Eğitim & Kariyer Büyüyünce ne olmak isterdin ne oldun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İstediğim şeyle alakam yok 😀 Güncellemeler+1 yıl Ben ajan olmak isterdim, hatta avengers gibi bir grubum vardı. Körülüğe karşı savaşırdık 😔 Büyüyünce ne olmak isterdin ne oldun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Agaç ev ustası olmak istiyordum tasarimci oldum. cok da uzak sayilmaz istersem o ise gecis yapabilirim kendi evlerimi tasarlar ve insa ederim 0 0 Yorumla
Dionysia Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hayaller ajanlık Gerçekler yabancı dil ( o da muamma) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi bok bilmiyorsun, az stalklamışsın Yorumla Dionysia +1 yıl Stalklamadım çocuk bye Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. bilgisayar mühendisi isterdim amele mühendfisi oldum :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek, inşaat şefi falan mısın Yorumla scorpion026 +1 yıl yoo işçi :D Yorumla
V_ㅤㅤㅤ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl gamyon şoförü olmak isterdim :// 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende o ruh var zaten Yorumla V_ㅤㅤㅤ +1 yıl assdkdk Yorumla
quantuum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl otobüs şoförü olmak istemiştim. Mühendis oldum 0 0 Yorumla
YALNIZLIKİSTAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hemsire olmak isterdim Ebe 🌸 oldum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa nickin bebekistan olsaydı keşke 😀 Yorumla YALNIZLIKİSTAN +1 yıl Iyi fikir kapatip bi daha acarsam düşüncem bunu 😄 Yorumla
BuSeneTatilYok Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Oy oy oy kiyamam:) hayalìm yokdu o yaslarda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O da mümkün 😀 Yorumla
kilotperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl sevdiğim mesleği yapıyorum cicisi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl E ne Yorumla kilotperisi +1 yıl işsizlik Yorumla Soran +1 yıl Mehh Yorumla kilotperisi +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl Nickinden belli Yorumla kilotperisi +1 yıl mecburluk Yorumla
Askiyasaqlim Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Babamın kızı oldum:) tıpa tıp 😙❤️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doktorsun yani Yorumla
Jehdbdb Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Spor hocası olmak isterdim sen 😀 0 1 Yorumla Jehdbdb +1 yıl Çok nazlisin ya sanki yiyeceğim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Agaç ev ustası olmak istiyordum tasarimci oldum. cok da uzak sayilmaz istersem o ise gecis yapabilirim kendi evlerimi tasarlar ve insa ederim
Hayaller ajanlık
Gerçekler yabancı dil ( o da muamma)
Bi bok bilmiyorsun, az stalklamışsın
Stalklamadım çocuk bye
bilgisayar mühendisi isterdim amele mühendfisi oldum :D
O ne demek, inşaat şefi falan mısın
yoo işçi :D
gamyon şoförü olmak isterdim ://
Sende o ruh var zaten
assdkdk
Ben de kedi olmak isterdim 😥😥😥
otobüs şoförü olmak istemiştim. Mühendis oldum