Eğitim & Kariyer Yarın iş görüşmesine gidicem ama korkuyorum bakar mısınız? ece_black7 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya sapık falan çıkarsa diye:D Güncellemeler+1 yıl pardon salı Güncellemeler+1 yıl yani 12 yi geçtiği için Yarın iş görüşmesine gidicem ama korkuyorum bakar mısınız? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Hiç korkma, kendine güvenini sonuna kadar ortaya koy. Sapık bile çıksa dişini göster ki senden korksun. (Ama çıkmayacağına eminim) 1 0 Yorumla
mrblackk007 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Nesinden korkuuosun en fazla biz sizi ariycaz derler 0 0 Yorumla
Busta_ryze Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yarın pazar değil mi yasak var 0 1 Yorumla ece_black7 +1 yıl 12 den sonra Yorumla
KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Tek derdin o olsun , o zaman dikkat çekme sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne işi? Yarın sokağa çıkma yasağı var 1 3 Yorumla Sefaumut +1 yıl Sali yazmis ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben cevap verdikten sonra yazmış. Yorumla Sefaumut +1 yıl :) ozaman sizin yazmanizla hatasini gormus :) Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnşallah çııkmaz 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😟iyi şanslar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç korkma, kendine güvenini sonuna kadar ortaya koy. Sapık bile çıksa dişini göster ki senden korksun. (Ama çıkmayacağına eminim)
Nesinden korkuuosun en fazla biz sizi ariycaz derler
Yarın pazar değil mi yasak var
12 den sonra
Tek derdin o olsun , o zaman dikkat çekme sende
Ne işi? Yarın sokağa çıkma yasağı var
Sali yazmis ama
Ben cevap verdikten sonra yazmış.
:) ozaman sizin yazmanizla hatasini gormus :)
Bsey olmas
Gitme sende boşver ozaman
İş mi sapık çıkıyor?
İnşallah çııkmaz
😟iyi şanslar
Ne üzerine bir iş