+1 yılBir hobi edin kendine, ya da bir pasif gelir kaynağı oluşurmaya çalış. Bir instagram sayfası veya youtube kanalı açmayı düşünebilirsin, borsayı takip edebilirsin, kitap okuyabilirsin, bulmaca çözebilirsin, udemy'den bir ders alıp onu takip edebilirsin. Bu arada udemy kodlamasından, aşçılağa envai çeşit alanda kurslar sunan bir platform. Cüzi bir ücret karşılığı bir kursa kayıt olup bitirdiğinde sertifika alarak cv'ni güçlendirirsin. Aynı şekilde ODTÜ'nün bilgeiş diye bir platformu var aynı hizmeti ücretsiz sunuyorlar. Dil öğrenmeyi deneyebilirsin. Dualingo vb. gibi basit bir uygulama bile başlamak için güzel bir adım olabilir. İleride kursa da yazılabilirsin. Hem bu dediklerim hep cv'ni güçlendirip sana yeni iş kapıları açabilir. Hali hazırda yoksa ehliyete başvurabilirsin. Dil biliyordan ücret karşılığı çevirmenlik yapabilirsin (youtube videolarına altyazı eklemek gibi). Yani aslında yapabileceğin çok şey var. Bir yerden başlamak gerekiyor sadece.
11 Yorumla
Soran+1 yılYabancı dilim yok ama diğer tavsiyelerini denicem tşkler
En İyi Cevaplar
+1 yılboş boş oturmak tamamen sizin seçiminizdir, sıkılmak da öyle. Hedefleriniz yok ise gideceğiniz bir yer de yoktur, yapacağınız bir yolculuk da. Ofiste de boş boş oturabilir evde de boş boş oturup sıkıldım diye yakınabilirsiniz. Öncelikle birkaç hedef koyun, ne olursa olsun, ileride değiştirebilirsiniz de. Tıkanıyor musunuz hedef koyarken, hadi el atayım olaya, seç beğen al aşağıdakilerden. X konusunda bilgi edinmek istiyorum. ( Yazılım dili, tarih, coğrafya, meslek, üniversite..) Y sınavına hazırlanmak istiyorum. ( KPSS, Ehliyet, YGS….) Z konusunda kariyer yapmak istiyorum. Nasılmış çok kolay değil mi hedef koymak, elbet yapmak istediğiniz bir şeyler var, söküp çıkarın onları saklandıkları yerden.
10 Yorumla
Klasik KS cevapları, sorudan çok sorunun detaylarına takılmışlar :)
Bu durumu değerlendirmenin en iyi yolu bence işini etkilemeyecek derecede bir hobi sayfası gibi sosyal medya hesabı açmak. Boş vakitlerinde paylaşım yap, seni takip edenleri bilgilendir ve sayfa tutarsa ileriye doğru ürün ve nakdi sponsorluk bile alabilirsin.
Ben de bir stajımı devlet kurumunda yaptım, gerçekten iş yoktu o kadar söylüyorum şunları şöyle yapalım diye hatta şube müdürü ile bile konuştum ama insanlardaki memur zihniyeti maalesef yan gelip yatmak. Vaktini değerlendirmek senin elinde olan bir şey, iş yok diyerek mesleğinden ayrılma böyle yapıp pişman olan çok insan gördüm. İleriye doğru yükselme şansın varsa araştırmalar yap ve tez yazmaya çalış.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi kurumda çalışıyorsun?
014 Yorumla
Soran+1 yılBakanlıkta
Cevap sahibi+1 yılhangi bakanlık?
Soran+1 yılKültür turizm
Cevap sahibi+1 yılek başka bir ünivesite oku ama örgün. Devam zorunluluğu olmayan okullara bak. Ünvan değişikliği ve görevde yükselme sınavlarına gir şimdiden hazırlan. Bol bol kitap oku test çöz, anayasa, mevzuat bilgin eksiksiz olsun. İngilizce çalışmaya başla ve ingilizce sınavlarına gir maaşına da etki eder her konuda önünü açar.
Boş boş oturma geleceğin için yükselmen için altına tuğlalar koymaya başla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sadece siz yardımcı oldunuz önerilerinizi dikkate alıcam ve yapmaya çalışçam
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Eğer kurumunda istediğin ünvan yoksa kurum da değiştirebilirsin ilerde.
Soran+1 yılValla yeniden kpssyi bile düşünüyorum kabullenmek fıtratımda yok elimde deil😒
Soran+1 yıl@Tank34 keşke bütün bunlar yalan olsa ama maalesef dibine kadar gerçek
Soran+1 yıl@Tank34 evet ama merkezde değilim taşra da bi bağlı kuruluşundayım kültür bakanlığı 81 ilde çeşitli kurumları var müzeler, oper bale, kütüphaneler vs
Soran+1 yıl@Tank34 hayırı yok ya sağol yine de
- +1 yıl
Hic birinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılGerçekten yaptığı işin hakkını vererek yapanlar çok az bu yüzden de seni tebrik ederim bu düşüncen için. Yorumları okumadım ama çoğu insan demiştir "bedavadan oturarak para kazanıyorsun daha güzel keşke ben de öyle olsam" diye. Olduğun binada yerini değiştirmiyorlarsa senin için de bi sıkıntı yoksa yakın bir ilçeye tahinini istemek faydalı olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim anladığınız ve önerileriniz için yargılamak kolay anlamak zor çünkü😒
+1 yılBence ısrar etme, yerinde kal.
Biriken enerjini daha nitelikli bir şekilde nasıl harcaya bileceğine bak, mesela Sosyal Sorumluluk projelerine katıl, edindiğin bilgiyi ve hayat tecrübesini paylaşa bileceğin bir platform bul.
Kurum seni finansa ediyor say ve iyi birşeyler yap.
Mutlu kal 🌺13 Yorumla
Soran+1 yılTş ben de zaten durumu kabullenmeye karar verdim aynen orayı finans yeri olarak görüp kendimi iş dışında geliştirmeye öyle mutlu olmaya karar verdim çok teşekkür ederim
Soran+1 yılYani orayı benimsemicem sadece ve sadeve finans yerimdir artık içimi okudunuz resmen o kadar iyi geldi ki bana yazdığıniz
- +1 yıl
Rica ederim, iyi bir şey yapmak çok güzel bir his.
Ben sadece bir kaç cümle kurdum ama siz fazlasını yapa bilirsiniz.
Başarılar diliyorum ve kalbinizin güzelliğine hayranlığı mı bırakıyorum.
Hemfikir olmak güzeldir.
Mutlu kal 🌺
Sen memuroyeti ne sanıyordunnne bekliyordun atom parçalarım büyük keşif yaparım diye mi düşünüyordun meuriyet demek yan gel yat demek masabaşı işse niye işler yürümüyor sanıyorsun bundan dolayı bizim millet yatmayı seviyor bir iş yapacaklar günlerce o işle oynuyorlar hem sana kimse bir sey demiyor yan gel yat boşver maaşını alıyor musun alıyorsun gerçi bu kul hakkı oluyor ahiretre bunun hesabını veremezsin ama bir yandan senin suçun değil zten senlik bir sey yok sen ne yapacaksın kendine uğras bulacaksın aç bir program öğren mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ahiret için içim rahat ama bana bunu layık görenler yanacak öbür tarafta
Daha once calistigim kamu kurumunda acayip bos bir gorev vermislerdi kafayi yiyecektim simdi daha hareketli birimdeyiz vatandas falan geliyor bagiris eşkın falan keyifli birde pandemiden dolayi haftada 2 gun gidiyorum isyeri zaten eve 300m mesafede. İsimi seviyom ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana sen sen ol sakın sevdiğin yerden ayrılma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende memurlukta 3. yılımdayım.
Çay içmeye ve oturmaya alışman lazım :))
Sana ekstra getiri sağlayacak işler yapabilirsin. Bunu yapan bir çok memur var. Ben boş zamanlarda borsa-yatırım işleriyle uğraşıyorum. Araştırma yapıyorum.
Kelimelik, satranç gibi oyunlar oynayabilirsin. Web sitesi- blog yazarlığı olabilir.
Mesleğinle alakalı serifika programlarına katılabilirsin. Örneğin bilirkişi, uzlaştırmacı, iş güvenliği uzmanlığı vb. Yabancı dilin varsa geliştirip bununla ilgili kurumundan tazminatını alabilirsin. Bunlar sana ek gelir olur.
Lisans-Lisans üstü eğitim yapabilirsin. Kurumunda müdürlük sınavı varsa ona hazırlanabilirsin...01 Yorumla
Soran+1 yılAraştıcam dediklerinizi çok tşkler
İş yapmak istediğini söylüyorsun ancak neden seni orada tutuyorlar ilginç. Yani bazı kurumların işleri diğerlerine göre daha yoğun bazılarının ki ise daha sakin olabilir. Öncelikle bunu söyleyeyim. Onun dışında, eğer boş vaktiniz oluyorsa alanınızla veya işinizle ilgili kitaplar, mevzuat gibi kaynakları okuyabilirsiniz.
10 YorumlaBende kamu personeliyim, şu dönem şikayet edecek dönem değil çünkü normal bir zaman değil içinde bulunduğum zaman dilimi. Onun için insanlarımız işsiz ve evine ekmek götürürken her ay maaşını tıkır tıkır aldığımız mesleğin bir takım ufak sorunlarını gündeme getirmemek lazım diye düşünüyorum. Senin oturduğun o koltukta kaç kişi oturmak istiyor bir düşün derim ve lütfen bu gibi düşüncelere kapılma. Her şeyden önce bir kamun personeline, devletin memuruna yakışmıyor bu gibi şeyler...
11 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum düşüncene ama herkesin derdi ayrı altı üstü memuruz dolar zengini değil yeri geliyo multi milyarderin derdi oluyo
+1 yılOturduğun yerden para kazanmak mı batıyor? İstifa et restorantta işe başla oraya buraya yemek getir götür yap. Gayet hareketli bence. Hem kazandığın parayı da layıkıyla kazanmış olursun.
50 Yorumla
+1 yılkeşke herkes senin gibi iş yapmaktan yana olsa şimdi herkes nasıl kolay para kazanırım nasıl boş boş otururum onun derdin de
26 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunun için o kadar suçlandım ki kendine saygısı olan her insan üretmek ister
- +1 yıl
aslında bizler üreten çalışan nesil olmak yerine yan gelip yatan çalışmayan tembel bi toplum olduk.. bu erkek için de kadın için de aynı... çoğu iinsan herşey ayağıma gelsin diyor ben bişey yapmayım diyor... ama sonra da biz neden gelişmiyoruz diye laf ediyolar.
Soran+1 yılŞimdiki aklım olsa kendi başıma üretip çalışacağık meslek isterdim memurluk çöp resmen tek iyi yanı maaşın her durumda yatıyor ama manevi tatmin yok
- +1 yıl
ben demin öyle bi soru sorduydum yorum yapabilirsin tam sana göre bi soru olmuş
Soran+1 yılHangi soru yaparım tabi yorum
- +1 yıl
davet ettiim soruya
Internetten egitimlere gir programlar falan öğren freelance isler yapabilirsin gem gelismis olursun hemde arti para kazanirsın
12 Yorumla
Soran+1 yılEk iş yasak değil mi
+1 yılAllah'a ne çok dua ettim be ama olmayacak muhtemelen. Memurluğu maaşı, tatili, belli saati olduğu için istiyorlar ama bende tutku oldu. İnşallah nasip olur. Her gün işe giderken dergi, kitap alabilirsin. Bilim teknik dergileri güzel
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmem ben öyle işi benim işim hep gezmek olmalı.
21 Yorumla
Soran+1 yılMemurluk aktif insan işi değil
+1 yılValla çopu kişinin aradığı şey ama sana garezleri olsa daha çok iş yaptırmaları gerekirdi saçmalık. Seni anlıyorum bence insan aldığı parayı hak etmeli bence arkadaşlarına felan yardım et. Seni çalışmıyo gibi gösterip işten atmaya çalışmasınlar?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok devlet memuruyum öyle bi şey olamaz verdikleri yer de bir birim sonuçta sadece boş oturulan birim
Kitap okumanı tavsiye ederim. Ben genellikle o şekilde geçiriyorum zamanımı. Kitap okumak sarmıyorsa, dil eğitimine yoğunlaşabilirsin.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 396 cevap paylaştı. Kimileri iki üç kuruş para için sabahtan akşama kadar eşekler gibi çalışır, kimileri de bomboş oturduğu yerden para kazanır. Hayat ne garip... 😬
10 Yorumla
+1 yılAllam sen bana da boş boş oturmayı nasib et yereppim.
Umarım yığınla işin olur =/20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 378 cevap paylaştı. Kendine uğraşlar bulabilirsin. Zira şu dönemde k*çını yırtıp senin aldığın paranın yarısını alamayanlar var, mızıklanma çokta
24 Yorumla
Soran+1 yılYok be çok para yok kamuda her şeye zam geldi zor geçiniyoruz
Soran+1 yılValla zor geçiniyorum hayat çok pahalı
+1 yılMemur=boş oturmak yani... lanet olsun böyle işlere, akşama ben ve arkadaşlarımın ceseti çıkıyor, ... Bu arkadaş ne sormuş. Sana tavsiyem özel sektöre geç senin suyunu siksinlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapıosunuz siz
Kamu kurumlarinda staj yaptim omrumden omur gitti insan sıkıntıdan ölebilir ben bunu memurlukta ogrendim
06 Yorumla
Soran+1 yılSonun da ânlayan biri gerçekten insanı çürütüyor
Soran+1 yılO kadar haklısın ki para da yani abartılcak bi şey değil insan bari işten tatmin olayım diyor
Soran+1 yılValla kamuda akademisyenlik uzmanlık dışı kadrolar çöp bence de
Valla haklısın sıkıcı olabilir ama
Özel sektörde iş bulabilcek misin sonra oturduğun o günleri mumla arama 😌😌01 Yorumla
Soran+1 yılZaten o yüzden çekiyorum
Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı. ne olsun istiyorsun deli gibi calısanlar rahat bi iş arar tüm gün oturalım der
tüm gün boş oturanlarda aktif iş ister01 Yorumla
Soran+1 yılÇürüyorum hırslı ve idealistim
Sabırlı olmalısın gençsin herşey hemen olsun istiyorsun biraz sebaat et biliyorum ki eninde sonunda istediğin olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılHiçbir iş yok ki nasıl yaratıcı olayım
Soran+1 yılPandemi dolayısıyla çok az personel var zaten derdim o değil ki çalışmak ilerlemek istiyorum.
+1 yılMemur olmak için can atıyorsunuz. Ne sanıyordun ya. Bu ülkenin gençliği kadar hazırcı olmayı hedef edinen başka bir gençlik yok. devam et yatmaya.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu istemiyorum işte önümde pc var engelli hiçbir site yok tüö gün youtubede ınstagramda takılmak değil çalışmak derdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkılır insan tabi yoğun olmayan iş ortamında çalışmaktan ben de nefret ederim. Zaman geçmek bilmez. Oflaya puflaya çalışır insan
10 Yorumla
+1 yılPara kazanıyosn boş zamanın da çok yapacak o kadar çok sey var ki çalışıyorken pintilik yapma. Ben unide 10 12 saat çalışıyordum günlük 50 tl kazanıyodum hem de cok yoruluyorum yürüyecek dermanim kalmıyordu çok üzücü bu. Fırsatını degerlendir
10 YorumlaBir hobi edinebilirsin, ya da ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapabilirsin.. hiç birşey aklına gelmezse kitap oluyabilirsin mesela 😇🤗
00 YorumlaNe kadar güzel bir dünyan var kıymet bilin azıcık ksksk
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ne demezsin hiç sorma😒😏
+1 yılWaow bundan rahatsiz olan biri tebrik ediyorum. Is yerinde isten baska ne yapabilirsin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş boş nette takılmak kalıyor geriye
- +1 yıl
Egitime kendinu verebilirsin
- Eğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen işlerimi paylasabilirim sizinle. Memur sayılırım. Bir bardak çay içebilmişliğim yok, öğle aram yok. Hayat...
11 Yorumla Ondan sonra ağlıyorsunuz memura zam diye. Siz zam falan hak etmiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ben paramı alıp keyfime bakmasını da bilirim çalışmak istiyorım diorım biz memurlara öfke youtuber ınfulancer asallaklarına bile yok
Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Ankara 'dasın zaten dışarı çıkamazsın. Kendini geliştirecek şeyler yap. Yeni dil çalış. Kitap oku.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnkara değil izmirdeyim
Soran+1 yılİçimden gelmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstteki amirlerden biriyle mi takıştın naptın? Ben de 10 yıllık memurum böyle birşey duymadım hani konuşmana rağmen hala iş verilmemesi çok garibime gitti..
011 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam da bunun cevabını bulamıyorum anladınız siz beni teşekkür ederim bence de biri engelliyor amirim çok kötü biri değil belki de nakil geldiğim yerle alakalı
Cevap sahibi+1 yılNakil geldiğin yerde takıştığın bir amir falan varsa dosyana not bırakmış olabilir..
Soran+1 yılEvet vardı
Soran+1 yılNot bırakmasına gerek yok bağlantılı bir kurum yani iletişime geçme imkanı var
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ondandır..
Soran+1 yılBugün öğlen düşündüm sonra dedim benle mi uğraşçak falan ama benim yüzümden uyarılmıştı daha üst amir tarafından ve bana gidene kadar sahte samimiyet göstermişti ben gidince hemen numaramı sildi şu an netleşti kafam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, umarım düzelir. Çünkü ben de memur olduğum için sizi çok iyi anlıyorum. Aldığım maaşın hakkını vermek isterim her zaman sonuçta bu benim ekmek param ve bu para halkın cebinden çıkıyor bir şekilde. Ben de ne görev verilirse yapmak zorundayım. Hep bu bilinçte oldum.
Soran+1 yılİnanır mısnız çalışmak istediğim yan gelip yatım dizi film izlemek istemediğim için sorunlu gözüyle bakılıyorum ama artık kendimi suçlamıcam Allaha havale ediyorum size de huzurlu çalişmalar diliyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Sizin kurum çok yoğunluğu olan bir kurum değil galiba onun da etkisi olabilir..
Soran+1 yılSanmıyorum isteseler değiştirebilirler amir yapamam kızım anlamıyo musun dedi sanki bi gücün etkisinde gibiydi
Cevap sahibi+1 yılAnladım, düşündüğümüz gibi o zaman..
Ne güzel işte 😀
Youtube felan aç bari telefon oyna03 Yorumla
Soran+1 yılYoutube vs serbest ama çalışmadan kötü hissediyoruö
Soran+1 yılAlakası yok ya ilerlemek yükselmek istiyorım ilerde üç kuruşluk tiplerin başıma amir olsun istemiyorum
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Ne konuşup sonuç alamadın anlamadım memur olmak isteyen milyonlar var yani.
08 Yorumla
Soran+1 yılTüm gün boş oturmayım iş olan birime verin dedim
Soran+1 yılTüm gün boş oturtsalar üzülmez misn
Soran+1 yılBir gün inşallah memur olursun ve 45 yaşında bile bomboş oturursun bakalım hoş gelecek mi
Soran+1 yılSaol inş sen de memur olursun yürekten diliyorum😐 gelecek kaygın olmasın tek güzel yönü bu yoksa çekilmez cidden kalbi pis insanlarla çalışmak
Yazik yahu bu devlet bosa borc batagina girip batmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalsın keşke benimde böyle işim olsa oturduğum yerden para kazansam rahatlık g0tüne batmış senin jsjsj
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışmak ilerlemek istiyorum çöp gibi yıllarımı harcamak istemiyorum gerçek mallık tam senin istediğin gibi yaşamak için özenmek
Cevap sahibi+1 yılMalsın mal sg ozman inşaatda çalış amele gibi böyle malları memur yapanlarda suç
+1 yılİşleri yapamayacağını düşündükleri için o birimlere almıyor olabilirler
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş oturma illaki yapacak birşey bulursun ders çalış yuksek yap doktora yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn verimli çağların boşa gidiyorsa istifa et de memur olmak isteyen otursun yerine sen de gençliğini doya doya yaşarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha konuyu anlamamışsın iş öğrenmeden geçiyor yani ilerleyemiyorum demek istiyorum orda
+1 yılMemur olurken beklentin neydi ki zaten bunun başına geleceğini bilmiyor muydun
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni memur deilim nakil olunca böyşe oldu eski kurumumda gayet çalışıyodum hayatımın hatasını kurum deiştirerek yaptım
- +1 yıl
dövseydin
Soran+1 yılYanlış anlaşılmayı düzelttiğim ve kendimi suçladığım cevabında sana kızgın ifadem nerde var anlamadım
- +1 yıl
Ben öyle hissettim
- Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme basini kasiyamadigin zamanlarda gelecek.
00 Yorumla
+1 yılİnternette takilirim surekli değişen bir şey olmaz benim için..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha güzel değil mi? Boş oturup paza kazanıyorsun milletin vergisiyle. Senin yerinde olmak isteyen çok.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil işte iş öğrenemezsen yükselemezsin sonra yaşıtın veya daha küçük bi başkası sana amir olur
Cevap sahibi+1 yılTabi orası öyle.
+1 yılBu zamanda işin varda kıymetini bil, insanlar ne sıkıntılar çekiyo ne zorluklarl yaşıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol bol kitap okuyabilirsin. Yabancı dilin yoksa, geliştirmek için videolar izleyebilirsin. Yeteneğin varsa çizim yapabilirsin.
00 Yorumlaelinin altında pc var ise dünya var aç oku öğren sabit maaşlı basit memurrrrrrrrrrr.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende memurum dötümün üstüne oturamıyorum akşama kadar 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılMemurum diyorsun. Hiç mi evrak falan dosya işleri falan da mı olmuyor. Pc den de olsa
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBence bunu açık bi şekilde dile getirmelisin.
Soran+1 yılDenemedim mi burdakinden daha fazla dile getiedim bilinçli yapılıyor
Cevap sahibi+1 yılKötü bi durum geçmiş olsun. Acaba patronla tartıştın da ondan mı oldu veya patrona yakın biriyle kızıştıysan olabilir.
Soran+1 yılSayılır
Cevap sahibi+1 yılOrda dostların yok mu, bide onlardan konuşmasını iste
Soran+1 yılÇok fazla konuştun artık daha fazla göze batmak istemiyorum bi de kamuda kimse kimseyi kollamıyor
Soran+1 yılÖok fazla konuştum olcaktı
Cevap sahibi+1 yılGöze batmazsın burası soru sorma platformu kimse seni tanımaz. Son olarak da Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılYok kurumda daha fazla konuşup göze batmayım diyorum teşekkür ederim görüşleriniz için
+1 yılboş dururken kendini geliştirecek şeyler yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz iş bulamıyoruz bu halinden şikayetçi oh mis valla keşke bizde memur olsak
00 Yorumla
+1 yılİstedigin bi birim varsa kesinlikle ilgili kisilere aktarip o birime gecmelisin. Yaptigin isten mutlu olmuyorsan o isin sonu gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuştum nuh diyo peygamber demiyolar kamunun böyle itici yanı var amir olan kendini Tanrı zannediyor ta ki görevden alınana kadar
+1 yılMemur olmak yerine kendi işinizi kurabileceğiniz bi mesleğe yönelin dedim. Bir öğretmen ve iç mimar arasındaki fark bellidir.
00 Yorumlasenin memur oldunu nedense dusunmuyorum. Memurlari karalamak icin acilmis bi baslik bence
09 Yorumla
Soran+1 yılBen nerde memuru karalamışım ben bütün memurlar yatıyo demedim beni iş olmayan birime verdiler amirler değiştirmiyo dedim gayet yoğun memurlar var tabi ki kişisel sıkıntımı anlattım genele mi vurdum şaşkınkm yani
Soran+1 yılValla o kadar stresli ve mutsuz bi gün geçirdim ki ne yazdığımı bile farkında deilim keşke gerçekten yalan olsa hatta yaşadıklarım kabus olsa
Soran+1 yılGözünde büyütüyolar da o yüzden ben de olmadan önce deli gibi atanmak istiyodum bütün hayatımı buna bağladım ve atandım ama hayır getirmedi önceki kurumjmda çok mutluydum o zaman da memurdum memleketime nakil olunca sıkıntı başladı
Soran+1 yılZam her yıl 2 kerr oluyor ocak ve temmuzda Allah kimseyi parasız bırakmasın ama benim sorunım iş tatmini
+1 yılBelki diger boljmlerde senin bilmemen gerekn bir durum var. Tapu gumruk. gibi bir yer mi. bu nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle özel bilgi gerektircek bi iş değil zaten bir ay önvesine kadar işim vardı birimim 3 hafta önce deişti
- +1 yıl
Kadin kadina cekemez genelde diger birimlerdeki ler istemiyordur belki
+1 yılÜstadın dedi gibi salla popoyu al maaşı
10 Yorumla
+1 yılişe gidip bişey yapmamak insanı üzüyor her anlamada
00 Yorumlahakkın da hayırlısı ya düzelir. insallah
10 Yorumla
+1 yılKitap getir oku bence
10 Yorumla
+1 yılUzuldum senin icin bos oturmayi hiç sevmiyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim die suçlayanlar bile oldu çalışmak gelişmektir
- +1 yıl
Aynen kendi isim olmasina ragmen gubde 15 saat calisiyorum
- +1 yıl
Kendimi gelistiriyorum kitap okuyorum gelisim sagliyorum cok kisa surede hedefim ola ceo olmak
- +1 yıl
Nerde memurluk yapiyorsun gorevin ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamanın bol oluyor demek ben kendimi geliştirirdim.
Bende öyle bir iş istiyorum...
Vu arada meslek ne?01 Yorumla
Soran+1 yılBüro personeliyim nasıl geliştirirainiz bana da fikir olması için öğrenmek isterim
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat