Eğitim & Kariyer Çalışma hayatınızda hiç mobbinge maruz kaldınız mı? herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çalışma hayatında bir çok kişi mobbinge maruz kalmaktadır. .Çalışma hayatınız da herhangi bir mobbinge maruz kaldınız mı? Nasıl bir yol izlediniz? Çalışma hayatınızda hiç mobbinge maruz kaldınız mı? Cevapla Mobbing Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Mobbing (Yıldırma) Nedir, Mobbing ile Nasıl Baş Edilir? ↗ 0 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Hakkımda 3 adet dava mevcuttur 🙄 Ben yapmadım hakim bey, kendimde değildim... 3 0 Yorumla
voonoo Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Evet...Bir kaşık suda adam nasıl boğulur hayalleriyle yaşıyordum..Şükür eskilerde kaldı ve masumiyet bende kaldı. 1 0 Yorumla
Secret_Woman Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 98% +1 yıl Kendi işyerimde hangi çılgın buna cesaret edebilir 😄 2 0 Yorumla
Busiiiiy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Kaldım işin komik tarafı işten ayrılırken de pişman olup vazgeçirmeye çalıştılar 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sürekli maruz kalıyorum zaman zaman artık alıştım.. 1 0 Yorumla
özlemülkü Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Onu ben patrona yapmıştım... dukkana gelmezdi cenemden😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü Evet eski bir işyerimde sürekli küçük düşürülmüştüm, çok zorlandım. En sonunda dayanamayıp işten ayrılmıştım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben mobbinge maruz kalmadım ama altimda çalışan personele çok baskı yaptım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu sıralar çok fazla kalıyorum. kasım. ve Aralık ayı bana hiç uğurlu gelmedi.. 1 0 Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 384 cevap paylaştı. Küfür edip istifa 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı. Mobbing neydi 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet kaldım malesef 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mobbing (Yıldırma) Nedir, Mobbing ile Nasıl Baş Edilir? ↗
Hakkımda 3 adet dava mevcuttur 🙄 Ben yapmadım hakim bey, kendimde değildim...
Evet...
Bir kaşık suda adam nasıl boğulur hayalleriyle yaşıyordum..
Şükür eskilerde kaldı ve masumiyet bende kaldı.
Kendi işyerimde hangi çılgın buna cesaret edebilir 😄
Kaldım işin komik tarafı işten ayrılırken de pişman olup vazgeçirmeye çalıştılar
Sürekli maruz kalıyorum zaman zaman artık alıştım..
Onu ben patrona yapmıştım... dukkana gelmezdi cenemden😄
Evet eski bir işyerimde sürekli küçük düşürülmüştüm, çok zorlandım. En sonunda dayanamayıp işten ayrılmıştım.
Ben mobbinge maruz kalmadım ama altimda çalışan personele çok baskı yaptım.
Şu sıralar çok fazla kalıyorum. kasım. ve Aralık ayı bana hiç uğurlu gelmedi..
Kalmadım 🌺
Küfür edip istifa
Kalmadım çok şükür:)
Evet. Misal şu an.
Mobbing neydi
Evet
Kaldım
evet kaldım malesef
Çoook
Evet