Online vize sınavlarında kopya çekme taktiği geliştiren arkadaşlar var mıdır? Ne önerebilirsiniz?

Maddi durumum iyi değil, aktif bir iş hayatım olduğu için çalışma imkanım pek olmuyor. Derslere katılım sağlayamıyorum o nedenle... Malum vizeler başlıyor, bir şekilde sınavlardan geçmem lazım.

Sınavlar test usülü olacak, kamera açma falan olmayacak. Sadece soruların fotoğrafını çekmek ve bilgisayarda sınav esnasında ek pencere açmak, bilgisayardan ekran görüntüsü almak vs. yasak. Sistem direkt sınavını iptal ediyor öyle bir durum olduğunda.

Hal böyleyken sınav esnasında kopya çekmenin en makul yöntemi nedir? Sınavlara giren arkadaşlar, nasıl yöntemler izlediniz?

NOT: Arkadaş çevrem okulda çok geniş değil. Bir tane yakın arkadaşım var, onunla Discord üzerinden paslaşacak olsak dahi cevapları, büyük ihtimal sorular karmaşık sıralarda sorulacak. Bu nedenle o ikinci soruyu çözerken ona denk gelen soru, benim on üçüncü sorum olacak.

Öneriniz nedir?
Online vize sınavlarında kopya çekme taktiği geliştiren arkadaşlar var mıdır? Ne önerebilirsiniz?