Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle git. 2 cocugum var. Ilkinde uzun sure çalışmadım. 2 yil kadar. Ilk defa o kadar süre calismadan durdum hayatimda. Meslegimi edinmeden önce, gencligimde satis danismanligi, garsonluk, kasiyerlik falanda yaptım okurken. Hep çalıştım yani. Evde oturmak bana göre degil. Hayatimda surekli hareket halindeydim ta ki cocuguma kadar. Dedim benle büyüsün. Ama olmadi bana göre degil. 2 yil evde kala kala kafayi dedim. Eşimle o vakte kadar tartismamiz dahi olmamisken evde kalinca esime sardim, cok kavga ettik. Hem ben huzursuz oldum, hem esimi ettim, stres oldum, surekli evde olmak, cocukla uğraşmak bana iyi gelmedi. Alışkın degilim çünkü. Ha kimi vardir ev kuşudur cikmaz disariya. Ben evde durabilen tiplerden degilim. 2 yil sonunda işe dönünce rahatladim. Stresimi attım. Hava aldım. Çalışmak, surekli evde olmamak cok iyi geldi. Evet cocuk önemli ama calismaya aliskin bir insan olarak, hem de lohusalik donemim cok zor gecti. Travmatik olacakti nerdeyse. Calismaya baslayinca iste burasi benim yerim, benim huzur ve nefes alma yerim dedim. 2. cocukta boyle yapmadim. Hemen işe geri döndüm. Evet cocugu birakmak kolay degil ama annenin ruh sagliginin, huzurunun yerinde olmasi cok daha önemli ki bunu esine ve cocuguna yansıtabilsin. Eger sende boyle bir tipsen evde durma derim. Bazi kadinlara çalışmak stres atma, kendini bulma, keyifli hissetmesine neden oluyor. Hele ki calismayi sevince. O yuzden dinleme derim esini eger sende boyleysen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBilir kişilere göre okul çağına göre çocuğu annenin büyütmesi en sağlıklısı, çok özel anlar olacak her iki taraf içinde. Çocuk başka bir dünya ♥️🤲
Yinede siz bilirsiniz. Eşinizde hakli. Maddi olarak geçiminiz zor değilse. Iş anlamında da referanslarınız güçlü ise tekrar işinize dönebilirsiniz ilerde. Tabi memur bir hemşire iseniz bilemem. Allah analı babalı büyütsün.00 Yorumla
Taraflardan her ikisinin de ekonomik özgürlüğünün olması en önemlisi. Hem sen de bütün gün evde kalırsan yıpranırsın. Çocuk için gerekli eğitimi çalışırken de yapabilen var. Ama çalışmayıp çocuğunu dinlemeyen, cahil anneler de var. Her şey sana ve eşine bağlı yani. Eşlerden biri çocuğa bakınca buna evlilik demiyorum ben. Bakmak istemiyorsa bakıcı tutun.
03 Yorumla
Soran+1 yılXingar çıkarmam gitmek zorundayım baska yolu yok
Evlilik feragat isteyen bir olaydır. Siz evlenmeden önce çalışma şartını söylediğiniz için eşiniz burada büyük ayıp ediyor. Fakat dediğim gibi hiç bir şekilde ikna olmuyor ise feragat etmeniz gerekir diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılson bir ayda cebimize 2 bin lira girdi faturalar bile ödenmedi bu baya bir şeyden feragat etmek oluyor
Soran+1 yılbilmiyorum duygusal olarak baya değişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan senin kararın, kariyerinle ilgili karar vermek sana düşer. Eşinin bu konuda fikirlerini alabilirsin ama daima son sözü kesinlikle sen söylemelisin. Siniri biraz yatışınca kendi haklı sebeplerini ona söyle, konuşun ve anlaşın. Eminim sana saygı duyacak ve doğru davranışı sergileyecektir.
20 Yorumla
+1 yılBir çocuğun en verimli zamanı ilk 3 senedir. Doğum sonrası başlaman demek çocuğunu annesiz bırakmak demek. Ne kadar ilgilenirim desende akşamları sadece 2 saat çocuğa sevgi için yeterli olmaz. Bu zamanla sevgi yerine çocuğa para vermeye, hırçın bir çocuğun büyümesine, bunalıma girmesine, annem beni sevmiyor gibi problemlere neden olup kötü bir ergenlikle gelişim gösteren özgüvensiz ve sorunlu bir yetişkine sebep olabilirsiniz. Düzenli mesleği olan anneler bile çocuklarını bırakıp işe gitmiyor. Maddiyatla gelmeyin durumunuz yoksa çocuk yapmasaydınız. Eşiniz de çalışma dediğine göre maddi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bırakın bu çocukta yaparım kariyerse safsatalarını. Çocuk herkes yapıyor. Kariyer ya da annelik ikisi aynı anda olmuyor.
20 YorumlaSadece size cevap yazmak için üye oldum, sakın kocanızı dinlemeyin. Ekonomik özgürlüğünüzü elde edip kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerek. Bu günlerde işe girmek zor, anladığım kadarıyla sizin belli bir süre daha işe gelmemeniz işi kaybetmenize sebep olacak. Sizin çalışıp çalışmayacağınıza karışma hakkını verirseniz daha sonra size karışma hakkını kendinde bulacak. Yarın öbür gün ayrılırsanız ne olacak?
13 Yorumla- +1 yıl
Sen onun için özel hesap aç o yazmasin bile
Soran+1 yıl@Morning_Dream tesekkur ederim kusura bakmayın ev isleri yuzunden biraz geç cevap yazıyorum ben hamile kalmadan önce bu durumu kendisine acik acik soyledim bebek yaparız ama o bebek doğduğunda bana isinden ayril vs deme bu konu benim kirmizi çizgim dedim ve ben buralara kolay gelmedim bu yuzden isimi bırakmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Bir çocuğu en iyi yetiştirecek kişi herzaman annesidir. Annesi ne kadar özen gösterirse ne kadar iyi eğitirse çocukta o kadar düzgün bir birey olur bu nedenle eşiniz haklı bence.
Siz çalışırsanız çocuğa kim bakacak ayrıca?
Eşinizin çalışması evinizin geçimi için yeterliyse sizin çalışmanıza gerek var mı ki çocuğunuzu büyütmek varken🤔20 Yorumla
+1 yılMesleğiniz nedir bilmiyorum. Ama doğum izniniz bitsede bir bebek annesinin çalışması gerektiğini anlayamayacak kadar aciz ve muhtactir. Anneden daha iyi kimsede onların ihtiyacını ve bakımını yapamaz. Babalar ise evlatlarının güvende olduğunu bilmek istiyor. Eğer maddi bir sıkıntı yoksa eşinizi kırmayın 🙂
10 YorumlaÇocukta yaparsın kariyer de! Kocan geri kafalı herhalde. Çalış bacım ekonomik özgürlüğünü elde et. Kocanın sana karışmaya hakkı yok. Sen özgür bir bireysin. Böyle eski kafalı çürümüş beyinli erkeklerle işiniz olmaması lazım. Sonra böyle saçma sapan şeyler diyorlar işte. Evde oturmuş, sanane yahu ! Ne yapacağını o söyleyemez. Ben olsam bir dakika daha sabretmem o herife.
11 Yorumla- +1 yıl
Bekara koca boşamak kolay tabi 🤦♂️daha bu sözleri söylemen için çok erken
Hiçbir şekilde haklı değil yorumlara baktım ve bir kadın tutmusşun o zaman hiçbir sebep yok. Olmadı ev hanımı ol yok öyle bir şey kaç yaşına gelmiş adam senin ise gitmene mani oluyor bir de çocuk gibi kusuyor. Lütfen isine devam et yarın bir gün kocan senin ev hanımı olmanı da ister.
10 YorumlaErkeklerin bu bencilliği nefret ettiriyor insanı. Çok istiyorsa kendi otursun evde baksın çocuğu. Çocuk sadece senin çocuğun değil sonuçta. Benim şahsi fikrim ben çocuğumu kimsenin eline bırakacak kadar güvenmiyorum bu dünya üzerinde hiç kimseye o ayrı konu. Bencil olmayan ve saygı duymayı bilmeyen insanlarla evlenmenin sonuçları işte. Yazık üzüldüm senin adına.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun okul çağına gelene kadar işe ara verilmesi taraftarıyım. Çünkü bebek her dakika her saniye anneye ihtiyaç duyar, onun bedensel ve zihinsel gelişimi için en verimli zamanlarında yanınızda olmanız gerekiyor. Eşinizin de doğal olarak çocuğunuzu düşündüğünden dolayı böyle dediğine inanıyorum.
00 YorumlaErkekler zaten eşlerini çalıştırmamak kendilerine bağımlı hale getirmek için istemiyor. Bence çalışmaya devam etmelisin. En basitinden sürekli bir şeyler almak için eşinden mi para isteyeceksin. Ne zamana kadar eşin her istediğinde para verecek ki. O yüzden iki kuruş bile kazansan senin paran olsun senin ekonomik özgürlüğün olsun kısıtlamasın onu.
00 Yorumla
+1 yılGönlünü al ve evde oturunca mutsuz olacağını söyle. Mutsuz olursam sende mutsuz olursun gibi şeyler söyle, gözlerinin icine bak onu ne kadar sevdigini hatırlat yumuşat iyice. Sonra senin ona olacağın destekten dolayı yapabileceginiz seyleri anlat filan. Emin ol biraz olsun olumlu bakar olaya.
00 Yorumla
+1 yılİşiniz ne?
Bırakma sonra pişman olursun, ben arıyorum, bulamıyorum. Bulsam da bana uymuyor :/33 Yorumla
Soran+1 yılanlatamıyorsun kimseye
- +1 yıl
Bence bildiğini yap. Umarım çalıştığın yer biraz tolerans tanır da eve erken gidersin.
Bence işin güzel, çalışma ortamını da seviyorsan bırakma asla.
Soran+1 yılçalıştığım yer fazla mesai vermesin de
Öncelikle Allah bağışlasın... Bence de işe gitme, sonuçta çocuk küçük ve şu an onun anneye çok çok ihtiyacı var... Bence 2 yaşına falan gelene kadar bir yerde çalışmamalısın... Tabi eşinin geliri sizi geçindirmeye yetiyorsa...
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay ücretsiz izine ayrıl kocanı da memnun et, çocuğu da çok küçük olmalı daha, senden mahrum etme, işten zaten çıkartamazlar...
14 Yorumla
Soran+1 yılPozisyon düşürmek zorunda kalacaklar
- +1 yıl
Çocuğun için değmez mi ve mutluluğun için, yine yükselirsin... Her zaman çözüm vardır...☺
Soran+1 yılYine mi yukselirim bu imkansız ben üstlerimin yerine eleman almalarına engel oldum geri döneceğim diye söz verdim yasal hakkim olabilir ama lafından dönersem artik güvenilirliğim kalmaz
- +1 yıl
O zaman sen bilirsin...
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğuna kim bakacak psikologlar çocuğun 4 yaşına kadar en az anne tarafından büyütülmesi gerektiğini söylüyor
212 Yorumla- +1 yıl
Bence annenin yani çocuğun yani 4 falan değil olabildiğince yanında olmalı kedi yavrusu mu bu biraz büyüsün sonra sal doğaya 🤗🤗😊
- +1 yıl
@Bladeruner normalde öyle de hani geçim şartları falan en azından 4 yaşında kreşe gidiyor çocuk bir şey yapıyor bu doğurmuş hemen memedeki çocuğu bırakıp gidecek bakıcıya
- +1 yıl
Çocuğunu düşünmüyorsun ona annesiz bırakıyorsun da eşini niye bu kadar düşünüyorsun ki çek git maden işine
Soran+1 yılailemi dağıtmak istemiyorum belki
- +1 yıl
Öyle olsa evde oturup çocuğuna bakarsın
Soran+1 yılBana kriz bitene kadar faturaları ödeyecek ve bize erzak alacak sponsor lazim
- +1 yıl
O işe kocan bakmıyor mu
Soran+1 yılserbest calisiyor ve su an son 1 ayda eve gelen para 2 bin lira
- +1 yıl
Hmmmmm ama sende bakıcıya vereceksin sana da fazla bir şey kalmaz
Soran+1 yıl7 bin maaşım var kadina 2 bin vereceğim
- +1 yıl
Sen bilirsin çocuk için zor ama
Soran+1 yılYspacak hic bir sey yok
+1 yılEşinin maaşı eve yetiyorsa çalışma zaten bebeğe bak. Doğurup yabancının kucağına vereceğine, anne sevgisinden yoksun bırakacağına bırak çalışmayıver
21 Yorumla- +1 yıl
3 diss hem de kadın mı😦
+1 yılAnana kaynana na bırak çocuğu da sen niye işe gitmek istiyorsun birini mi görmek için can atıyorsun yoksa para için mi
11 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil bir soru birini görmek için neden ise gideyim ben isimi seviyorum
+1 yılEşine hak verdim ben. En azından çocuk 1 yaşına gelene kadar senin bakman en doğrusu olur.
29 Yorumla
Soran+1 yılo saatten sonra nasil is bulacağım ben
- +1 yıl
Sen bilirsin de bebeğe yazık olacak
Soran+1 yılneden annesiz bebek büyümüyor mu saka misiniz cidden
- +1 yıl
Çok basit düşünüyorsun. Annesiz çocuk büyür büyümesine de çok eksik yanı olur bence vicdanım el vermezdi. Bağlanma sorunu oluyor ilerde depresyona girme ihtimali çok artıyor bol bol anneyle temas gerek. Biberona falan alışacak çocuk ne bileyim ya...
- +1 yıl
@Kırlariçindebikız Benim de anlatmak istediğim buydu. Teşekkürler.
- +1 yıl
👍😊
- +1 yıl
Madem çocuğu başkalarına bırakacaksınız neden çocuk yapıyorsunuz? Çocukların başkasının değil annesinin kokusuna ve şefkatine ihtiyacı vardır. Çocuk yapmayacaksınız kardeşm? Göstermelik mi doğuruyorsunuz?
- +1 yıl
Kesinlikle. Eşin haklı. İşin güzel eyvallah da evlat daha önemli ayrıca yıllar sonra çok daha iyi bir iş bulamayacağın ne malum?
Soran+1 yıl@Kırlariçindebikız düşünelim su an 32 yasindayim ve çocuk büyüdüğünde daha iyi bir is bulamam bu kesin
+1 yılBende çalışıyorum. Seneye evleneceğim Allahın izniyle. Nişanlım şimdiden diyor çalışma diye. Ben çalışmadan duramam ama kabul ettim çünkü bir yuvam olsun çok istiyorum. Ilerde çocuğum olursa onunla ilgilenirim, evime bakarım diyorum. Herkesin kendi bileceği bişey. Konuşup anlaşıp bir orta yolunu bulun.
00 Yorumla
+1 yılbir sene calıyayım bırakacam de eve para gelınce yuku azalınca gelecek sene yıne bıraz calısayım bırakırım dersın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen kadrolu elemanim bir da böyle bir is bulamam biraz çalışayım biraz bırakayım olmaz oyle
- +1 yıl
ya kandırıyon evdeki kediyi kocaçim koçaçim 1 sene çalışıp zaten bırakacam hem sen cok yoruluyorsun hem ben senın bızım yasamımız ıcın calısmanı savasmanı cok takdır edıyorum ama senın omuzlarından yuku almak senı bırazda rahatlatmak hosuma gıdıyor gel sana yatak odamızda bırşeyler soleyecegım de devamını sen bılırsın hemen ıkna olur demek bıraz kıskanıyor bır korkusu vs var o engelı kaldırman lazım
Soran+1 yılbenn bu şekilde yaparsam bir daha yüzüme bakmaz benim
- +1 yıl
haaa adam çok muhafazakar o zaman
alla sabır versin yenge :)
Soran+1 yılmuhafazakar degil sadece cinsellik kullanmak çok yanlış ona gore
- +1 yıl
evlisiniz oyun oynayacaksınız sadece bu neyıne karşı
+1 yılÇocuğa bakamayacaksınız yapmayın arkadaş..
Hiçbir kariyer, çocuğu annesiz büyütmekten kutsal değildir..
#Vesselam30 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Kır dizini otur evinde çocuğuna bak , çalışıp ne yapacan , hem kadının rızkı erkektedir.
120 Yorumla
Soran+1 yılBen buna inanmıyorum çatır çatır insanlar boşanıyor ben ne yapacagim oyle bir sey olursa kimse benim sahibim degil ben kimsenin bakmak zorunda olduğu birisi değilim
Soran+1 yılGüvendiğim bir akrabami tuttum ücreti karşılığında ilgilenecek esim zaten sürekli evde
Soran+1 yılCalisiyor ama evden
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılBakici olacak evde onun evde olmasi iyi bir sey calissa da
Soran+1 yılson 6 ayda isleri karisti 7 8 bin kazandı sadece onun isine kalsaydık simdi baya baya açtık isten ayrılınca ne olacak ben de hayatim boyunca calisamayacagim onun su an maalesef geliri cok cok az faturalara yetmiyor pandemi yuzunden adam gibi kadrolu isi mi bırakayım bize kim bakacak
Soran+1 yılbugun için az kazaniyor bağlantılarını kaybederse isi hic iyi gitmeyecek
Soran+1 yılnormalde 20 25 bun civarında kazaniyordu
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılHehehe
+1 yılNedenini güzelce konuşman gerek orta yolu bulmaya çalışırsın o zaman..
Erkeğin küseni gerçekten çekilmiyor 🙄ya açıkla güzelce böyle böyle 🙄10 Yorumla
+1 yılSome dangalak erkek problems. Çok istiyorsan gel kendin bak ben gideyim işe de
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk daha kucukse tedirgin oluyordur. Bebegi kimseye emanet etmek istemiyordur. Sonucta adam evin parasini kazaniyor ve ihtiyac sahibi durumunda degilseniz, dur biraz calisma sende. Acelen ne.
01 Yorumla
Soran+1 yılserbest calisiyor gecen ay sadece 2bin kazandı en ufak bir şeyde isleri tepetaklak oluyor
+1 yılKocan haklı küsmesi yanlış çocukca ama 2 yaşına kadar çocuğuna kendin bak
01 Yorumla
Soran+1 yılsonra is bulamayacağım için mecbur yine evde olacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaddi durumunuz iyiyse çocuğa en az 6 ay bak derim. hele birde emziriyorsan. üstelik birde korona var, çocuğa virüs getirebilirsin.
sanki kocan haklı. En azından bir süre ücretsiz izin al derim04 Yorumla
Soran+1 yılgeri başlayacağımı soyledim ve pazartesi başlıyorum tekrar
Cevap sahibi+1 yılyani haklısın ama iş yeri ile konuşabilirsin. bu senin kanuni hakkın. çocuğa kim bakacak eğer başlarsan
Soran+1 yılBenik yerime birini alırlarsa ben baya dezavantajlı duruma düşerim pozisyon kaydırmak zorunda kalırlar ve ben ücretsiz izin almayacagimi soyledim
Cevap sahibi+1 yılo zaman yapacak bir şey yok. İnşallah eşinle problemi birbirinizi üzmeden çözersiniz
+1 yılYani hakkli biraz çocuğun küçük diye tahmin ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim hayat boyu çalışmamın götürüsu cok daha fazla
+1 yılKocanın maaşı evi iyi bir biçim döndürmeye yetmiyorsa çocuğuna zaman ayır
05 Yorumla
Soran+1 yılyetmedi yetmemesi degil mesele şu anki kadar luks yasayamayacagiz ayrica ben işimi seviyorum
- +1 yıl
Ilerde umarım çocuğuna vakit ayırmadığın için pişman olmazsın.. para her zaman kazanılır. Bir yerden sonra işine devam edebilirsin ama evlat hep bebeklik yaşamaz..
Soran+1 yıl2 sene sonra nasil kaldığım yerden devam edebilirim kim beni ise alir saxmalama
- +1 yıl
Belliki çocuğuna bakmaya vaktin yok.. ver kaynanan baksın ne diyim..
Soran+1 yılKaynana olmas dışarıdan biri olmali
+1 yıl"Çoğu evli kişi evinde taş kemiriyor, bazen de aşk, söyle? bizde mi taş kemirelim, bazen de aşk?" diyebilirsin 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan okadar haklı ki bir çocuğu annesi yetistirmeli yaninda olmalı kaldı ki çalışıp akşam eve gelip Iki saat çocuğa bakmakla anne olunmuyor çocuk bambaşka birşey oluyor söz dinlemiyor oluyor sonra
110 Yorumla- +1 yıl
Aynen elindeki parayla psikolog psikolog geziyorlar sonra
Cevap sahibi+1 yıl@Tarihibirşey ve o çocuğa bunu yapmayın çocuğunuzu anne kokusundan mahrum etmeyin yanında olun heran
- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yıl@Tarihibirşey böyle düşünmene sevindim hala cennet annelerin ayakları altındadır sözüne uyan birileri var mis demekki 👏
- +1 yıl
😀😀 az kaldı artık boşuna çocuk yapıyorlar bundan 3-4 yıl sonra başlar çocuğum laf dinlemiyor çocuğum iyi değil otizme kadar yolu var be annesiz çocuk büyüymenim
Cevap sahibi+1 yıl@Tarihibirşey sonra köpek gibi yıllarca çalıştığı parayı hastanelere ver seninde çocuğun da sağlığı gitsin sonra niye böyle oldu 🤦♂️
- +1 yıl
Aynen parayı varsa da geri kazanamıyor ki çocuğum psikolojisini
Cevap sahibi+1 yıl@Tarihibirşey sohbetin tatlı bir çay ve yanında bisküvi gibi guzel geldi tanışmak isterim takip atıyorum mesaj atsana
Cevap sahibi+1 yılSanırım istemiyorsun takibi geri çekiyorum saygılar.
- +1 yıl
Takibi görmedim ama evet {selde konuşmuyorum teşekkürle
Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mesleğin ne. Ne iş yapıyorsun. Küserse küssün. Sakın işine gitmemezlik etme. Kocan ne iş yapıyor
10 Yorumla
+1 yılKonusarak anlat bir sure daha calisaym de sut izni var saatlk jzinler var cok calismcaksn zaten o yuzden huyuna git bu isi gece cozersn disiligini kullan 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben sut izni o izni bu izni almam
- +1 yıl
Almazsan adamda gondrrmemekte hakli o cocuk Şu an sana ihtiyaci oldugu zaman nasil brakirsn
Soran+1 yılCalistigim yer eve 2 saat uzaklıkta
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam küsmem göndermek istemessem nedeni vardır göndermem
11 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bavulları toplasın ben onu gönderirim
Çocuğunla ilgilen paradan daha değerli geçiminizi sağlıyorsanız çalışma çocuk sevgiye muhtaç olur sonra büyüyünce kişiliğinde problem ortaya çıkar sevgi ihtiyacını iyi karşılayın her şey para değil
10 Yorumla
+1 yılSen git o baksın çocuga evde aa bir de küsuyormus cocuk gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece maddiyat için calisilmaz calismayi seviyormussunuz ne güzel iste zinde tutar çalismak hem kendinize hem cocugunza daha iyi yaklasirsiniz esinizin lafiyla meslek hayatlarinizi mahvetmeyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkna et
İş önemli
Ayrıca bunu niye son ana bıraktınız
Konuşmadınız mı hiç08 Yorumla
Soran+1 yılbunu konuştuk ve o da kabul etti bebegi görünce bütün fikri değişti herseye karışır gaz yapmasın bunu yeme sutun artsın sunu ye sen coxuga bakıyorsun uyu ben kardeşimi çağırdım vs
Cevap sahibi+1 yılDemek ki oğluna çok düşkün
Soran+1 yılbenim hayatim onun psikolojik durumuna göre degismez
Cevap sahibi+1 yılOğlunu hiç mi düşünmüyor
Soran+1 yılkim disunmuyor
Cevap sahibi+1 yılEşin oğlunuzu hiç mi düşünmüyor
Soran+1 yılBoyle dusundugunu sanıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılÇocuğun kaç yaşında? çalışmak için çok erken en azından bir süre geçsin çocuğunla vakit geçir sonrasında tekrar baslarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kadroluyum ise gir çık sonra ne yapacagim
- +1 yıl
Hmm anladım öyleyse çıkma tabi
+1 yılO çocuğun annesiyle büyümesi en doğal hakkı ve bunu elinden alıyorsun. Bence kocan haklı bakmayacaksan neden doğurdun ki
10 Yorumla
+1 yılİşe girmelisin ve gitmelisin. Kocana bağımlı yaşarsın ömür boyu
00 Yorumla
+1 yılSana karışma hakkı yok ki? Ne diye istemiyormuş?
40 Yorumla
+1 yılsevmiyorum böyle erkekleri
27 Yorumla- +1 yıl
Çalışmak çocuktan önemli mi
Soran+1 yıl@Bladeruner onemli
- +1 yıl
benim eşim karışmadı hiç bir zaman ister çalış ister çalışma der
- +1 yıl
@prenses__artemis seven karışır bence istemsizce yapılır bu yani
Soran+1 yıl@Bladeruner seven neye karışır etek boyuna mi çalışmaya mi sırf kıskançlık yüzünden boyle buyuk bir şeye karışmak dusuncesizliktie
- +1 yıl
Bence bu sevgi olayını böyle sivriltmeyip sevdiğinizle kalan omrunuzu mutlu huzurlu geçirseniz daha güzel olur
Soran+1 yıl@Bladeruner ben evde boş boş yaşayıp mutlu olamam benim hayatımda hareket lazım
+1 yılCocuk gibi küstüyse çocuğa anlatır gibi anlat çocukla ilgilenir gibi ilgilen ikna et
00 YorumlaYani bu konuda en doğrusunu sen bilebilirsin sadece
00 YorumlaAklimdaki tek soru. Cocuga kim bakacak
11 Yorumla
Soran+1 yılbakıcı ayarladım
Mesleğin ne ki ona göre cevap vereceğim
05 Yorumla
Soran+1 yılpasta chefiyim
Soran+1 yılboyle bir is bulamam tekrar
Allah yardımcınız olsun
20 YorumlaDoğuma kadar çalıştırmış şimdi mi nazlanıyor.
10 Yorumla
+1 yılNe isle mesguluz yenge
10 YorumlaYapacak bir şey yok. Iki gün sonra alışır.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamasın kariyer önemlidir
00 Yorumla
+1 yılBırak küs kalsın veled sjsjs
00 Yorumlakendisi çocuğa baksın o zaman.
00 Yorumla
+1 yılKocanın dediğini yap👍🏿😒
00 Yorumlaİşe git zamanla alışır
00 Yorumla
+1 yılDurumunuz iyiyse Biraz Daha Kal be canım sende
00 YorumlaO da gitmesin işe o zaman bu ne biçim kafa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsa gitme ya cocuğun yanında ol
12 Yorumla
Soran+1 yılEv hanimi olup kısır günü mü yapayim evde olmak bana kabus gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılCocuk biraz büyüyene kadar ben bebeğin için söyledim bunu
- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılşakasınız herhalde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalismayiver ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılamip olacağım gereksiz sömürücü bir amip
Cevap sahibi+1 yılNe guzel 😂
Soran+1 yılbravo
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri