Arkadaşlar ben 2 yıllık örgün okudum dgs ile aöf ye geçtim ama 1 yıl ara verdim sonra geçtim şimdi ortalamamı yüksek tutuyorum örgüne geçebilmek için şu an 3. Sınıfın ilk dönemindeyim eğer geçebilirsem kyk da kalabiliyormuyum burs ya da kredi ara verdiğin için sıkıntı olur dediler bilgisi olan varsa benle özelden de iletişime geçebilir bilen varsa yardımcı olsun🙏
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tekrar orgune mi geçmek istiyosn
012 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle ben 2 yıl adalet okudum burs aldım 2. Sınıfda dgs ye girdim ama tercih yapmadım daha doğrusu puanım hesaplanmadı ondan yapamadım mecbur bir yıl bekledim tekrar girdim tercih yaptım aöf kamu yönetimi 3. Sınıfdan devam ediyorum şu an şöyle bi durum var ortalamayı yüksek tutarsam yarıyıl sonunda örgüne geçme şansım var bende buna uğraşıyorum Ama kyk dan burs kredi alma şansım var mı kyk da kalma şansım var mı bunları öğrenmem lazım
- Cevap sahibi+1 yıl
Kayıt dondurunca vermiyor maalesef
- Cevap sahibi+1 yıl
Belli olmz kyk yi ara 2 yıllık adaletten bisey olmadimi kuzenimde okuyr
- Cevap sahibi+1 yıl
Hmm
- Cevap sahibi+1 yıl
Başvur ara sor bunla ilgili bilgim yok ailenle neden kalmak istemiyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Niye
- Cevap sahibi+1 yıl
Atanirsan gidersin
Hangi bölüme geçtin
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar.
Görüş istediğiniz soruda bilgim yok. Ama cevapsız bırakmakta istemem.
Yaşam ince ince planlayabileceğimiz bir şey değildir. Biz kendimize bir hedef belirleriz ve kafamızda kendimize en ideal durumu kurarız.
Ancak kafamızda kurduğumuz durumlar aynısı ve tıpkısıyla gerçekleşmeyebilir
Burada mesele değişen durumlara uyum sağlayabilmek ve hiçbir durumun sadece tek bir çözümü olmadığını bilebilmektir.
Sıkıntı olarak görülebilecek her durum aslında size açılan ve daha önceden bilmediğiniz başka bir güzelliğin kapısı olabilir.
Rezervasyon yaptığınız otele gidersiniz tüm odalar dolu derler. Üzülür ve kavga edersiniz ama durum değişmez. Sıkıntıyla dışarı çıkar ve sakinleşmek için yürümeye başlarsınız. Tam ne yapacağım dediğiniz durumda daha önce görmediğiniz bir pansiyon tabelası gözünüze ilişir. Gidersiniz ve oraya yerleşirsiniz.
O kadar güzel ve şirin bir ortamdır ki bir zaman sonra "iyi ki otelde yer yokmuş buraya gelmişim" diyebilirsiniz.
Yaşam senaryosu bizim için hep en güzel şekilde yaratılır
Ancak egomuz ve kafasındaki planlar dünyayı kendi istediği şekilde görmek ister.
Göremeyince üzülür ve sıkılır. Egoyu devreden çıkarıp daha geniş bir şekilde bakabilirsek aslında her sıkıntı gibi görünen durumun bizin çıkarımıza olduğumuzu görebiliriz.
Aşı olmaktan korkan çocuk kendisini doktora götüren annesine bağırır ama anne onun bilmediğini biliyor ve o aşının onu çok daha büyük sıkıntılardan koruyacağını fark ediyordur.
Yaşam yolculuğunuzda geniş bakabilen ve her durumdaki güzelliği görebilen birisi olabilmeniz dileklerimle
Sevgiler.