Bu mesleklere bilgisi olan veya okuyan yazabilir mi lütfen..♡
---Fiyoterapist---
Fizik tedavi ya da İngilizce konuşulan ülkelerde yaygın adıyla fizyoterapi, yaralanma, hastalık, travma ya da yaşlılık gibi nedenlerle eksilme gösteren fonksiyonel hareketleri geri kazandırma amaçlı yapılan; elektrik akımı, sıcak ya da soğuk uygulaması, egzersizler ya da çeşitli uygulamalarla hastaların tedavisine verilen isimdir.
---Ergoterapist---
Ergoterapi, anlamlı ve amaçlı aktivitelerle sağlığı ve refahı geliştiren kişi merkezli bir sağlık mesleğidir. Ergoterapinin temel amacı kişilerin günlük yaşam aktivitelerine katılımını sağlamaktır.
---Endüstri Mühendisi---
Endüstri mühendisliği ya da sanayi mühendisliği, insan, malzeme ve makineden oluşan bütünleşik sistemlerin kuruluş ve devamlılığının yönetimi ile ilgilenen mühendislik dalıdır.
°Kısacası bu şekilde zaten az çok duymuşsunuzdur, sizinde gerçekçi her şeyiyle iyisiyle kötüsüyle tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. ❤
---Fiyoterapist---
Fizik tedavi ya da İngilizce konuşulan ülkelerde yaygın adıyla fizyoterapi, yaralanma, hastalık, travma ya da yaşlılık gibi nedenlerle eksilme gösteren fonksiyonel hareketleri geri kazandırma amaçlı yapılan; elektrik akımı, sıcak ya da soğuk uygulaması, egzersizler ya da çeşitli uygulamalarla hastaların tedavisine verilen isimdir.
---Ergoterapist---
Ergoterapi, anlamlı ve amaçlı aktivitelerle sağlığı ve refahı geliştiren kişi merkezli bir sağlık mesleğidir. Ergoterapinin temel amacı kişilerin günlük yaşam aktivitelerine katılımını sağlamaktır.
---Endüstri Mühendisi---
Endüstri mühendisliği ya da sanayi mühendisliği, insan, malzeme ve makineden oluşan bütünleşik sistemlerin kuruluş ve devamlılığının yönetimi ile ilgilenen mühendislik dalıdır.
°Kısacası bu şekilde zaten az çok duymuşsunuzdur, sizinde gerçekçi her şeyiyle iyisiyle kötüsüyle tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. ❤
Fizyoterapi
Ergoterapi
Endüstri Mühendisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fizyoterapi ve özellikle Ergoterapi hakkında var. Ergoterapi okuyorum
Çok değişik bi meslek biliyo musun, öyle ki fazla duyarlı okuyosun
Bi hasta su içmeye gitcek, karşısına öıkcak engeller, yaşicağı sıkıntılar, yapabildikleri yapamadıkları
Baya ince meslekmiş
Mezunu az, yeni açılan bi bölüm, Dgs şansı var, o yüzden tercih verdim
Kpss ye de çalışcam 2022 için, atama düşünüyorum
Umarım olur
İlk 100 e girmek yeterli
evet çok ince hassas bir meslek.
evet yerleşme ve dgs şansları var yeni bir bölüm olduğu için
işte peki ilerde nasıl durum nasıl olur mesela 6 sene sonra iş sıkıntısı yaşanır mı ya da ilerde sence ölen meslek mi?
peki maaşları sence nasıl ne kadar?
okumanin zorlukları neler?
Ben seviyorum, bi sıkıntı olmaz atandıktan sonra, maaşları da ortalama
tamam sağol
Bende bu sene 12. sinifim ergoterapi okumayi dusunuyorumda cevremdekiler sen mezun olana kadar ergoterapist ihtiyaci kalmaz issiz kalirsin falan dediler sizce bu bolumden mezun olup issiz kalma gibi bi durum var mı
endüstri m. okuyorum
peki nasıl meslek?
zorlukları neler?
sence 6 sene sonraya kadar nolur işsiz kalabilir miyim?
maaşları nasıl?
ölen bir meslek mi?
kadınlara uygun mudur?
kadınlara uygun bence bizim bölümde kızların sayısı daha çok jefeqefqqfa
maaş ya da gelecekte nasıl olacağını bilemem daha 1. sınıfım
ama avantajlı bir bölüm en azından inşaat çevre kimya gibi müheendislilere göre
anladım sağol