Kpss bilindiği üzere zorlu bir maraton ve herkesin hayali atanıp devlet memuru olabilmek.Kpss p3 /lisans : 94.13 Başarı sırası : 678 Branş sıralaması : 152 Bölüm : Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon GY: 46 /2 GK: 57/2 KPSS yüzünden yıllarını, heyecanını, hayallerini, parasını, her şeyini yitirenlerin sayısı o kadar çok ki! hedeflerine ulaşıp atanmayı dört gözle bekleyen çok insan var. Kpss sürecimde çaresiz kaldığım, düşüncelerimi ve hedeflerimi bir türlü oturtamadığım zamanlarımda oldu. Sosyal platform dahil, aynı puanı hedeflediğim, başarılı olan birçok insana nasıl çalışabilirim konusunda mesajlar attım.. fikir almak istedim yardımcı olmalarını istedim. Ama maalesef ki kimse cevap vermedi. 😅 Ben onlar gibi olmayıp, aldığım puan'ı hedefleyen insanlara yani sizlere, fikirler sunmak ve çalışma stilim konusunda yardımcı olmak istiyorum. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarması... :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
...
2020 kpss lisans sonucum, sizlere yardımcı olabilir miyim?
Kardeşim gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun. Ben o kadar çalıştım en fazla 78 alabildim. Türkçe mahvetti beni Türkçe ve Matematik için nasıl bir çalışma izlemek gerekir sence. Siz sayısalcı olduğunuz için matematik kolay geliyordur size ama biz eşit ağırlıkçılara zaman yetmiyor malesef 🤷 benim tek problemim zaman unsuru
Öncelikle teşekkür ederim. Sayısal çıkışlı ve temeli olan biri olarak 46 net aslında benim için düşük bir net oldu. Daha iyisi olabilir miydi, tabi ki olabilirdi. Ben sınav'a 2018'de çalısmaya başladım. Matematik hariç hiçbir dersten temelim yoktu. Sıfırdan başlayarak her gün konularımı yavaştan halletmeye gayret ettim. Paragrafı türkçe haricinde bir ders olarak görerek her gün paragraf sorusu çözdüm. Matematik temelim ne kadar olsa da, bazı konular unutulmaya müsait. Benim hocam ders videolariyla eksiklerimi tamamlayıp soru çözdüm. Konular bitince branş denemelerini süre tutarak çözdüm böylece zaman kavramını bir şekilde hallettim. :)
Türkçe paragraf için hangi kaynakları çözdün peki. Lisans KPSS de ki Türkçe sorularından Türkçe öğretmenleri bile şikayetçiydi. Biz bile 45 dakikada çözebildik dediler
Hocam yediiklim, pegem, yargı ve benim hocam yayınları çözdüm. Ayrıca ales paragraf konusunda zorlayıcı olduğu için ales kaynaklarınıda çözdüm. Bana çok yararı dokundu.
Aynen ales ve msü soruları çizmek lazım artık. Diğerleri basit geliyor denemeler de. Ben 80-90 arası alıyordum denemelerde ama hiç ales sorusu çözmemiştim. Sınavda bildiğin afalladım
Hayrli olsn önlisans bnde 70 aldm bu puani gecip bi kez 71 alsam dişimi kiricam hayir calistim bide kapasite bu demekki ne yapayim ha hayirlisi diyip gecicez
Teşekkür ederim. Aslında başlarda benim de kendimce yaptığım denemelerim düşük gelirdi. Bunun sebebi konuya tam hakim olamamakmış. Daha fazla üstüne düşünce yükseliyor bir şekilde netler. :)