Kız kardeşim? duruma bir el atın?

Merhaba benim kız kardeşim henüz 13 yaşında ve lgs'ye hazırlanıyor yani anlayacağınız şu an bu yaşta yaşamaması gereken stresi, korkuyu her şeyi yaşıyor. Sanırım YouTube da dolaşırken Nil sani ile hailey Eylül sani kardeşlerin videolarına denk gelmiş işte orada amerikanın eğitim sistemini anlatıyorlar okul vlogları var kardeşimi ağlarken yakaladım diyor ki "abla resmen hayalimi yaşıyorlar hayatı yaşıyorlar henüz küçüğüm ama 25 yaşında gibiyim" dedi eğitim sisteminin okulunun ne kadar kötü olduğundan bahsedip duruyor kafasına takmış geçende diyor ki abla belki de öbür dünya kurtuluşumuzdur diyor psikolojisi bozuldu resmen ne yapmalıyım? Sadece bu yüzden değil sınav stresi, dışarı çıkmama, aşırı ders çalışma vb şeylerden dolayı psikolojisi de iyi değil ne yapmalıyım? Diyor ki onlar resmen en iyi okullarda yaşıyorlar ben ise dünyanın en b*ktan okullarına girmek için eşek gibi çalışıyorum diyor. Yardım edin nasıl yaklaşmalıyım ona?
Güncellemeler
+1 yıl
KS halkı konu cinsellik olsa hemen atlarsınız ama böyle önemli bir çocuk psikolojisi konusunda nedense yoksunuz etrafta. Umursamadığınız için teşekkürler.
Kız kardeşim? duruma bir el atın?