+1 yılYa sonuçta oda bir birey sadece maddiyatı kriter olarak belirlemek yanlış. Elbette kriter belirlemek hakkındır. Kaldı ki güzelliğin bile önemi kalmıyor bazen yanlış anlaşılmasın git çirkin birisi ile evlen de demiyorum duyar kasma amacım yok gerçekleri söylüyorum. Anlık bir kaza da yüzünde 2. dereceden yanık oluştu diyelim. Eşin seni terk mi edecek ya da onda aynı durum olsa sen terk mi edeceksin? Yani demem o ki hayırlısı olsun. Klasik Erkek zihniyeti ile düşünürsen (tasvip etmiyorum bu düşünce çok yanlış) şöyle bir algı vardır. Memur kadın ekonomik bağımsızlığını elde etmiştir yani olası bir ekonomi veya psikolojik, sosyolojik kısacası ailevi bir sorunda rest çekebilir. Karakter olarak genelde dominanttırlar çünkü sen de dominant (baskın) bir yapıya sahipsen anlaşmanız pek mümkün değildir. ( Kadının maaşını elinden alırım her ay çatır çatır yerim derdinde isen yazık sana..) ama olması gereken versiyonda şudur: erkeğin maaşı eve kadın biriktirir mantığı da çok yanlış erkek biriken parayı kadının elinden alabilir ya da kadın tamamen kendine harcar bu da yanlıştır erkekte kadında elinden geldiğince sıcacık yuvalarına, çocuklarına harcamalıdır. Para mevzusu dönmemelidir evde işte bak bu ay ben 700 tl market alışverişi yaptım sen 200 tl yok elektrik faturası 150 geldi ben ödedim örnekler çoğaltılabilir. Bu muhabbetlerin döndüğü yer eşler arası bir ilişki değil çıkar ilişkisidir...
82 Yorumla- +1 yıl
Bastan cikar iliskisi ama bu
- +1 yıl
Arada sevgi saygı ve samimiyet olduktan sonra bunlar boş meseleler gibi geliyor bana.. eşiniz karakterliyse eğer onun memur olması hatta şirketlerinin olması karakterini bozmaz. Yazdıklarınıza çoğunlukla katiliyorum @pyeonkyong. Nedeni ise artk cinsiyet farketmeksizin insanlarda bı kendini yükseklerde görme var. Kendilerini maddi olanaklarıyla varlıklı sanıyorlar. Bir kadının parası olmasa da olur bence. Yeterki iyi bı eş olabilsin. Eğer böyle bir kızla karşılaşrsan memuriyetini dert etme öptü başına koy. Eğer en baş kriterin memuriyeti olursa bence evliliğin mutlu gecmez.
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar erkeğin güçlü olmasını ve ona bakabilmesini istiyor günümüz şartların da memur maaşı ile hayatını idame edersin kusura bakmasın da kadınlar öyle lüks bir hayat beklemesin tek maaş ile hele bir de turumuz bir kadınsa vay haline. Bunu kriter olarak koyman senin bileceğin iş sonuçta kadınlar da kriter koyuyor uzun olsun yakışıklı olsun karakterli olsun 8000maaşı olsun anneme gidip gelmeme karışmasın ya da bana hayatı kısıtlamasın alışverişine karışmasın hep beni sevsin gözü kimseyi görmesin adam olsun gibi vs... Daha çok örnek verebiliriz. Ama şunu iste hayırlısı kim ise o olsun de eğer inançlı bir insan isen.
50 Yorumla
+1 yılKadınlar kendi ünvanını bir başkasında görünce çekemezler. Sen kriterinden vazgeçme. Şahsen bende öyle istiyorum. Neden elin meslek sahibi olmayan kızına finans köleliği yapıp senelerce nafaka ödeyesin ki.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçenlerde de bu soru vardı. Senmisin gene bilemedim :)
00 Yorumla
+1 yılSelamun aleykum.
Efendimiz (S. A. V.), dengini bulunca hayırlı işte acele edin demiş. Tüm hayatımıza ışık tutabilir aslında bu cümle.
Benim fikrime göre bir insan nasıl durumlara, özelliklere ve vasıflara sahipse aynını talep edebilme hakkına sahiptir ama nedense insanlar bunu yadırgamakla kalmıyor, yargılıyor da. Siz eğer ki memursanız, aynı şekilde memur bir hanım dileyebilir, öyle bir arayışta bulunabilirsiniz, burada bir beis göremiyorum.
Erkeklerin daimi bir işi '' olmak zorundadır. '' Bu değiştirilemez bir gerçektir ve bir kızı '' talibimin daimi bir işi var mı?'' suali garipsenemez, bu onun hakkı. Ama kadınlar çalışmak zorunda değildir, ama tahsil, kendini geliştirme gibi durumlarda kusura bakmasın kimse, kadınlar da dolu dolu bireyler olmak zorundadırlar, eğer ki öyle çocuklar yetiştirmek istiyorlarsa.
Devamında ortada bir refah seviyesi sorunsalı vardır. Siz eğer refah seviyesi yüksek bir aile inşa etmek utkusundaysanız iki tarafın da çalışıyor olması elbette en mantıklısıdır, ben de bizzat böyle düşünüyorum.
Ama toplum içinde ikili ilişkiler ve çalışma ortamları her daim sorunlara yol açabilir. Hanımın nerede rahat çalışabileceği, sizlerin nasıl zihinsel olarak rahat ve dini olarak da sakıncalı olmayan düzenler kuracağınız, elbette yine size bağlıdır.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.00 Yorumla
+1 yılNeden kötü karşılanıyor saygı duyulmak zorunda her fikir ve günümüzde geçimin son derece ne kadar zorlaştığını da hesaba katarsak;bence doğru bir fikirde. Evlilik demek çocuk, çocuklar demek onlara güzel bir hayat sağlamak sağlam ekonomiden geçer. Ki parayla saadet olmuyor diyenler;neden maddi sıkıntılar boşanma sebebi o halde? Para amaç değil araç olmalıdır fakat önemi ve yeri yadsınamaz bunun aksini iddia eden ya laf üstünlüğü sağlamak istiyor, ya da çok zengin bir ailede büyüdüğü için hayatın kötü sillelerinden bihaber.
51 Yorumla- +1 yıl
Arslan bu yorumu sevdi.
Güncellemedeki de'yi ayrı yazmadığın için sana çok sinirlendim şu an. Her şeyi doğru yazıp bir onu böyle yazman... Neyse konuya geliyorum. Kötü karşılayanlar kim ki? Yani fikirlerini umursadığın insanlar mı onlar? Değillerse bunu kendine dert emenin bir manası yok, sonuçta senin hayatın ve ömrün boyunca evli olacağın kadına da sen koyarsın istediğin kriteri. Bu para olur, kariyer ya da güzellik olur; bence fark etmez ve kimsenin işi de olmamalı. Diğer insanlar, onlar her zaman konuşacaklar ve onların bildiğini bitler yesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokta dikkat ederim aslında
+1 yılMemur bir hatunla evlenmek istemen gayet doğal ama önceliğin bana göre yanlış.
✓ Ben okumuş adamım. Doğam gereği beni anlayacak - zeka seviyesine bana denk / olsun istiyorum dersin. Kabul efendim.
Sen çıkıp geçim derdi zor, memur olsun, maaşı dolgun olsun dersen tabiki ters algılanır.
Sonuçta senin onun hayatını idame ettirebilmen gerekir, onun değil. Memur olacağına kanaatkar olsun - mutlu olalım diyebilmeli insan.90 Yorumla
+1 yılNeden kötü karşılansın hayatım <3 :) ?
Sizler hayatınıza yön verirken, keyif almayı bilmelisiniz. Eşin sana iş konusunda yardımcı olacak, sen ona yardım edeceksin. Bu hayat başka türlü çekilmez tatlıcım. <3 :)
- İnsanlar sürekli konuşur ve konuştukça hatalar yapar. <3 :) Sen onları boş ver. Hayatının tadını çıkart.
Bu arada evleneceğin için sana mutluluklar. <3 :)30 Yorumla
+1 yılValla buna çıldıracak normal kadın tanımıyorum bence de haklısın. Ben erkek olsam açık konuşuyorum ben de çalışan bir kadın isterim iyi bir mesleği olan. Ne yani erkeğim diye her şeyi ben mi üstleneceğim. Yok öyle bir dünya. En temizini yapıyorsun.
71 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce
Kötü karşılanmaz dostum sana öyle geliyor. Her insanın kriteri vardır evlilik konusunda, seninki de bu olabilir. Saygı duyulması gerekir. Kızlar memur ve maaşı fazla olan birini isterken kötüleniyor mu? Hayır herkes kendi rahatını gelecekteki hayatını ve çocuklarını düşünerek hareket etmek ister. Sen doğru olanı yapıyorsun sana göre ama başkası öyle düşünmez. Sen sadece hayatın gerçeği ile erkenden yüzleşmiş biri olarak böyle bir düşünce içinde olabilirsin. Bu gayet normal...
20 YorumlaBence bir insan kadının ve ya erkeğin mesleğine bakmamalı. meslek seni ya da onu kurtarmayacak. kalpleriniz birbirinizi kurtaracak. seviyorsan sadece o insanın kalbine bakılmalı. bedenine ya da mesleğine değil . cunku onlar hep boş. gidici bunlar. ama kalbi daima yanında olacaktır. seviyorsa evlenirsin. baskalarinin ne dediği önemli değil . milletin ağzı torba değil ki büzesin🌼
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir. kadınla neden evlenilir sorusuna peygamber efendimiz
Parası için, asaleti için, imanı için, evlenilebilir ama six imanı kuvvetli olanı tercih ediniz bu sizin için daha hayırlıdır demiştir. Yani bize diyor ki
Maddiyat da düşünülebilir ancak önceliğiniz maneviyat olsun diyor10 Yorumla
+1 yılİnsanları çıldırtıyordu eğer bu meslek seçiminde alakalı değil aşka sevgiye koydugun kota olabilir sevmekten geçmeyen hiçbir ilişki ilelebet olmaz evet mantıkta aşk kadar önemli ve değerli ama kriterlerini aşka sevgiye daha sonra da genel geçer durumlara göre değerlendirmen daha iyi olacaktir
00 Yorumla
+1 yılBu devirde çalışmayan kadın evlenebiliyor mu ya? Çalışan kadın olacaktı ya ne olacaktı. :) Yorumlara baktım kimileri kriter koymayı doğru bulmamış. Yahu herkesin kriteri vardır. Elinde olmadan zihninde bir ölçüp tartarsın mesela, hah, onu neye göre yaparsın, kendince kabul ettiğin kriterlere göre yaparsın. Arkadaş burada açıkça söylemiş kriteri olduğunu, siz söylememeyi tercih ediyorsunuz, o kadar.
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
Bazıları kendine üstün zeviyede birini bulur bukezde ezilir gibi hiseder sözü geçmez olur
Bu bence iki cins içinde geçerli
Dengi dengine tabi iyide gönül sevdiyse yapacak bişey yok
Yanı gördük karısı güzel kariyer yapmış. adam yinede paraya ihtiyacı olan elinde iş gelmeyen kadınla aldatıyor karısınınm parasını yediriyor ona buna00 YorumlaBana göre evleneceğin kadın çalışmamalı. İlişkinin ilerleyen safhalarında, özellikle para konularında erkeğe üstünlük kurmaya, küçük düşürmeye çalışır. Çünkü kendiside çalışıyor eve para getiriyordur. Aynı zamanda çalıştığı işyerinde de birtakım tehlikeli durumlar yaşayabilir. O yüzden çalışıyorsa bile aynı işyerinde evlendiği kişi ile birlikte çalışması daha doğrudur. Bu söylediklerim herkes için geçerli değildir ama çoğu insan bunları yapar.
00 YorumlaKadınların çalışması olumlu gelmiştir. En azından erkeğin durumundan da anlar. Ve kazanılan para daha tatlı gelir. Eşler arasında. Bir emek var ve o emek ikinizin. Bundan daha mükemmel tatlı bir şry olabilirmi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜlkemizde çoğu Kadınlar kendilerinin ne halde olduğuna bakmadan en üst seviye erkek kriterleri koyup kendilerini buna layık gördükleri için, Normal bir insanla ilişki paylaştığında onu ezikleme , aşığılama eğiliminde oluyorlar. Sizin bu tarz kadınlardan bir talep beklemeniz onları kudurtabilir.
43 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapanlar tamamen kişilik sorunlu
Cevap sahibi+1 yıl@PianoBlack ülkenin %95 yani
Normalin anormal olduğu bir çağdayız- +1 yıl
Evet
+1 yılE evlenme o zaman salak 😂 durumun yetmiyorsa evlenme. Bütün ülke kadınları sıraya girmiştik vay canısına çok üzüldük.
Etraf senin gibi sevgiyle evlilik yapmayan önde mantığını kullanan ve ülkeye sevgisiz büyümüş çocuklar saçan ahmaklarla dolu. Evlenme, ülkeye yararın olur en azından.
Zaten evi tek başıma yetemem demişsin. Yarın öbür gün çocuk yaparsınız yokluk içinde büyür. Sen şimdi yetemiyoruz diye onu da tornacıya vermez ya da dilendirmezsin inş.02 Yorumla- +1 yıl
Ben muhtemelen ortalama memur maaşının üç katına yakın kazanıyorum son iki aydır. Ama evlenmiyorum. Derdiniz ne oğlum niye evleniyorsunuz, madem ruhunuz bu kadar çirkin?
Ayrıca erkekler hiç kriter koymuyor demişsin, baya güldüm. Kriter koymayan Türk erkeği mi var djfj
Hepsinin tip Burak Özçivit, o yüzden Mariya sharapova istiyor hepsi fjdj - +1 yıl
Öğğyk pardon Burak Özçivit demişim, tipsiz herifin teki o
Kıvanç Tatlıtuğ diyecektim
Neden kötü karşılansın evlen iki maaş iyidir sende memursun zaten
30 Yorumla
+1 yılÇok haklısın zira bende düzgün bir işi olan erkek istiyorum ayrıca ev hanımı olmak da zerre istemiyorum kendi işim olsun istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılsen sevebilceğin birini değil parayı arıyosun sevmenin kriteri olmaz
60 Yorumla
+1 yılMemeur eş isteyebilirsin. Normal bu. Kadınlar zengin koca isterken bir şey yoksa erkekler isteyince de problem çıkmamalı. Boşver kötüleyenleri
61 Yorumla- +1 yıl
Ben bu eksileyenleri hiç anlamıyorum yaa, arkadaşım siz hayata nasıl bakıyorsunuz
Çekemezler de ondan. Eline mesleğini almış hem de üstelik devlet memuru yani tabiri caizse eşeğini sağlam kazığa bağlamış bir kadınla hayat kurmak en doğal hakkın. Üstelik bunu aklı başında olan her erkek ister yani.
10 YorumlaTabikide çalışan bir kadınla evlenmek istemen gayet normal buna çıldıran kadınlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba
40 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle şey kesinlikle kriter koyamazsın onların tek vasfı kadın olarak yaratılmış olmak sende bunu böyle kabul edeceksin !!! :D
31 Yorumla- +1 yıl
Kral sanki biraz sinirlenmiş gibisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten evde kalmış meslek sahibi olmayan evlenmeyi bekleyen bir kızla evlenirsen ya erken boşanır nafaka ödersin ya da ömür boyu mutsuz bir hayat yaşarsın. İyi düşünmüşsün helal olsun
10 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi. Herkesin evlilik kriteri farklı olur.
10 Yorumla
+1 yılYani bu devirde hayat bu derece pahalıyken kimse tek başına evin yükünü sırtlamak zorunda değil herkes çalışmalı kadın erkek hayat gerçekten zor ve acımasız
10 YorumlaÖnce insan olsun de önce memur birini bulursun öyle biri denk gelir hayatını cehenneme çevirir bu sefer keşke çalışmayan olsaydı da insan olsaydı dersin
10 Yorumla
+1 yılSen de ne var ki
185 boy var mı yakışıklı kaslı mısın528 Yorumla- +1 yıl
Koskanç erkekler eksilemiş
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
4 tane kıskanç bar aramızda
- +1 yıl
Niye☺️
- +1 yıl
E onlara ne ki sanki hakaret ettim
- +1 yıl
Ben de evlenince çalışmamayı düşünüyorum.. çalışan insan isteyebilirler rahat geçinmek isterler tabi ama adama sormazlar mı senin özelliğin nedir. yakışıklı mısın kaslı mısın boylu musun diye bunları geçtim. şimdi çalışan istiyor ya evlenirken ev işini beraber yaparız diycek ama bi müddet sonra bütün ev işi yemek yine kadına kalıcak.
- +1 yıl
Oh be içimi döktüm rahatladım 😂
- +1 yıl
Çevreme bakıyorum çalışan kadınlar mutsuz çünkü hem fiziksel hem mental yorgunluk var. çalışmayanlara bakıyorum hayat onlara güzel gri eşofman giyip tv karşısındakar kocalar çalışsın. arada kıskanıp gıcık oluyorum bu tiplere.
- +1 yıl
Kardeşim sen niye adama saldırıyorsun ki? Adamın tek dediği memuriyet. Ne kendi tipiyle alakalı ne de aradığı eş ile alakalı bir kriter söylememiş.
GBT mi çıkartsın sen memnun ol sorudan diye? - +1 yıl
Adama saldırmadım ki fikrimi söyledim herhangi bir hakaret vs göremezsin..
- +1 yıl
Kinayeli konuşmanı 7 yaşındaki çocuk bile farkedebilir.
Özellikle küfür etmen gerekmiyor kardeşim. - +1 yıl
Ben zaten küfür etmem rahat ol kardeşim
Belki de soruyu soran kişi bu özellikleri taşıyor sen nerden biliyorsun gördün mü onu.
- +1 yıl
@Powerledd evde kalmış kar mı 😂😂
Vasıfsız seni
Aylık 7 bini geçen gelirim saygın bir mesleğim var
Üstelik güzelim de
Sen de ne var - +1 yıl
Eşek gibi bağırmaya alışmısındır sen
Kimseyi inandırmaya niyetim yok zaten
Hele sen gibi cahil birini asla
Sana ettiğin bu küfürden dava bile açabilirim
TCK ve anayasaya göre Kişilik haklarıma saldırı var
Burada herkes fikrini söylüyor yorum yapıyor
Sen gibi cahillerde küfür ediyor
Sana son sözüm o küfürler boy boy sana gelsin - +1 yıl
@Powerledd bilader iğrençleşme, tepki gösterdin anlarız da yavaş gel. Karşındaki Yunan askeri değil Türk kadını
- +1 yıl
@Powerledd saldıracağın yeri şaşırıyorsun kardeşim, önce dur soluklan sonra neye sinirli olduğunu düşün. Sen bize değil başka birşeye sinirlisin.
Sende memursan hepsi zırvaliyor hicbirini takma cekemiyorlardir seni. Bu devride devlete kapagi atmazsan sürünürsün en dogrusunu yapıyorsun kadinlar 3 ev 2 araba istemeyi biliyor.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yıl
Salla başı al maaşı çoğu boş insan boş insanla da evlenilmez
00 Yorumla Kimsenin kimsenin tercihini yargılamaya hakkı yok takılmayın buna Ama benden tavsiye evlenmek gibi büyük bir olayı sonuçta hayatlar birleşiyor. Mesleğe göre seçin ama sadece mesleği baz alarak seçmeyin , çünkü ömür sadece mesleği sizin istediğinize uyan Ama anlaşamayacağız birisiyle gitmez
00 Yorumla
+1 yılÇok fazka memur kız var hem şimdi kızlarda çalışmak istiyor.
Bazı erkekler buna müsade etmiyor , memur kızda çalışmasına izin verecek birini arayacaktır. Mantıklı00 YorumlaBu senin en doğal hakkın o karşı çıkanlar o.. usbu bunlar ben yatacam erkek bana bakacak olanlar ama öyle olmuyor bir karışık ammları var diye kendilerini bir halt sanıyor sen onları boşver
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kadınla evlenin hemşire olmasin ama onlar harbi o... çulsuz kızla işiniz olmasin yoksa cok uğraşırsınız. en azından asgeri ücretli sigortalı olsun.
07 Yorumla- +1 yıl
Çulsuz kız ne ya manyaga bak
- +1 yıl
Çulsuz yani ne anliyosun değişik.
- +1 yıl
Kadının culu caputu sizi ilgilendirmez
- +1 yıl
Ne diyosun değişik.
- +1 yıl
Kadınlara çulsuz diyemezsin bi daha olmasın
- +1 yıl
Olursa ne olur çok merak ediyorum. lutfen soylermisininniz.
- +1 yıl
Kızlar suratına bile bakmaz kadinlara kibar olmalısın
+1 yılValla bende memur ya da zengin bir kadınla evlenmek istiyorum ama hep denk gelenler benden çulsuz yaş 29 halen bekliyorum 😂 umarım 35 de filan bulmayı hedefliyorum
00 Yorumla
+1 yılÖğk bulursun da sonra eşim benimle ilgilebmiyor diye aglama
30 Yorumla
+1 yılBi insanın kendiyle eşit statüde evlenmek istemesi kadar doğal bir şey yok davul bile dengi dengine demişler
20 Yorumla
+1 yılKötü karşılanacak bir şey yok bence kimsenin kalbini kirmadigin sürece istediğin kişiyle evlen bize ne
10 YorumlaKadınlar seçen taraf olduklarından kriteri kendileri koysun istiyorlar hem de kriter koyarak onların seçme alanlarını daraltıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılKnk senin için iyi ise sorun yok.
Bence sevdiğin hatta Aşık olduğun biri olmadığı sürece evlenmek pek mantıklı değil ama sen bilirsin.10 Yorumla
+1 yılBen aşırı doğal buldum bu isteği. İnsanın kariyer olarak kendi dengi birisini istemesi hakkıdır.
20 Yorumla
+1 yılErkekler şimdilerde ne kriterler koyuyor senin ki olabildiğince masum boşver dinleme kimseyi.
20 Yorumla
+1 yılbul zenginini ara denk getirirsen evlen direk naapcan para yiyici calışmayan kadını ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkenin genel sorunu şu : sırf menfaat için memur memurla evleniyor bunlardan çocuklar oluyor sonra o çocuklar büyüyüp aynı genlerle yetişiyor kafa yine memur kafası üretmek yok hazır paraya konma çabası sonra onlarda atanıyor ortaya tembel hırsızların topluluğu çıkıyor
20 Yorumla
+1 yılMemur bir kadınla evlenmek için kendisı gibi bir memur alır sıradan insanlarla evlenmez ler çünkü kendilerini yakistiramazlar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar neden zengin erkek isteyince kötü oluyor Peki onu düşün? Sen evliliği çıkış yolu görüyorsun kendime bağımlı edeyim durumu iyi bi kadın oldun kafasındasın
00 Yorumla
+1 yılTamamen sizin tercihiniz kimse tuhaf karşılamasın. Yarım akıllı, eğitim düzeyi ve karakteri zayıf bir çocukla evlenmekten bin kat iyidir.
00 Yorumla
+1 yılKarin memur olsa nolacak ki evi gecindirecek yine sensin kadının parası kendine yani erkeği ilgilendiren bi durum yok ne bu takıntı
00 YorumlaKotu karsılanan karsındaki insanı etiketleyerek kriterlemen olabilir mi
10 YorumlaAllah gönlüne göre versin evlen kardeşim senin hayatın senin tercihin sen kulak asma kimseye.
10 YorumlaKime ne ya istedigini iste cokda haklisin kizlar nasil zengin koca diye oluyor takma😉😉😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de memuriyetin bile garantisi yok iktidardan iktidara değişiklik olabiliyor
40 Yorumla
+1 yılHer insanın bir kriteri veya isteği vardır ve olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılEğer sen de bir memursan memur eş istemen gayet doğal.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınların ev araba istediği dönemde erkelerinde hakkıdır çalışan kadın istemesi tabiki.
10 YorumlaBiz kızlar da iş adamıyla evlenmek istiyoruz, neden kötü olalım tercih 😆
00 YorumlaÇünkü burası Türkiye erkek kötü olamaz. Çünkü biz robotuz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar kriter koyabilir ama erkek asla. işte çevrenin yapısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hakkın. bende üni okuyan bilgili biriyle evlenmek istiyorum dengi dengine herkes. bence haklısın. millet orası burası güzel diye evlenilorsa. bizim de dengimizi istemek hakkmız
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat