Arkadaşlar Biraz İleri Görüşlü Olup, Mantıklı Cevap Vermenizi Rica Ediyorum.
Kendi işimi kurmak
Başkasının yanında çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi sektöre gireceksin bilmiyorum ama sermaye olsa bile sıfırdan bir işe girmek riskli diye biliyorum. Misal otomotiv galeri işine gireceksen bir süre küçük çaplı bir ortaklık ya da maaşlı eleman olarak bu sektörde iş yapmanı tavsiye ederim.
Doğru söylüyorsun bir işi bilmeden, o işi kurmak baştan yanlış ama bende hangi sektöre girsem bilemedim çünkü iş kurupta batıran çok insan gördüm yaşadığım şehirde kararsızım.
Arkadasım bu yaş aralığınızda tavsiyem başkasının yanında çalışmanız benim tavsiyem bu yönde. Bu size tecrübe kazanımı sektör öğrenme imkanı ve vizyon sahibi olmanıza belki bir şans verebilir derim ama ne deneyimini tecrübenizi nede iş bilirliğinizi ve imkanlarınız bilmeden tavsiyem. Bol şans arkadaşım unutmayın ki hayatınızın henüz basındasınız aceleci olmak yerine dogru saglam adımlar tercih edebilirsiniz iş kurmak için gerekli sartları sağlıyor olabilirsiniz tabiki benim ki bir yorum hayatınızı insanların fikirleri ile yönlendirmek hatadır bunuda biliyorsunuz zaten iyi günler.
Yorumunuz için teşekürker :)
Benim burdan kastığım sadece fikir almak.
Askerden sonra düşünüyorum böyle şeyleri tabi hayat bu ne olacağı belli olmaz.
eyvallah abim sağol
Her zaman için kendi işini kurmak, diğeri amelelikten öte geçmiyor, şu an işin içindeyim ve resmen amelelik ne kadar çok kazanırsan kazan yine de birinin amelesi oluyorsun.
Doğru, başkasının yanında 10 yılda çalışsan alacağın para aynı ama kendi işimde ya batarsın ya da daha çok kazanırsın.
Yorumuz için teşekkürler :)
Cevap
0Cevap
Kendi işimi kurmak. Öyle de yapacağım zaten
Ya tutmazsa?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?