Eğitim & Kariyer Uzaktan eğitimli mimarlık mezunuyum, projem nasıl gözüküyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beykoz tarafına yapmaya karar verdiğimiz projem şu şekilde, vatana millete hayırlı olur inşallah.🤲 Uzaktan eğitimli mimarlık mezunuyum, projem nasıl gözüküyor? Cevapla Eğitim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CieloStellato Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı. Hahah, çok başarılı olmuş tebrik ediyorum. Uzaktan eğitimle mezun olunursa ancak bu kadar olur. :D 1 0 Yorumla
_muaf_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne güzel , göçük altında kalırız hepimiz , çok hoş. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. :D :D :D harika olmuş sşfşsdkfmsdk 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gayet güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahah, çok başarılı olmuş tebrik ediyorum. Uzaktan eğitimle mezun olunursa ancak bu kadar olur. :D
Ne güzel , göçük altında kalırız hepimiz , çok hoş.
Ben daha iyi çiziyorum
:D :D :D harika olmuş sşfşsdkfmsdk
selam o nasıl proje yaparken hiç gülmedin mi :))
Projeyi bilmem de, ironi harikaydı.
komik
waoww çok mütüş
Çok güzel 😂
Harika duruyor
Çoksell.
Cyftjgvjgvkgvj💖💖💖
Gayet güzel.
hayırlı olsun