iş görüşmelerine gidiyorum bütün kapılar yüzüme kapanıyor birde o kadar yol parası veriyorum bu nedir arkadaşlar şirketler dalga mı geçiyor ne istiyorlar 😞😞😞😞 yol parasını annenden iste onu annenden iste napıyım iş görüşmesine gitmiyim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılIş bulmak zordur hele bu ortamda daha zor fakat boşuna gitmemek dahası yol parası vermemek için, hep söylediğim taktiğim şudur. Ilani görüp haber alınca sana uygun olduğunu düşündüğün zaman önce telefonda ara, ön bilgi al. Cv gönder deyip seni baştan savabilirler ama uyanık ol, ilanda yazmayan birşey sor. Eğer uygun değilsem boşuna birbirimizin vaktini almayalım de. Sonra cv gönder fotolu, uygun görülürsen çağrılırsın en azından değilsen boşuna gitmemiş olursun. Unutma gitsen bile her zaman olur verecek değilsiniz karşılıklı ama her yere boşuna koşturmamış olursun...
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bu süreçte daha zor iş bulmak. Çoğumuz aynı durumdayız :( İş başvurun olumlu sonuçlanıp ta mı sonra mülakatın olumsuz geçiyor peki. Belki mülakatta daha farklı şeyler bekliyorlardır..
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim, umarım faydalı bir görüş olur :)
Haklısın, fakat sana özel değil genel bir durum, bu zamanda iş bulmak zor olduğu gibi iş aramak bile masraf, ayrıca ben bazı iş ilanlarının sırf reklam için verildiğine veya işe kimin alındığı&alınacağı çoktan belliyken formaliteden yapıldığına da inanıyorum
Ne yapmalısın, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin misali iş aramak yerine kendi işini kurabilirsin, evden ya da internet üzerinden çalışabilirsin, ya da geçici dahi olsa pandemi unsurları üzerine kurulu işler yapabilirsin, bir tanıdık maske üretiminde çalışmıştı mesela, bol şans00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol bol başvuru yap. Görüşmelere cagirildikca git mutlaka.. Bazi firmalar reklam için bazıları da kota doldurmak için çağırıyor gorusmelere. Bu durum seni yıldırmasın. Her görüşme ve mülakat sana birşeyler katar. Sonra bir bakmışsın birkaç yerden teklif almışsın. Evet sıkıntılı bir süreç ama umudunu kaybetme.. Başarılar:)
24 Yorumla
Soran+1 yılReklam ve kota doldurmak için nasıl yani açıklarmsn kariyer üzerinden yapıyorum hep
Soran+1 yılKesinlikle 👏👏👏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
41Cevap
+1 yılSirketler ne gariptir ki bir dongude şoyle ki is icin tecrube isterler ama eleman alip tecrube kazanmasini saglmazlar ee o zamanda malesef ki issizlik artiyor dogal olarak en basit is icin bile tecrube istiyorlar birde ulkemizin olmazsa olmazi torpil bunlarin disinda is bulmak zor...
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBizim şirkette misal 400 tane cv vardı kimse acıp yuzune bakmaz tanıdık olmayınca zor formalite allah kolaylık versin Ne diyeyım umutsuz olma yaratıcı birseyler düşün bir miktar kanıtlanamaz zararlarla kat ortaya işe girdikten sonra birsey olmaz zaten destekli yalanlar..
11 Yorumla
+1 yılBizim şirkette misal 400 tane cv vardı kimse acıp yuzune bakmaz tanıdık olmayınca zor formalite allah kolaylık versin Ne diyeyım umutsuz olma yaratıcı birseyler düşün bir miktar kanıtlanamaz zararlarla kat ortaya işe girdikten sonra birsey olmaz zaten destekli yalanlar..
10 Yorumla
+1 yılİki senedir hep böyle zaten her meslek sıkıntı da sağlıkçılar hariç hepsi düşük puanlara atandı. Aynen ben de sıkıldım artık bir de bilgiye göre değil manken arıyor bazıları niyet çok belli git gel artık insan ümitsizlik içine giriyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle üniversite mezunuyum nereye başvuraam olmuyor ne istiyorlar bosuna okumusum
- +1 yıl
Hangi bölümsün bilmiyorum ama özel sektör de cürüueceğine 2 3 sene kpss kitaplarında cürümek daha mantıklı geliyor.
Soran+1 yılKpss girdim canım istediğim gibi gelmedi. tabi çoğu konum eksikti
- +1 yıl
Çalışmak lazım 😊 ama 85 90 zorlaman lazım bu devirde sanırım
- +1 yıl
Çok haklısınız siz ne mezunusunuz
Zor inan devletin bir gram yardımı yk hala bunlar oy alıyor allah belasını versin böyle halkın milletin ülkenin
41 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şekilde düşünüyorum
18 aydan fazla iş aradım, 17 iş yeri ile birebir görüştüm olmadı. Bazen olmayınca olmuyor, Allah kolaylık versin inşallah.
21 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlattın
Malesef bu zaman çok zor iş bulmak sanırsın başbakan vekili seçiyorlar ama gittiğim yerler de çalışan insanların çokta bilgiye sahip olmadığını görüyorum birazda tanıdık işi çevren yoksa zorlaşıyor senden eğitim istiyor tecrübe istiyor ama bir yerden başlamadan tecrübe edilmez ülke de ne yazıkki sistem kötü.
40 Yorumla
+1 yılÜzülme bebişim bende öyleydi buldum sonunda şükür ne mezunusun
23 Yorumla
Soran+1 yılekonomi ve finans
- +1 yıl
İnşalla bulursun aramıyolar aramıyolar sonra bi şansın açılıyor hepsi aynı anda arıyor inşallah hayırlısı olur
Soran+1 yılİnşallah canım
+1 yılaaaaa bu ben :d
daha geri dönüş olmadı bile sen yine iyisin :D21 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Zor bir süreçteyiz. Ekonomik krizler üzerine bir de virüs çıkınca artık çıkmaza girdi tüm işler. Siz işkur ve kariyer. net gibi sitelerden ne kadar iş bulursanız hepsine başvurunuzu yapın. Elbet sizlere uygun bir iş çıkacaktır. Başarılar diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılseni mülakata alıyorlar bizmülakata bile giremiyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılOLMucaksa hiç gitmiyim daha iyi
- +1 yıl
zaman kaybi diyorsun ama işte insan bi umut gidiyor
+1 yılDolar ve pandemi konulu ikili çalışma yüzünden işyerleri kapanıyor bı kaos var ama ne olduğu belli değil terör eylemleri olacakta deniyor ama yine belli değil kısacası bu devirde iş bulmak hayaller
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır ve iş versin o durumu erkek olarak yaşadım çok kötü. Ülke kötü bi dönemde de o yüzden damat her ne kadar iyi desede
20 Yorumlaİnternet üzerinden başvuru yap ve bazı sitelerde videolarda kendini tanıtıp bunları şirketlere atabilirsin.
10 YorumlaSenin yaşadıklarını geçmiş krizlerde bende yaşadım tek değilsin yani lakin nasıl bir iş arıyorsun bilirsek faydamız dokunabilir
10 YorumlaAllah yardımcın olsun zor:( inşallah bir an önce bulursun
20 Yorumla
+1 yılAbim 3 senedir iş arıyordu sürekli bir şekilde çağırıyorlar olmuyordu en sonunda arkadaşının kuzeni yardımıyla girdi hemde İzmir de özetle şunu demek istiyorum hiçbir zaman pes etme bir şekilde karşına bir kapı çıkacaktır ayrıca hangi alanda iş arıyorsun belki yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılişini kendin yarat. Hala bu sıkıntılı süreçte serbest çalışıp kazanan insanlar var. en çok kadınlar kazanıyorlar. fikie çok... isteyene, yapana, hırslı olana
00 Yorumla
+1 yılMalesef şu an işler ve ekonomi kötü insanlar zaten dolara ve altına bağlıyor her işi herkes elindekini tutmaya çalışıyor şu sıralar iş bulanda yok henüz.
00 YorumlaBütün kapılar yüzünüze kapanıyorsa bir yerde yanlışlık var bir şeyi yanlış ya da eksik yapıyorsunuz. İs bulmak bu zamanda zaten zor. Planlarınızı harekete gecirmeden önce tekrar gözden geçirin yardim almayı unutmayın cevrenizde size yardim edecek biri vardır umarım.
00 Yorumla
+1 yılİşverenler için bu pandemi fırsat oldu ucuza işi çalıştırmak elinde çalişan işiye fazla da yüklemek onların fırsat oldu Allah böyle insanlar kahrı perişan eylesin insanlar bu durumda kazanç saglıyanı
20 YorumlaAlanınız ne? Hangi sektörde iş bakıyorsunuz? Kariyer ve elemanonline kanallarından bakıyordum ben hep.
00 Yorumla
+1 yılZaten 2021 de indirecekler bu hükumeti erken seçim olacak
17 Yorumla- +1 yıl
Aha 😅Sevcan sen msn
- +1 yıl
Nerde yaziyor😂bktalmz diye isim mi varmış
- +1 yıl
😄uzgunum. Kullanıcı adin o şekildr gozukmuyor. Bakıp düşunmek lazim😄
Mesleğin ne LinkedIn'e katılın ordan başvuru yapın takip edin
11 Yorumla
+1 yılGerçekten Allah yardımcın olsun bunun tek bir yolu var ülkeyi yönetenlerin değişmesi gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAynı ben de bulamıyorum umarım en kısa zamanda bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirebir aynı durumdayız. 2 senedir iş arıyorum ama artık dönen de olmuyor pek. Ya dandik yerler ya beni istemeyenler. Allah sonumuzu hayretsin...
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bu dönemde iş bulmak
113 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl. o işlerin çopu tecrübe istiyor
- +1 yıl
Soran+1 yılEpey iş ilanı çıkıyor demen o ilanlara zaten 500 üstü kişi başvuruyor incelersen 1 kişi alınıuor
- +1 yıl
Kardeşim sağlık revaçta diyosun ben fizyoterapistim benim mesleğim 2 yıl önce 5 bintlydi maaşım şimdi 2750 TL verip 6 gün çalıştırmak isteyen çok işyeri var. tecruben olsa bile. bu mu iş sahası. hükümet bomboş işler yapıyor işvereni destekliyor. işçiyi düşünen yok anasını satayım comar kaynıyor memleket
Tek senin değil hepimiz öyleyiz maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılNe zamana kadar böyle olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yıle ne olucak başa siz gelince ülke çag mı atlayacak 🤣 sanırsın bu hükümetten önce herkes güllük gülistanlık yaşıyorduda 🤣
@Berkay_Deviren00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmirdeysen burda iş bulma konusunda zorlanabilirsin çünkü herkes torpilli bende sürekli is değistirdigim icin çok iyi biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzel sektör acımasız bence mesleğin ne ki hem ben de birkaç yere başvuracağım da iş görüşmesi falan korkutuyor beni nasıl bi anlatır mısın
00 Yorumla
+1 yılbu zamanda ne iş buldun oına girecen fazla beklentin olmucak bence
10 Yorumla
+1 yılBende, aynı durumdayım ama iş görüşmesine gıtmıyom ıs arıyorum ilanı verebılırsın
13 Yorumla- +1 yıl
Ee peki var mı bı gelişme sende
- +1 yıl
@askadami5834 yok
- +1 yıl
İnanın benim şükür isimde kazancinda iyi ama sadece benle olmuyor haber izlemiyorum bu yüzden ne mezunusun şu vli bekar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhhh ahh dert ortağım 😭 Yüksek yaptım ama ne fayda ii yok yok yok okumasam daha iyimiş
02 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
20 YorumlaBiraz daha zamana bırak pandemiden dolayı işinin ehli bir çok arkadaşım halâ işsiz. Bugün yüzüne kapanan kapıların hepsi iş bulunca arıyor emin ol 😉
00 Yorumla
+1 yılÇok zor baya uğraştırıyor malesef 🙄
10 Yorumlaallah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılAyni ben. Artik oturup aglayacam.
10 Yorumla
+1 yılDene başka çaren yok hayat kovalamaca zaten
10 Yorumla
+1 yılSık dişini bulursun dua et
23 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım
- +1 yıl
İnşallah gerçekten dua edicrm🙏
Soran+1 yılSağol canm benm
+1 yılBence internetten iş bul blog yazarlıgı falan ben denedim müthiş
00 Yorumla
+1 yılValla biraz ama. bi bakalım. hanginsehirdesin yaşın kaç ve daha önce ne iş yaptin
00 Yorumla
+1 yılİş bulmak çok zor Zaten şu an
10 Yorumla
+1 yılbu zamanda iş bulmak çok zor bende aynı durumdayım
20 Yorumla
+1 yılYaş kaç senın ne mezunusun mesleğin var mı?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen işçi bulamıyorum anlamıyorum inanın
01 Yorumla- +1 yıl
Sunduğunuz şartlar, aradığınız özellikler önemli. İş beğenmiyorlar lafının arkasına sığınacaksanız sığınmayın lütfen
Baya zor
10 Yorumla
+1 yılZor ne iş yapıyor sin
10 Yorumla
+1 yılBulana kadar mecbur
10 YorumlaMaalesef herkes aynı durumda
11 Yorumla- +1 yıl
Sendemi iş ariyorsun
Gitmem mk
10 Yorumla
+1 yılSana iş bulalım
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da iş bulmak kolay bence
00 Yorumla Pandemi bahane çoğu şirketler bilerek küçülüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpes etme başvur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde bir tarafını açmadan iş çok zor
10 Yorumla
+1 yılKadınsın git evlen
Ne yapacaksın çalışıp02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok var ki bunlardan şaka gibiler
+1 yılLojistik dene pandemide ozel izinim vardi
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İş kapıları sürekli yüzüme kapanıyor, pandemide nasıl iş bulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım