İngilizce hazırlık okumak; ve Uluslararası Ticaret mi İktisat mı?

Merhaba. Biliyorsunuz ki şu an üniversite tercih dönemi. Çok stresliyim. Daha önce açtığım bir konu vardı ama yine de bahsedeyim kısaca. 21 yaşındayım. Bir üniversitede iktisat okuyordum. 1 sene okudum fakat okul daha yeni açılan devlet okullarından olduğu için, eğitimini çok beğenmediğim ve bölümü beğenmediğim için bıraktım. Bu yıl sınava hazırlanmaya çalıştım ama sağlık problemlerim buna pek izin vermedi. Puanım berbat geldi. Tabi puanımın iyi kötü yettiği yerler var ama sırf okumak için de saçma sapan bir bölüm okumak istemiyorum. Ailem özelde okutmayı istiyor. Ben öğretmenlik istiyordum ama iş yok. Bu yüzden tercih etmeyeceğim bile. Babam illa iktisat okumamı istiyor. Ben de istemiyorum. Arkadaşım Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünü tavsiye etti. Çok hoşuma gitti. Fakat bu bölümün aynı okulda hem İngilizcesi var hem de Türkçesi. Aynı zamanda iktisat da İngilizce. Şimdi İktisat okuyacaksam bana çok saçma geliyor. Yani ne diye okulu bıraktım o zaman? Ama babamın da istediği illa iktisat! Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik daha güzel. Hatta çok güzel. Ben İngilizce okumayı istiyorum ama arkadaşlarım ve annem de İngilizce okursam hazırlıkla birlikte çok yıl kaybı olur diyorlar. Bilemiyorum. Sizce İngilizce İktisat mı? Türkçe Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik mi? İngilizce uluslararası Ticaret ve İşletmecilik mi? Aklım çok karışık. Lütfen bana yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edecek başka birileri yok mu?
İngilizce hazırlık okumak; ve Uluslararası Ticaret mi İktisat mı?