Şu an evli değilim ama hormonlarım yüksek ondan evlenmeye meraklıyım anacım tıp okumayı çok istiyorum dermotoloji secerim rahat bir bölüm fazla nöbeti olmaz kafam çalışıyor kendime yazık etmek istemem tıp 3 veya 4. sınıftayken evlencem okul bitmesine 2 yıl alan kala yürür mü o evlilik ben çok çalışmadanda hallederim günlük 1 saatlik tekrarla zaten koca işte evde yok o ara okula giderim gelince 1 saat tekrar gerisi evle ugrasırım tekstili çok iyi biliyom ama geleceği yok maalesef tıp kalıyo geriye hastanede calışmak en büyük hayalim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kolay mı? Tıp mı? Tıp okurken evlenmek mi? Ya gerçekten Türkiye’de ki dahi insanlardan birisin, ya da ailenin ve etrafının boş şişirmesine maruz kalıyorsun. Rahat rahat tıp bitiren ne gördüm Ne duyduk. Ki tıp dediğin hayatının 10 senesini alıyor senden. Diğer bölümler gibi vize final yok tıpda. Her ders senin için bir sımav ortalama tuturayım falan da Yok tek dersten kalırsan sınıf tekrarı yaparsın. Hormonların yüzünden böyle düşünüyorsan Ve aday da varsa evlenmek yerine o gereksiz anlam yüklenen zardan kurtul. Hem dersini çalış hem sexsini yap
217 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasında evli bi adamda okudu tıpı der susarım ki ben daha gencim ondan
Soran+1 yıltabiki
Soran+1 yılŞikayet etmedim ben
Soran+1 yılHım ben etmedim ne yazdinizki kalkti görmedim bile neyse bosverin
Soran+1 yıl😂😂😂bı anda hedefim hemşireliğe düştü geleceği çok parlak uzay hemşireliği misal
Soran+1 yılHormonlarının esiriyim😂😂😂4 yıllık okul daha iyi maasida bana yeter aylık 5 bin işimi görür 😂
Soran+1 yılNiye hemşirelik garanti degilmi veteriner diş hekimi olmaktansa doktor olmayı tercih ederim
- +1 yıl
Hemşirelik işin ameleliğifit bu arada. Ki doktor olabilecek potansiyeli kendinde görül hemşire olmak da saçma. Diş hekimleri doktorlardan daha çok kazanıyorlar. Özel sektörde bile yaptığı için belli bir yüzdesini alıyor çoğu doktor. Mesai saatleri belli nöbeti cartı curtu yok. Klinik açtiğin zaöan da gerisi kolay
Soran+1 yılDiş hekimliği yapabilir miyim oda var hastanin anı aciycak kivramicak falan yapabileceğinden emin degilim
Soran+1 yılDış hekimini biliyorum uyusturuyo ama yani kendime güvenmiyorum sırf para için sevmediğim mesleği yapmak ne bilim sacma
En İyi Cevaplar
+1 yılEvliliğin sorumluluğunu almak için 30 yaşına gelmek gerekmiyor ya. Okurken tabii ki evlenilir. Erkekler için kolay olmasa da kızlar için çok zor olmasa gerek. Milleti boşver. Onlar da sevgilisiyle evli gibi yaşıyor zaten. Egoist egoist gelmişler birde sorumluluk diyorlar. Sanki kendileri çok akkıllı. Anlamadıkları şey her insanın libidosu aynı değil. Birde muhafazakar olup da sevgilisiyle her haltı yiyen tipler var. Onlar ayrı bir itici. Çocuk yapacak değilsin ya. Evlen gitsin. Millet sevgilisiyle yapsın😄
07 Yorumla
Soran+1 yılTıp eğitimi ve doktorlukla ilgili duyduğum ve düzeltmek istediğim en büyük yanlışlık ”10 yıl okumak” kavramı. Birincisi bir mühendis de veya bir avukat da okulu bitse dahi kendini geliştirmeye devam etmek zorundadır. Haliyle kimse 4 yıllık okulu bitince her şeyi öğrenmiş olmuyor. Ancak, asıl önemli nokta ise eğitimin 6 yılından sonra asistan hekim olanlar (TUS’u kazananlar) veya aile hekimliğine başlayanlar doktorluk yaparak maaş alan bireyler haline gelirler. Yani 10 yıllık bir öğrencilik değil durum.
Son olarak tıp eğitimi imkansız bir eğitim değildir. Yani o filmlerde, dizilerde izlediğiniz gibi tıp okurken yağlı saçlarla gezmek zorunda kalmanız gerekmiyor. Ayrıca, tıp eğitimi zor da elektrik mühendisliği eğitimi kolay mı sanıyorsunuz? Hepsinin kendine göre zorlukları ve kolaylıkları var.
Soran+1 yılHelal olsun sonucta Sen erkeksin ben ise kadın benim işim yok çalışmak zorunda değilim evde boş oturmakta da kendimi geliştirmiş oluyorum hastanede yapabilcegim başka meslek yok insanlar beni anlamiyo ben sağlıkçı olmak zorundayım başka mesleği severek yapamam imkanı yok hemşirelik desen yaşlıların altını falan siliyosun oda olmaz yapamam
Soran+1 yılBen bir erkeğe dokunmadım hayatıma kimseyi sokmadim evlenme istegimcok normal temiz tutuyorum kendimi ve büyüdükçe nefsine ağır geliyo bunlar
- +1 yıl
Boşver diğer insanları sen uğrunda çalış çabala hedeflerinin gereksiz şeylerle uğraşma. Umarım hedefine ulaşır evlenirsin
Tıp kazanmak zor değil. Çalışmanı zamana yayman ve çok çalışman gerekiyor.
Soran+1 yılBaşarırım zekama güveniyorum başarıcagimdan eminim ama cahil insanlar çok bu sitede yapılan yorumları oku anlarsin
Soran+1 yıl@Jsbsbszb bilmiyom
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuyan var çevremde , evli olup
018 Yorumla
Soran+1 yılmadem var okunabiliyo bu insanların söyledikleri saçmalık ne o zaman bu kadar abartarak verdiği tepki her bölümün bi zorluğu vardır
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar sevgili kalıp haram ilişkileri, aldatmaları meşrulaştırmayı istiyor. Bu yüzden sevgili olmak yerine enerji olarak uyuştuğum biriyle bende üniversitede evlenmeyi düşünüyorum. Kıyı şehirlerde kızlı erkekli aynı evde kalınabiliyor ancak evli şekilde aynı evde kalmanın sorumluluğu çok fazla oluyor , samimiyetsizlik işte. İnsanları takma , önüne bak sen
Soran+1 yılsen doktorsun kolaymı tıp herkes zekamı aşağılamışta
Soran+1 yıltıp 4 tü bitirince evlensem 5 ve 6 yı hastanede geçiyo zaten evli olurum uzmanlık sınavına gimem pratisyen olarak takılırım pratisyenler aile hekimi oluyomuş bir sitede öyle yazıyodu hala saygın oluyosun bide bunu doğu görevi var
Cevap sahibi+1 yılTıp zordu ancak bu Pandemi sürecinde çok daha zorlaştı pratik dersler falan. İnsanların ne dediğinden çok senin kendin hakkında ne düşündüğün önemli olan. Çünkü ortada bir sistem var , o sisteme karşı gelemeyip üniversite bitince evlenmeyi bekleyen var. Ancak bu yapılanlara karşı çıkıp üniversitede evlenmek statükoya karşı çıkmak oluyor ve statükoya karşı çıkanlar genelde bu dünyada çok başarılı olan insanlar olmuştur
Cevap sahibi+1 yılTıpta staj 4 5 6 da 😃
Soran+1 yılİste staj işi kolaymış 4 zormuş kadın doğum falan filan var tıp 5 kolay dermatoloji gibi basit az bilgi gerektiren dersler var belki doktor sevgilim olucak beraber ders çalışırız çok da zor değil aynı evde yaşamak anlamda evli hiç zorlanmiyo yemek temizlik sürekli yapiyo ve boş aktı bisuru evliliğe öcü gibi bakiyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynen , sen bildiğin yoldan git. Doktor sevgilin olacağına doktor eşin olsun. İnsanlar seni örnek alsın. Sevgili olmak ile evli olmak arasında bir fark yok sadece günaha zinaya girmiyorsun
Soran+1 yılAynn öyle tipi geçtim öbür mesleklerde okunabilir rahatça sadce insanlar günaha alışık olduklarından evliliğe öcü gözüyle bakiyolar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle ve biz onların arkadasından değil kendi bildiğimiz doğruların arkadasından gitmeliyiz. Doğru insanla evlenenler çok mutlu şu an, evliliği çocuk oyuncağı gibi ya da beğenmezsem boşanırım mantığıyla bakanlar şu an mutsuzlar zaten evlilikten. Yani önemli olan evliliği ciddiye alabilmek
Soran+1 yılAyn öyle evlilik bana çok güzel birseymis gibi geliyo sevdiğin adamla evlenip onun kadını olmak onun evini temizleyip yemek hazırlamak ne kadar güzel birşey
Cevap sahibi+1 yılSenin sevmenin yanında onunda seni sevmesi çok değerli tabiki. O zaman evlilikler yıkılmaz bir kaleye dönüşür . Bu arada eig için teşekkürler😊
Soran+1 yılHakettin EiGi oda beni seviyorda sade korkudan adım atamiyo veya emin değil beni uzceginden de korkuyo olabilir ona ellerimle pasta yapıp goturcem erkehin kalbine giden yol midesinden geciyo😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini nereden anladın, siz kızlar bir bakıştan bile bana aşık bu diyebiliyorsunuz😂😂
Soran+1 yılTakip attım anlatsam davranışları sende dersin
Cevap sahibi+1 yılHangisi seninki, şu an bana takip atan kişi sayısı fazla. Hiçbirini kabul etmedim , seninkini seçemiyorum bu yüzden
Soran+1 yılŞimdi tekardan arıyorum ayse ilan
Cevap sahibi+1 yılTakip atıyorum , Xperim düşük. Senin bana mesaj atman gerekiyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen kendine güvendikten sonra her şey hallolur❤️elalem her zaman bir şeyler der durur, sen kendi hayallerinden vazgeçme🌸 instagramda tıbbiyeliblog adında bir sayfa var bak orada bir kadın ve erkek ikisi de tıp okuyor evliler de.. Sana güzel bir örnek bence ☺️
07 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okuduysan biliyorsundur hepsi yapamazsın kafasinda anam da evli zorlanmiyoki yemek tenzilik sürekli yapiyo başka yaptığı iş yok boş vakti de oluyo evliliğe neden öcü gibi bakılıyor anlamış degilim
- +1 yıl
İlla ki zorluklar olacaktır tabi ki evlilik kolay değil. Fakat evliyken tıp okuyabilen var mı var. O zaman neden sen de öyle olmayasın?
Soran+1 yılAynn eşinle beraber çalışırsın birbirinize anlatırken bir bakmışsın konu oturmuş çok güzel birşey bence uzmanlığı da bitirince insan rahatlıyor biraz
- +1 yıl
Tabi ki öyle başarılar dilerim 🌸
Soran+1 yılOnca olumsuz insan içinden güzel dusuncenle gözümü actigin için teşekkürler EİGi hakettin 😂
- +1 yıl
Hahahahh ne mutlu bana sağ olasın 😂❤️
Soran+1 yıl😂😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
45Cevap
+1 yılsen doğmamış çocuğa nasıl bi don biçtin ya, önce bi tıp kazan sen 3. 4. sınıf ol öyle düşün bunları bakalım o kadar kolaymıymış millet kütüphanede yatıyor be 1 saat çalışıp halletcekmiş 😂
57 Yorumla
Soran+1 yılTıp eğitimi ve doktorlukla ilgili duyduğum ve düzeltmek istediğim en büyük yanlışlık ”10 yıl okumak” kavramı. Birincisi bir mühendis de veya bir avukat da okulu bitse dahi kendini geliştirmeye devam etmek zorundadır. Haliyle kimse 4 yıllık okulu bitince her şeyi öğrenmiş olmuyor. Ancak, asıl önemli nokta ise eğitimin 6 yılından sonra asistan hekim olanlar (TUS’u kazananlar) veya aile hekimliğine başlayanlar doktorluk yaparak maaş alan bireyler haline gelirler. Yani 10 yıllık bir öğrencilik değil durum.
Son olarak tıp eğitimi imkansız bir eğitim değildir. Yani o filmlerde, dizilerde izlediğiniz gibi tıp okurken yağlı saçlarla gezmek zorunda kalmanız gerekmiyor. Ayrıca, tıp eğitimi zor da elektrik mühendisliği eğitimi kolay mı sanıyorsunuz? Hepsinin kendine göre zorlukları ve kolaylıkları var.
Soran+1 yılarap biri varr
- +1 yıl
2 kardeşim mühendşs, birsürü tıpçı veya diş okuyan arkadaşım var, kaddeşlerim bi şekilde bitirdi ama tıp okuyan arkadaşlarımın ömrü kütüphanelerde ve okulda geçiyo asla görüşemiyoruz zamanları olmuyo, ve bu insanlar eskşden beri tanıdığım en zeki akıllı çalışkan insanlardı halada öyleler, 1 saat çalışıp tıp okunsa hadi hep beraber tıp okuyalım, dediğim gibi önce kazan sonra bitirmeyi düşün evlenmeyi düşün günde 1 saat tekrar etmeyi düşün
- +1 yıl
1. aşamayı tamamlamadan 4. 5. aşamayı düşünüp geçmeye kalkarsan 1. aşamada duvara çarpar devrilirsin :)
Soran+1 yılSen erkeksin ben ise kadın benim işim yok çalışmak zorunda değilim evde boş oturmakta da kendimi geliştirmiş oluyorum hastanede yapabilcegim başka meslek yok insanlar beni anlamiyo ben sağlıkçı olmak zorundayım başka mesleği severek yapamam imkanı yok hemşirelik desen yaşlıların altını falan siliyosun oda olmaz yapamam
Soran+1 yılSizin gibis evgili yapıp evli gibi yaşamıyorum namusunu temzi tutuyoum tıp 5. Ve 6 da evli olmamım sakıncası yok okul bitmiş oluyo staj gibi hastanede nöbet tutarak geciyo asıl siz cahilsiniz ilk 3 yıl zor 3 yıla kadar bekar kaldım mi sorun yok
- +1 yıl
her bekar kalan tıp kazanıyosa evlenmeyelim hiçbirimiz, seneye tıpçı olalım ders mers çalışmadan günde 1 saat bakarak 😂 hayatı o kadar görmemişsiniz ki toz pembe sanıyosunuz, dişiyle tırnağıyla biyerlere gelen veya tıp okuyan insanla götünüzü yayarak aşık atabileceğinizi sanıyosunuz, çocuksun belli büyüceksin daha
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız değilmişim
Ben de senin gibi düşünüyorum
Malum hormonlar bazen her şeyin önüne geçebiliyor
İkinci bir ya da üçüncü sınıftan sonra ben de ünüme çıkan iyi ve kafa yapıma uygun anlaşabileceğim biri çıkarsa hem evlenip hem de okumayı düşünüyorum
Ama okul bitmeyenr kadar çocuk yapmamalısın.07 Yorumla
Soran+1 yılZaten okul bittikten sonra evlensemde ilk 2 yıl çocuk yapmicam bir insanı aynı eve girmeden taniyamazsin öyle olucak büyük ihtimal belki de tıp okumam 4 yıllık hemşire olurum geleceği çok parlak doktorlar gibi iyi maaş alabilirler garantisi yok uzay hemşireliği gibu
Soran+1 yılZina yapmaktan iyidir bir çok kız üniversitede erkek evlerinden kalıp yatiyo bidaha büyük oruspuluk evlenmek bin kat daha iyi😒😒😒
Cevap sahibi+1 yılBu konuda sana katılıyorum, helal yok varken harama bulaşmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBurdaki olumsuz gürüşlere aldırma, bence güzel ve doğru düşünüyorsun. Gelecek için şimdiden başarılar dilerim
Soran+1 yılİnsanları takmiyoeum doğru soyleyeni dokuz köyden kovarlar bir erkekle aynı evde kalmakta evlilik gibi birşey ama haram ben helal olanını yapıp okumayı hayal ediyorum bunun nesi yanlış insanlar haram yapmayı zina yapmayı daha güzel iyi birşey mis saniyo evlenmek isteyen de salak canım gözüyle bakıyor 😒😒😒
Soran+1 yılCnaim değil canım*
Cevap sahibi+1 yılSen bildiğini yap kimseye de bakma. Hem evlenince derslere daha iyi konsantre olursun
Bir çok sıkıntıyla da daha güçlü bir şekilde üstesinden gelirsin. Yeterki eşin seni desteklesin ve sana her konuda yardımccı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf hormonlar yüzünden evlenmek mi?
Bence şu an biraz çoçukça düşünüyorsunuz, evlilik sandığınız gibi yataktan ibaret değil. İşiniz veya geliriniz yoksa geçim sıkıntısı yaşayacaksınız, beraberinde diğer sorunlar vs.. Bence siz önce tıp kazanın. 😃07 Yorumla
Soran+1 yılkjgkfg tıpı bitirmeye 2 yıl kala evlencem relax
Soran+1 yıltıp 3 enzoru o sebeple tıp3 te bekar olmalıyım
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin.
Soran+1 yılevliliğin zorluğunun farkındayım aklımda basımda ama beni anlayan kimse yok zaten doktorların coğu böyle apıyo 6 yıl okuyo bitince evleniyo evliyken uzmanlık okuyo
Cevap sahibi+1 yılDoğru, yapanlar var. Fakat gelir de olmalı.
Cevap sahibi+1 yılSakin yav bir şey demedim. Fakat öğrenciyken haliyle bir işiniz de olmayacak, fakat okul bitince kendinizi geliştirseniz de en azından çalışma fırsatı da bulabilirsiniz. Hatları karıştırmayalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunu okudum. Yorumlarını da okumuş bulundum. Sana kim "zekisin" dedi ve sen buna inandın. Sorduğun soru, üslubun, ve düşünce tarzın ben varoşum diye bağırıyor. Sen hemşireliği bile kazanamazsın. 3 veya 4. Sınıfta evlenmek gibi bi vizyonu olan birisinin doktorluğu bırak hastane sekreteri bile olamayacağını düşünüyorum.
Sen direk evlen evinin kadıni ol yemek falan yaparsın10 Yorumla
+1 yılMalesef yürümez hatta imkansız gibi bir şey çok yakın bir arkadaşım tıppı çok zor olduğu için bıraktı dayanamadı düşündüğün gibi bir saatlik twkrarla olucak bir şey değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim zaten hemsire olucam
- +1 yıl
Trol müsün yoksa gerçekden günde bir saat çalışarak tıbbı bitirebileceğini mi düşünüyorsun kusura bakma ama bu kadar mantıksız düşünen birinin tıbbı kazanacağını düşünmüyorum.
Soran+1 yılÇalışan her insan başarır aile gazıyla tıp okumayı dususum asıl hedefim hemsirelikti babam da yaşlıların katını temizliyosun falan dejd
- +1 yıl
Herkesin her söylediğine inanma hemşirelik okusan da evlilik yürütemessin hemşirelik deyince insanlar küçük bişeymiş gibi kolay yoldan olunuyormuş gibi düşünüyor evlilik senin düşündüğün gibi birşey değil birini seviyorsun anladığım kadarıyla ben de yengeç burcuyum seni anlıyorum ama hayatını bir insana bağlama hormonlarım falan demişsin evlenince de tatmin olabileceğini düşünme sadece seks için evlenilmez başını yakma genç yaşta önce eline ekmeğini al bir hazırlan sınava en son bunları düşünürsün daha sınava 6 ay var sen tıp okusam 3.4. Sınıfda evlensem yürür mü diyosun daha bunları düşünmek için çok vaktin olur dersini çalış bunları düşünme
Soran+1 yılÇalışıyorum bakalım ne tutturucam
- +1 yıl
Ben de çalışıyorum bakalım ne gelicek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin zekanı çevren şişirmiş 2-3 soru çözen kendini zeki sanıyor hâle bak tıp okuyorum ben şu an o senin dediklerin hayal yok 1 saatle geçecekmiş çok çalışmayacakmış bunu herhangi bir tıp okuyana söylersen sadece güler bir de dermotoloji seçerim diyor sınava giriyorsun seçmiyorsun o da dünyanın en zor sınavlarından birine yani bırak üsteki dediklerini yapmayı tıp kazanman bile ilginç olur
49 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Abidikgubidikss evliliğin kay dugunuda kim söyledi o sorumluluğun farkındayım ama üniversitede erkek altına yatıp haram a düşmekten iyidir bir çok kız bir erkekle aynı evde yaşayarak üniversiteyi biiriyor yazik cidden çok yazik
- +1 yıl
Biliyorum üniversitede ne durumda olduğunu insanların herkes kendi namusundan sorumlu zinanın arttığının da farkındayım sırf bu yüzden evlenmek saçma çünkü eşinin seni tatmin edeceğinin bir garantisi yok ve çok büyük bir sorumluluk.
Soran+1 yıl@Abidikgubidikss öyle böyle insan evlemiyor o sorumluluğu ben kaldırırım zaten okumasam evlendiricekler okusamda okul bitince evlendiricekler evlilikten benim bir kacisim yok sevdikten sonra gerisi önemli degil
Soran+1 yılHerşey yatak değil bir süre sonra insan bıkıyor karsindakiyle iki çift muhabbe edip gülmek daha onemli
- +1 yıl
Anladım biraz bağnaz bir ailen var sanırım hemşirelik hakkında söylediklerinden ve senin söylediklerinden anladığım kadarıyla neyse yolun açık olsun deneyip öğrenicek herkes yaşamı.
Soran+1 yıl@Abidikgubidikss onca insanın benim yaşadıklarımı hayatımı bilmeden ettiği hakaretler aşırı saçma sağol hata yapa yapa doğru yolu bulucam
- Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılOkulu kazandin bolumu sectin evlendin nobet islerini halllettin 😀 tekstil ve tıpı kiyaslamak hangi aklin urunu soylesene onu da dinliyelim
21 Yorumla
Soran+1 yılShhshshd kıyaslamayın tekstilin geleceği olsa tekstilde kalırdım okumazdim demeyi kastettim geleceği yok tabiki tipi secicem
+1 yılYani bu durama karşı çıkan yoksa (annen, baban, kocan) neden olmasın. Ayrıca senin de bu konuyu kocan ile oturup konuşman lazım bence. Ben olsam kimse karşı çıkmazsa evlenirdim. Ama benim annem maalesef meslek sahibi olmadan evlenmeyindiyor. Bir yandan bence de haklı hem okuyup ders çalışıp hem ev işi yürütmek biraz zor gibi. Ama ben hem ders çalışıp hem ev işine de bakarım diyorsan neden olmasın:)
07 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitelerdeki kızlar nikahsız evli gibi aynı evde taşıyıp okuyorlar tek eksik nikahları yok zina yapıyorlar ondan en iyisi nikah ailem karşı cikarmi bilmiyorum bu konuyu konsumadim ailemle vakti gelince belli olur
- +1 yıl
Yani bence hem ailen hem kocan ile bu durumu konuşman. Ailen destek çıkarsa ve sende istersen olur. Yani evlenmek daha mantıklı nikahsız durmaktan daha iyi. Millet saçma sapan dedikodu çıkarıyor bazen.
Soran+1 yılaynn hemşire olucam daha iyi ve kısa sürede mezun olurum 4 yıl iyi bir süre eğitim sistemi çok saçma 12 yıl ereksiz eğitim verceklerine bizi mesleği öğretselerdi ilkokul mecburi olsaydı 4 yıl ondan sonra üni hayatına geçiş yapsaydık ne güzel olurdu ömrümüz bitiyo okurken evlilik yası arttıkça taciz tecavüzde arttı geç evlenmek çok iyibirşey sanki
- +1 yıl
Yani bence de biraz uzun. En azından sadece ilkokul ve ortaokul olsaydı. Ardından üniversite olsaydı daha iyi olurdu. Zaten sınavdı ödevdi falan derken stresten geberiyoruz zaten.
Soran+1 yılaynn öyle insanlar 25 30 yaslarında evlenmeye başladı doğal olarak tecavüz taciz zina attı erkeklerin hormonları dayanmıyo 20li yaslarda evlenmek varken neden 30 da evlensinki bit insan erkeğin askerliğiydi işe girip hayatını düzeltmesiydi ohoooo
- +1 yıl
Yani biraz gereksiz uzatma var. Ama tabi erkekler bence askerliğini yapmalı.
Soran+1 yılayn yukardaki abi çok haklı zinayı aldatmayı meşrulaştırıyolar nikahsız aynı evde yasamakta sorumluluk yokta evli olunca mı sorumluluk artıuo
Hiçbir zaman hayallerinden vazgeçme her şeyden önce kendini düşün kendi isteklerini kendine inanıyorsan başaracağını düşünüyorsan emin ol her şey kendiliğinden olur hedefin yüksek ve başaracağını düşünüyorsun kimseye kanıtlamak zorunda değilsin bu durumu eğer gerçekten istiyorsan olur:))
03 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasındaki adam bile okuyo ne eksiğim var benim
Soran+1 yılsorumlulukların evliliğin zorluğunu biliyorum evlilik sadece yatakytan ibaret değil ama ben yaparım neden yapmıyımki
+1 yılBence bunu tıp kazanınca düşün istersen :) arkadaşlarımın hepsi maymuna döndü. Duş alarak vakit kaybetmek yerine Tus çalışıyorum diyorlardı sjsns
20 Yorumla
+1 yılTamam da aklında biri varmış gibi konusuyorsun? Yani Çat diyince evlenilmez. Biri varsa ve kabul ediyorsa durumu olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılvar biri hoşlandığım beni seven biri
Evliyken öğrenci olmak zor.Çocuk varsa işin daha da zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yapmicammm
+1 yılHormonlarını tatmin etmek için evlenme titreşimli vibratör seni kavgadan ve boşanmadan kurtarır zaten.
00 YorumlaKimse evliyken okutmaz. Okuturum diyen de yalan söyler.
10 YorumlaTıp öyle bitmez, hem kocaya düşünen beyin bir saat tekrarla doktor olamaz
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım ya sen bu beyinle tıp fakültesinin yanından bile geçemezsin IQ yetmez sorduğun sorudan belli oluyor sjnnz
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden zaten bunlari konusacaksiniz eger seni destekler ve onaylarsa evlenirsin nolucak ama bence meslegini alda evlen o zamana kadar sabret cunku evlilik cok da basit bisey degil
00 Yorumlagemi kaptanıyla evlen , 3-6 ayda bi 1 ay görüyorsun zaten.
00 Yorumla"Hormonun yüksek arkadaşlar evlenmem lazım" nasıl bir kafa ak. Neyse okurken zor o iş.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hormonları yüksek onun için evlenirsen evlendigin zaman derslerine önem vermesin
00 YorumlaSabret hepimiz bu durumdayız, ya meslek edin ya da diploma meslek edinmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılZevklerin hedefinin önüne geçmesin. once okulunu oku hormonlarini da kendi başına halletmeye çalış :))
10 YorumlaSen bu zekayla tıp fakultesinden randevu bile alamazsın sorry troll dmfmfk
36 Yorumla
Soran+1 yılcocuk yapmam sart değil çocuk olmasa neden olmasın
Soran+1 yılolursa gör üşelim tatlım vcgfxdghhfd benim kafa zehir 50 yasındaki evli adamlar okuyo benim ne eksiğim var
Hormonlarım yüksek ondan evlenmeye meraklıyım cümlesi zeka düzeyini belli ediyor. Tıp okusan bile bir şeye yarayacağını sanmıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılanaçlık zor jdgdsjgd
Soran+1 yıl5 yasında adam bile tıp okuyo ben ondan gencım
- Eğitim & Kariyer konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılhormanların yüksek evlenmek istiyorsun tıp da okuyorsun :)
olur neden olmasın.00 Yorumla
+1 yılOkunur tabiki anlayışlı sana destek olacak bir eş olduktan sonra hiç sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl falan kala evlenirim üniyi bitirmeye
+1 yılHerşeyi planlama biraz akışına bırak belki sevgilin erken gelir geç gelir bilemezsin :)
00 Yorumla
+1 yılTibbiyeliblog diye bir kız var instada o evli ve okuyor ona bak derim
00 YorumlaÖnce tıpı kazan da gerisi olue
11 Yorumla
Soran+1 yılçocuk olmıycak zaten adam akşama kadar işte bol boş evde oturmaktan iyidir
Kanka sen tıpı oku koca kendi gelir zaten
18 Yorumla
Soran+1 yıljfghdjkg bazı erkekler olmz diyo nişye olmasınki çocuk yokbişi yok akşama kadar koca işte bpoş boş oturmaktan iyidir
- +1 yıl
O mezun olduktan sonra ama, kız okurken istiyor :)
Soran+1 yılghjg yok 5 yas büyük ve benden çok olgum anlayşlı birinden poblem çıkmaz
- +1 yıl
Olgun biri olursa sorun olmaz ya onlar baştan konuşulur mutlaka bekar gibi rahat olmaz ama okunur
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl@kibaradam8 18 zaten akşama kaddar işte neyin sıkıntısını çıkarabilir ki ilgim azalmıcakki ona eve gelince güleryüzle açarım kapıyı zor bişi değil
Cevaplardan tatmin oldunmu? 😀
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂olamadimmm hemşireliğe geçiş yaptım ben kocaya kaçacammm😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂napam hayat işte çok tatlı dayanamiyommm
+1 yılBende veterinerlik okuyorum evliyken okumak zor
020 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Eşine vakit ayıramıyorsun eşin konuşmak eğlenmek istiyo sen ders çalışıyorsun çalışman lazım eve kim bakacak
Soran+1 yılSen erkeksin ben ise kadın benim işim yok çalışmak zorunda değilim evde boş oturmakta da kendimi geliştirmiş oluyorum hastanede yapabilcegim başka meslek yok insanlar beni anlamiyo ben sağlıkçı olmak zorundayım başka mesleği severek yapamam imkanı yok hemşirelik desen yaşlıların altını falan siliyosun oda olmaz yapamam
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Evlenmeyi istiyonmu hemen
Soran+1 yılHayır tıp 3 çok zor Muş 4. sinifi birbirine kadar evlenmicem 4. Sınıf bitsin evlenicex 5 6 hastanede geciyo zaten zorlamaz beni evliyken
Soran+1 yılVe tuşa girmek zorunda değilim uzmanlık yapmam aile hekimi oluyomus googlede öyle yaziyodu yine sayginsin para kazanabiliyosun zorunlu doğu görevinde yaptimmi tmmdir
- +1 yıl
Sevgilin var mı
Soran+1 yılSevgilim yok ama beni seven ve ondan hoslandigim Arap biri var
- +1 yıl
Arapmı nerden buldun arabı
Soran+1 yılTekstilde çalışırken 😂😂😂çok iyi ve insan o kalbi çok temiz ve beni sevdiği için bana sadık kalıp üzmez türk erkeğine bin basar
- +1 yıl
Burcun ne
Soran+1 yılYengeç bdhdhdh😂😂
- +1 yıl
Ayyyyy😂😂😂
Soran+1 yılNe ayyyy😂😂😂
Soran+1 yılNiye ya shhshdh😂😂😂noldu
- +1 yıl
Sen et anlatcam söz
Soran+1 yılEttim anlat
+1 yılBence mantıklı denemekten zarar gelmez
05 Yorumla
Soran+1 yıl50 yasında evli insanlar okuyo
- +1 yıl
Yani hayat senin ne istiyorsan öyle yapmalısın 😄
Soran+1 yılhormonlar yüzünden bulduğum çözüm buevliyken okumak 2 yıllık bölümlerin maası az atama sıkıntılı
- +1 yıl
Doğru çabanı takdir ettim gerçekten herkes bu bilinçte değil 😄
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılNeden okunmasin tabiki okunur
06 Yorumla
Soran+1 yılçocuk da yok somucta akşama adar işte boş boş oturmaktansa ders calışmayı tercih ederim
- +1 yıl
Yanii ona eşinle kendin karar verirsin ama çocuk olsa bile okunur neden okunmasın eşin ve kayınvaliden annen desteklediği sürece her şey olur
Soran+1 yıldestk veriiri 5 yas büyük benden çok olgun ve anlayışlı
- +1 yıl
Tamam işte daha ne istiyorsun okursun okumanın yaşı medeni hâli mi olurmuş
Soran+1 yılayn bazı cahiller anlamıyo işte
- +1 yıl
Boşver sen onları takma içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa
İkisinden birine zaman ayıramazsın
10 YorumlaSen kaç yaşındasın ki?
00 YorumlaHadi başarılar. Hormon kontrolünü sağlarsın.
00 Yorumla
+1 yılOkunmaması için bir sebep göremiyorum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen hep böyle planlı programlımısın
00 Yorumla
+1 yılÖnce bi kazan bakalim öyle plan yap😄
00 YorumlaEvleneceğin kişiye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonların mı yüksek 😂😅 soğuk duş al iyi gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişi iyi gwlmiyoooo
Cevap sahibi+1 yılSoru trol bence yeme bizi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaş altı evlilik meraklısı bir kızsın
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır tıp 4 te evlenicem
Soran+1 yılanacım sadece yengec olmakçok zor duygusalım jdhfkdjgf
Gizli Üye(30-35)+1 yılYss kac? Hormonallarim yüksek derken libido mu?
08 Yorumla
Soran+1 yıljfhdsjf he 18im napim ya kötü yola düşücem ya evlencem iki yolvar
Cevap sahibi+1 yılKiz kotu yol ne alaka allah askina tip okuyacak zeka var ama kendini kotu yollardan uzak tutup sadece seks yasicak zeka mi yok :D :D
Soran+1 yılgjkjghkjsg oda var ondan evliyken okumak bulduğum çözüm
Cevap sahibi+1 yılSacmalama sakin malin biri denk gelicek okul hayatinda sikinti yaskcan
Soran+1 yıltanımadan evlenmem
Cevap sahibi+1 yılKizim ozgur olarak oku okulunu arkadaslarinla rahat zaman gecir sacma sapan dusu me nerde yasiyorsun? Hangi üniversite dusunuyorsun?
Soran+1 yıldha kazanmadım ben evde oturmayı seviyorum arkadas ortamım olmıcak
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyorsun?
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşın yazdığı gibiyse geç.
00 Yorumla
+1 yılCocuk yapmazsin kocanda destekler okursun yani
00 Yorumlaneden olmasın kaç yşndasın
03 Yorumla- +1 yıl
tıp okuyamazssın öncelikle kazanamzssın lise eğitimin üst düzey olmalı kazanacagın bölüm tıp türkiyenin en iyileri giriyor sen burda laylay lom iyi bir fen lisesi bitirmen gerekiyor öncelikle günde ortalama lise hayatın boyunca en az 4 saat çalışman gerekiyor bu saatten sonra sen günde 6 saat bir yıl çalışsan bile lisedeki açıgı kapatamazssın bunu herkes bilir o yuzden sonradan tıp kazanılmaz
Soran+1 yılAsıl hedefim hemşireliği tıp babamın ve doktorumun gaziydi
+1 yılKocana bağlı
02 Yorumla
Son olarak tıp eğitimi imkansız bir eğitim değildir. Yani o filmlerde, dizilerde izlediğiniz gibi tıp okurken yağlı saçlarla gezmek zorunda kalmanız gerekmiyor. Ayrıca, tıp eğitimi zor da elektrik mühendisliği eğitimi kolay mı sanıyorsunuz? Hepsinin kendine göre zorlukları ve kolaylıkları var.- +1 yıl
Güzel
+1 yılOlur eşinle görüşmeyi dene
015 Yorumla
Soran+1 yıldenerim 3 yıl bekleticem onu yarın sag olcagımız garanti değil 10 yıl kim bekler hem ben dayanamam fhdjskghd
- +1 yıl
Ahaha 😅 biraz öyle sanki ama bilmiyorm onunda düşüncesini al ailesi evlenince okuna izin verirmi falan çünkü evli kıza bakma acıları değişiyo insanlarda üzülme sonra kararını önceden belirt ☺️
Soran+1 yılolur söylerim anasına neki naptıgım eşimi küçük düşürmüyom sonucta gdfhdfh
- +1 yıl
Evet ama belli olmuyor duydum aybi şeyi ondan 😂 kız öğretmenlik okuyor 3. Snif okumasın ne okuycam evinde otursun yemeği suyu var falan demisti yani düşün 😅😂😂 2 yıl önce kızda isteyince oğlan ailesiyle tartışmış flaan sonrasını bilmiyirm 😂
Soran+1 yıljhfsjhf kaynanalar fena arap lar da ilgimi çekiyo tekstilde calışıyom eşlerini çalıştırıyolar açık sacık giyindiriyolar fl
- +1 yıl
Ahaha 😂 Arap mi bakacan sevgili yok mu manyakmisin 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılbuldum arap birini seviyo benide itiaf etmesini bekliyom djkhfdjskgh
- +1 yıl
Ahahah Allah mesut etsin 😂😂 doktor olcak diye tekstilde çalışma da 😂😂😂
Soran+1 yıldgfjkds tamam arap kız evli gögüs dekoltesi görünüyo dükan ful erkek kocası geniş yetmiyo çalıştırıyo daha ne dişiym vchgfh
- +1 yıl
Ahahaa valla bilmiyirm 😅😅😅😅 senin hayatın umarım pişman olmazsın mutluluklar 🥳
Soran+1 yılcalıştırmazsa çalışmasın ölürse eger calışırım bende dhfdhgdgd garanti mesleğim olu en azındadn veya pratisyen oluyo galiba öyle kalırım tusa sonra gireruzmanlık yaparım 6 yılı bitirim bi gerisi kolay ghhdfh
Soran+1 yılaylık 4 binden fazla alıyo çocuk
- +1 yıl
İyimis hayırlısı bakalım 😅😅
Soran+1 yılamin sağol dur özelden uyazcam
- +1 yıl
😅😅
+1 yıltıp puanları düştü mü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ama ben tuttururum notlarım yüksek
- +1 yıl
kabirdeki ölüye söyle tıp okuyacaksam hortlarım der
+1 yılOkusun ne olacak ki
013 Yorumla
Soran+1 yıldimi yani çocuk olmıcak o sürede
- +1 yıl
Aynen hem sevgi ve seks acligindan hata yapmazsin
Soran+1 yılayn yoksa kötü yola düşücem kimse anlamıyo beni işte kötü yola düşmekten iyidir evliyken okumak
- +1 yıl
Aynen birde uni de kesin dusersin her gun seks istiosan
Soran+1 yılayn tek yol evlilik napim hhhdgfhdfhgdf
- +1 yıl
Katiliyorum dogru kisiyi bulunca durma ama o da zor
- +1 yıl
Var mi biri
Soran+1 yılbuldum gibi kaçımam zaten
- +1 yıl
Supersin evlenmeden yatma
Soran+1 yılkesinlikle o hatayı yapmam zaten
- +1 yıl
Supersin sevismede kintrolu kaybedersin sen cok yakinlasma
Soran+1 yıldoğru öylüyosun hakim olamam kendime
- +1 yıl
Emerken boynunu dudagini heryerini su basar
yaş kaç bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 hazırlanıyom sıuava
mutlu ewlilik beş tıp eder
048 Yorumla
Soran+1 yılöyle böyle evlenicem sonucta neden bekleteyimki cocukda yapmam mezun olana kadar
Soran+1 yıldoğru kişiyi buldum onunla çok mutluyum ogun benden 5 yas büyük sadece 3 yıl falan bekletmek istiyorum 10 yıl kim bekler ömür bu ölebiliriz sonucta
Soran+1 yılüniye hazırlanıyom 18im
Soran+1 yılbiri var arap
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHalep suriye
Soran+1 yılEvet çok iyi bir insan Türklere bin basar çok eski de değil az çocuk istiyor
Soran+1 yılÇok eşli*
Soran+1 yılO tür şeyler aramızda ne gecer ne konuşuruz masum bir aşk bizimkisi
Soran+1 yılBenden 5 yaş büyük ben 18 im onuda sen hesapla
Soran+1 yılTekstilde 😂😂😂😂onun kalbinin sıcaklığını bana ilgisi hoşuma gitti farklı irklar ilgimi hep ceker
Soran+1 yılAynn onun benim olmasını isterimacikcasi ama olmazsa da nasip belki bekarken tıpı bitiririm belli olmaz
Soran+1 yılAşkın ırkı olmaz kalp kimi severse aşk onda guzeldir
Soran+1 yılBilmiyorum farketmedim
Soran+1 yılBelki de tıp okumam 4 yıllık bolum okurum odyometrist öğretmen gibi gibi soğudum herseyden
Soran+1 yılEminimki her erkek eşinin istekli olmasını ister ama insan evli olmuyunca rahatsiz oluyo keşke isteksiz biri olsaydım...
Soran+1 yılEvlilik olmadan meyveli odası ise yaramiyoturkiyede evlilik 22 yaşı buluyo gelde uğraş 18 de mis gibi evlenmek dururken erkek çalışıyor sanki kadın çalışmak zorunda erkekler bize muhtaç kadınsız yapamaz 😒😒😒
Soran+1 yılEvet kadının yeri evdir aile düzeni bozuluyo erkek eziliyo kadın erkekten bı iki adım hep geride olmali
Soran+1 yılAminn evet giymeli erkek eve gelmeye 1 saat kala suslenio tahrik edici giyinmeli eşini memnun etmeli kadının gorevi ev yemek temizlik çamaşır kocayı memnun etmek
Soran+1 yılBu kdar yeterli ilerisi konuşma sorma hakkın yok
Soran+1 yılYok kalsın bb
Soran+1 yılNiyeymis
Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Okunur
01 Yorumla
+1 yılKişiye bağlı.
00 YorumlaEvliyken oku
00 Yorumla
+1 yılOkunur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafanin çalıştığını kim söyledi
10 Yorumla
+1 yılNedrn okunmasın ki
00 Yorumla
+1 yılçok zor iş..
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)