Evet fikirleri alalım gençler🥳 ben masamın karşısına istediğim mesleği simgeleyen bir fotoğraf asmak istiyorum mesela😁✈️

Bilginin önemli bir güç olduğunu, çağımızda öğrenilecek çok şey olduğunu, hayatı ve insanlığı değiştiren bireylerin çok çalışarak bu amaçlarını gerçekleştirdiğini düşünerek kendimi motive ediyorum. Bilginin ve öğrenmenin sonu yoktur. Her başarı, iradeli çalışmaların sonucudur. 👍👋
Kesinlikle çok doğru :))
Teşekürler hanımefendi. :))
eğer kişi kendini bir şeyi yapmak için motive etme gibi bir şeye ihtiyaç duyuyorsa bence o işte başarılı olunmaz
yapılan işi sevmek gerekir
eğer seversen zaten yaparsın
Cevap
13Cevap
Millet neler neler yapıyor benim elin piçlerinden ne eksiğim var
Eig döfksşckdşcmfl
aklıma hep ulan çocuk yaşta evlenip kocasından aldığı 2-3 bilezikle hava atan ezik kadınlardan mı olmak istiyosun sorusu gelir ve arı gibi çalışırım
Babam motive ederdi. Ben akşama kadar kimin için çalışıyorum diye başlar gerisini bütün Türk gençleri bilir zaten 😂
Hayallerimi düşünüyorum bir de mental güç izliyorum. Ama hâlâ yeterli seviyede disiplinle çalıştığımı düşünmüyorum.
Olmak istediğim noktaya giden yolu bi tren yolu olarak çizip her istasyona ulaşmam için gereken adımları yazıyorum.
Kendimi şöyle motive ediyorum eğer çalışmazsan senin istediğin yerde başkası olacak diyorum ve bu hırsla çalışıyorum yerimi başkalarına vermemek için
Seviyorum yeni şeyler öğrenmeyi ama hayattan bu yüzden kopuyordum. Sosyalim sıfırdı ara vermelerde bile konu tekrarlardım otururken ne tuhaftım.
Ders çalışmak benim için iyiyse çalışırım. Yoksa çalışmam. Motive neymiş
Önündeki engeli geçtikten sonra kendine ayırabileceğin çok zamanın olacak başarmalısın !!! ...
Sınavı kazanmış devlet memuru olmuş ,4 bin TL maaş aldığımı düşünüyorum 😂
Acıli sarki dinliyerek ibrahim tatlıses yorgun şarkisi😅çok iyi geliyor
Mesela yapılacaklar listesi hazırlayıp üstüne çizik ata ata gidebilirsin.
Edemiyorum
Zorluyorum sonra bikiyorum keske hep motive olsam
Motivasyon yok, eşşek gibi çalışacağım başka alternatifi yok çünkü
Genelde bir arkadaşımla beraber gidiyorum konularda ve bu bizi motive ediyor :)
Olmak istediğim insan olmak icin çalışıp ilerlemem gerekiyor çünkü
kendimi gelecegimle ilgili planlarimi hayallerimi gozumun onune getiriyorum bunun icin calismam gerektigini düşünüyorum tekrardan o an ve derse yoneliyorum bu sekilde motive oluyorum
uçak mühendisliği demek umarım kazanırsın güzel bölümdür baya :)
Uçak teknisyenleri fakültesi istiyorum. Teşekkür ederim😊
Teknisyenliği*
hedefini yükselt o zaman ve uçak mühendisliğini kazanmaya çalıs zor biliyorum ama gereken azim ve disiplin ile çalış ve kazanamya bak derim :)
Bu konuda son derece başarısızim ben yorum yap iyim, senin yöntemin gayet iyi bence
Oldu bitti motive olamadığım bir konu😄
Laptop her An karşımda hali hazırda bekler.
Mutlaka sessiz bir şekilde müzik çalar
Sınav günü gecesi çalışır CC ile geçerim
Başarabilirim diye kendimi sartlandirarak
Etmiyorum ne dersi geçtik o işleri
Edemiyorum help meee
etmeme gerek kalmıyor, seviyorum
Edemiyorum zorla
Başarınca genelde
muzikle ediyorum
Motive etmem
Dosta düşmana inat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?