Onu işe uğurlarken çocuk gibi ağlıyorum 😔 çalışmasını istemiyorum ne yapayım?
1 ay
Onu işe uğurlarken çocuk gibi ağlıyorum 😔 çalışmasını istemiyorum ne yapayım?
Bende aynı AİLEM için böyleyim biliyor musun seni en iyi ben anlıyorum😔Kafadaki kötü düşünceler hiç bitmiyor... Sen yine evlenebilmişsin ben evlenmem diye düşünüyorum çünkü AİLEME çok değer veriyorum işe gitseler ağlıyorum, kötü şeyler düşünüyorum ALLAH KORUSUN bişey olacak korkusu ile yaşıyorum günde 20 kere arıyorum... Hatta stres yaptığım için kalp çarpıntısı oluyor dün bu yüzden 130a çıktı kalp atış hızım...
Yaaa benimki saka amacli soru da senin ki cok ciddi sorun hic terapi aldinmi? Bu sekilde kendinede karsindaki ailenede cok eziyet edersin
Psikiyatriye gidiyordum ilaçlar falan kullanıyordum kendime zarar verdiğim için ilaç vermişti bir kaç kere bileklerime falan çizikler attım kanattım falan gördü bunları doktor bidaha yaparsan yatırmak zorundayız demişti sonra o gün eve gittim evde kavga ettim öfkeme yenik düştüm odama gittim bir anda sanki bir güç camdan aşağı atla dedi bana bende duramadk atladım iyi ki 1. kattı ayağım çatlamıştı ama çok ŞÜKÜR geçti ilaçları bırakalı 5 ay oldu tekrar başlasam olmaz şimdi yan etkisi falan oluyor aşırı uyku yapıyor bende uyumayı sevmiyorum... Napıcam. bilmiyorum ama bu işin sonu hiç iyi görünmüyor intihar edicek gibiyim kafamdaki sesler susmuyor ya susmuyor vesveselerden bıktım😔dışarı çıkıp gezeyim diyorum belki unuturum ama yom dışarda daha beterim😔Benim başına ne gelirse gelsin ama AİLEME gelmesin istiyorum
Cevap
19Cevap
Kocasının çalışmasını istemeyecek zengin kızlar like
☺️☺️
O evde dursun sen çalış ama yine ayrılıyorsunuz tüh ya
Oof bu da olmadı 👎
İşe gitmesin bari
Baban falan zenginse her ay maasinizi ödesin o zaman çalışmasın kocan 😁
Bunu babama bi söyleyim
Söyle 😁
Adam evde otursun, sen çalış. Kadın olarak biz ne günah işledik de bizim kıymetimiz bilinmedi hiç anlam veremiyorum 😂
Ama ben zaten calışıyorum
Biz buna aşk diyoruz ;)
Anlıyorum, ama maalesef gitmesi lazım...
Hele şükür 🙏❤️
Sonu ne oldu
Siz ne türsünüz ya son dönemde bir de bu çıktı kocam çalışmasın ne yiyeceksiniz
Allah başka dert vermesin abla
Amin canım ❤️
otur len oturduğun yerde ben sana kocalık yapar para kazanırım dersen belki çalışmaz ama hangi erkek bunu kendine yedirir bilemedim :D
😂😂😂😂😂😂 hahahaah
ben de senin çalışmanı istemiyorum tanganı giyip dolaş yamacımda :D
Çalışması gerekiyor size bakması gerekiyor oraya gönül eğlendirmeye gitmiyor ya
Geçim nasıl olacak
Arkadaşın biri dediki baban ödesin
Niye baban çok mu zengin
Çalışmayın yatın evde 😀
Kesinlikle dogru
Sen çalışıyorsun o yatsın evde şartları değiştir
Güzel olur
Otursun evinin adamı olsun
Ayy evet