Eğitim & Kariyer Pomem ve pmyo mezunları ne iş yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor aralarındaki fark ne? Güncellemeler+1 yıl herkese teşekkürlerr 🙆🏻 Pomem ve pmyo mezunları ne iş yapar? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aralarında fark yokpomem üni okuyup polis olanlar pmyo lise mezunu olup polis olanlar 0 8 Yorumla plutongibiyim +1 yıl Pmyo ya girmek için ne yapmak gerek? Yorumla Soran +1 yıl evet bende öyle okudum internetten ama diğer üye öyle demiyor emin misin abla🙏 Yorumla Butterflysz +1 yıl @plutongibiyim üni sınavından yeterli puanı almalısın boyun kilon gözün sağlık şartları tutmalı Bir de spor parkuru yapmalısın Yorumla Soran +1 yıl peki neden biri 4-6 ay egitim verirken biri 2 yıl veriyor2 yıl okuyanla 6 ay okuyan neden ayni mertebede olsun ki Yorumla Butterflysz +1 yıl 6 ay okuyan üni mezunu çünkü Lise mezunu ile üni mezunu bir olur mu Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimmm♥️ Yorumla Butterflysz +1 yıl Rica ederim 🥰 Yorumla Butterflysz +1 yıl Eminim yanlış biliyor o kişi.. komiser yardımcıları Paem (akademi) den mezun olur.Pomem ve pmyo polis memuru mezun eder Yorumla
kanatsızkartal Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Pomem normal polis memuru olarak işe başlar. Pmyo ise komiser yardımcısı olarak başlar. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hangisi daha iyi komiser yardımcısı mı polis memuru mu Yorumla kanatsızkartal +1 yıl Komser yardımcısı daha iyi tabi ki. Yorumla plutongibiyim +1 yıl Pmyo ya girmek için ne yapmak gerekir Yorumla kanatsızkartal +1 yıl @plutongibiyim üniversite sınavına girip pmyo nun istediği baraj puanı almalısın. Sonrası zaten spor mülakatı. Yorumla plutongibiyim +1 yıl Puan ne kadar peki? Yorumla Soran +1 yıl 250 ham. Yorumla kanatsızkartal +1 yıl @plutongibiyim her sene değişiyor. İnternetten araştır bence. Yanlış bilgi vermeyeyim. Yorumla plutongibiyim +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Znnzznnznznzn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Birisi univeriste sınavından sonra biriside kpss yle sanırsam POMEM 6 ay mi eğitim görüyor PMYO ise 2 yıl galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki neden biri 4-6 ay egitim verirken biri 2 yıl veriyor2 yıl okuyanla 6 ay okuyan neden ayni mertebede olsun ki Yorumla Znnzznnznznzn +1 yıl Çünkü 18 yaşındaki insanla 22-23 yaşındaki insan bir değil Yorumla
170likkız Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Biri lise diğeri üniversite mezunları fark yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki neden biri 4-6 ay egitim verirken biri 2 yıl veriyor2 yıl okuyanla 6 ay okuyan neden ayni mertebede olsun ki Yorumla 170likkız +1 yıl Bilemiyorum onların takdiri ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aralarında fark yok
pomem üni okuyup polis olanlar
pmyo lise mezunu olup polis olanlar
Pmyo ya girmek için ne yapmak gerek?
evet bende öyle okudum internetten ama diğer üye öyle demiyor emin misin abla🙏
@plutongibiyim üni sınavından yeterli puanı almalısın boyun kilon gözün sağlık şartları tutmalı
Bir de spor parkuru yapmalısın
peki neden biri 4-6 ay egitim verirken biri 2 yıl veriyor
2 yıl okuyanla 6 ay okuyan neden ayni mertebede olsun ki
6 ay okuyan üni mezunu çünkü
Lise mezunu ile üni mezunu bir olur mu
teşekkür ederimmm♥️
Rica ederim 🥰
Eminim yanlış biliyor o kişi.. komiser yardımcıları Paem (akademi) den mezun olur.
Pomem ve pmyo polis memuru mezun eder
Pomem normal polis memuru olarak işe başlar. Pmyo ise komiser yardımcısı olarak başlar.
hangisi daha iyi komiser yardımcısı mı polis memuru mu
Komser yardımcısı daha iyi tabi ki.
Pmyo ya girmek için ne yapmak gerekir
@plutongibiyim üniversite sınavına girip pmyo nun istediği baraj puanı almalısın. Sonrası zaten spor mülakatı.
Puan ne kadar peki?
250 ham.
@plutongibiyim her sene değişiyor. İnternetten araştır bence. Yanlış bilgi vermeyeyim.
Teşekkürler
Birisi univeriste sınavından sonra biriside kpss yle sanırsam POMEM 6 ay mi eğitim görüyor PMYO ise 2 yıl galiba
Çünkü 18 yaşındaki insanla 22-23 yaşındaki insan bir değil
Biri lise diğeri üniversite mezunları fark yok
Bilemiyorum onların takdiri ☺️