap 50 tl olmuş. Site olarak heosi burada gibi yerler bi tık ucuz oluyo. Ama sana illegal bişey söylicem korsan kitap alabilirsin. Ben bir süre sonra çok para harcadığımı farkettim kitaplara sahtesini almaya başladım elimden bişey gelmiyo çünkü saçma fiyatlar var.. eğer acil lazımsa pdf kitap okuyabileceğin uygulamalarda var pdf kitap oku diye. Bazen okuduğum serinin bir kitabı eksik oluyo o şekilde okuyorum.
Cevap
12Cevap
ben hepsiburada dan çok sipariş verdim bazen paramı iade falan ediyor kitap evleri.
Bahsettiğim romanlar. ders kitaplarını şuana kadar hediye etmediler tabiki :)
Kitap yurdu, bkm kitap, babil kitap genelde hep kampanya yapıyorlar ve çok uyguna defalarca kitap aldım bu sitelerden
Idefix i yazmayı unutmuşum
Trendyol ve hepsiburada da zaman zaman güzel indirim yapıyor bu sitelerden daha uyguna geldiği oluyor
Ülkedeki bütün kağıt fabrikaları satıldığı için olabilir bence
Hangisi üretim yapıyordu?
Ne zaman uretiyorduk hangi fabrika da uretiyorduk onu soruyorum iste
Kardeş kağıt fabrikaları neden kapatıldı bi araştır sonra konuş. Ezbere konuşma. Sana abi tavsiyesi. Sosyal medya da her yazılana inanmayın. Google da aratin gazete arşivlerine bakın...
Kardeş turkiyedeki son kağıt üretim fabrikası 98 yılında kapatılıyor. Tepkiler üzerine 99 yılında müzeye çevrilmesine karar veriliyor. 2004 yılında müze olan fabrika ozellestiriliyor. 2016 yılında yeniden kağıt üretimine başlanıyor. Evet hastanelerin derdi başka...
Suç kimsede. Sana göre özelleştirme kötü ama özelleştirmeden o koşumlar batar. Özellikle hükümetler değişiyorsa. Ben hükümet olsam özelleştirmek ve partime üye olanları bu kurumlara çalışan yaparım 70 2000 arası yapılan bu. Ve ülke hattı. Aynısını yunan yaptı onlarda battı.
ucuz bir şey olmadığı için ülkede kitap da pahalı, kitapyurdu biraz daha uygun gibi internette
Hep D&R' dan alırım. Orijinal olduğundan emin olduğu yerlerden bir de.
İkinci el almak daha mantıklı ve çok temiz geliyor genelde
Bu devirde her şey çok pahalı olduğu için hiçbir şey alınamıyor. Bunun için tabiki de 2. el almak lazım ve bende dolap uygulamasından alıyorum.
Google'dan bak bütün siteler çıkıyor en uyguna oradan bakabilirsiniz
Ben almıyorum şu an öyle bir derdim yok :D test kitabı olmuş 100 lira q
Kitaplar hep pahalı tek çözüm fotokobi
Herşey pahalı bi kitap değil
Kitaba niye para veriyorsun kütüphaneye git bedava
Ben kitapcidan aliyorum en uygun oradan buluyorum
Nw ucuz ki?
250 tl aldığım set şu an 1400 TL falan
Idefix ve kitapyurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?