Arkadaşlar çoğu kişi vize ve finalleri kopya yöntemiyle geçiyor. Eğitim sistemi çökmek üzere..
Aşılar da bulundu sizce 2. dönem üniversiteler açılır mı?
Aşılar da bulundu sizce 2. dönem üniversiteler açılır mı?
Detay acı bir gerçek. Biz 18 sayfalık ödevle dahi 30 alabiliyorken arkadaşım farklı bir üniversitede kopyayla sürekli 85 üstü alıyor. Tamamıyla haksızlık. : (
Tamamiyle..
Kesinlikle , kopya ile olacak iş değil bu
Kesinlikle katılıyorum kopya çektiğim dersten bile 30 aldım amk😂😂
Cevap
15Cevap
Bir mucize olurda salgin durulur ya da aşı muthis basari sağlarsa belki açılır ama 2. donem yine zor duruyor. Universite ogrencisi göç eden bir tayfa lise talebesi gibi degil. Bu riski alamazlar hemen. Yurtlar var. Yurtta 6 kisi kalanlar var. 1 kisi bile olsa odadakilere, yemekhanedekilere falan bulastirma riski cok yuksek. Bu riski alamazlar ve vakalar cok yuksek. Dedigim gibi bu sene zor görünüyor.
Bence tüm yasaklar 1 aya kde acilir universiteler ise bulunan asi faydalı olur da hastalık ilerlemezse 2. donem kesinlikle açılır
Ayyy inşAllah
Asi bulundu ama 82 milyon insana asi yapacaklar en az 2 yıl daha böyleyiz
Deme yaaa😢😭
O zamana kadar tatil olur bile tekrar yaz tatili biter o zaman açılır.
Bilmem deneme yanılma yöntemi ile önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Aşılar bulundu bulunmasına ama ne kadar etkili bilinmez üniversiteler açılmaz
Açılmaz. Haziran gibi maske çıkar dediler. Nah size üniversite.
Aşı bulundu da daha aşı olan yok... en erken Şubat martta belki gençlere sıra gelir.. o da belki.. bu sene zor açılır
İkinci dönem açılması zor. Daha aşı gelecek sağlık çalışanları ilk önce aşılanacak. Sonra yaşlılar , kronik hastalığı olanlar derken genç sağlıklı olanların aşı olması biraz zaman alabilir. Artık aşı etkili olursa 2021 -2022 eğitim dönemi açılır.
açılmaz ilk önce sağlık çalışanları için yapılacak aşı
İnşallah açılır kardeşimi boğacam
Haziran ayında bitecek
Kendi görüşüm 2021 in sonunu bulacak bu meret
Açılmasın ya allahim lütfen son senem
Gelecek son bahara belki
Sanmam daha çok var gibi
İnşallah açılır
Açmazlar
Ay gelsin yaa🙄🙄🙄
Hayır.
Açılmasın daha