Lise de 4 yil abartmycam dersane de ilk 5 de okulda ilk 20 deydim.. Matematik ogretmenligi kazndm cok agir geldi... Bidaha sinava girdim makine muhendislgi kazndm (i. ö) varya hani ikonci ogretm guya bana ingilizce ogretm cikti kazandk baska uni de gititk hazirlk ondan da ben kaldm snra bi daha girmedm acik ogretm yazdm hani calisaym ayagina oda bos geldi biraktm simdi dukkanm. var sukr allaha.) Atolyem var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Vlla knka ben dgsyle hemşireliğe geçtim. Sende geç. hem atama kolay o olmassada özel hastanede 3500e çalışırsın.
Tebrik ediyorum okul okuyup universite bitiren herkese hayrannm.. ben 3 uni terk de 😣
Ben de sizi bu azminizden dolayı tebrik ediyorum:)) nasıl 3 kere başlayıp tekrardan terk ettiniz
Lise de 4 yil abartmycam dersane de ilk 5 de okulda ilk 20 deydim..
Matematik ogretmenligi kazndm cok agir geldi...
Bidaha sinava girdim makine muhendislgi kazndm (i. ö) varya hani ikonci ogretm guya bana ingilizce ogretm cikti kazandk baska uni de gititk hazirlk ondan da ben kaldm snra bi daha girmedm acik ogretm yazdm hani calisaym ayagina oda bos geldi biraktm simdi dukkanm. var sukr allaha.) Atolyem var
Ben torpilsiz buldum ama mühendis olunca fabrika çok o yüzden sorun olmadı 😂
Ben de özel sektördeyim 5 yıldır çalışıyorum ve hiç referans sokmadım araya 😊
Ben de bulamıyorum o yüzden aklım olsa kendime kullanırım 😂
istediğin bölümde zaten zor. anca fabrikjalarda işçi
olursun
Valla biraz zor ablam o bölümden mezun oldu anca torpille bir yere girdi
Asgari alıyor dimi
Yok 3.200
Bizim şirkete bi cv gönder istersen
Hastanen mi var😂
Laboratuvarım var 😄😄😄
O zaman bana gelmez😂
Peki
Yarın kpss ye girecrk misin
Hayır çalışmadım
Yeni mi mezunsun
Sayılır
Özel hastanelere cv gönder biryerlerde illa bulursun
kpss ye çalış bence
2 sene sonra için erken degilmi
Ne zaman olduğunu biomiyordum ben o zaman iki yıl için alanında veya diğer yerlere başvur
tecruben varmiki
Malesef çok zor
Bilinmez