çağrı merkezi tecrübesi olan var mı beni bankanın çağrı merkezınden aradılar da tecrübeli olan var mı yükselme imkanı var mı terfı sansı falan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBEN CALLUSTA ÇALISTIM ama bu devirde işkurdan alıyorlar 3 ay eğitim veriyorlar 3 ay kullanıyorlar ya da altı ay sonra tazminat vermemek için 6 ay dolmadan çıkarıyorlar... başka iş bul derim yükselmen devasa torpilin olursa ancca...
026 Yorumla
Soran+1 yılbask da iş yok kı piyasa çok kötü
Cevap sahibi+1 yılo zaman geçici olarak çalış basittiir bol bol online oyun oynarsın...
Soran+1 yılçağrı merkezın de mı orada hiç vakit yokmuş dediler
Cevap sahibi+1 yılseni biraz bekletebilirmiyiz dediklerinde tuvalete gidip iş bitireen bile var... :)
Soran+1 yılo kadar mı yaaa
Cevap sahibi+1 yılyaa orası eğitim tahsili zayıf kişilerin mesleği olmayan veya bos zamanında para kazanmak isteyen öğrencilerin yapacağı iş yerleri. onun yerine bir petrole gir derim defter tutmaya.. daha şanslı olursun gelecek acısından... ama her her öyle olmuyor... benim olduğum yerdekiler liseden yeni mezun olmus kızlardı avrupaya özenti köyden gelmelerdi. çocuklarda onlarla eğleniyodu işte...
Soran+1 yılooo petrolde defter tutacak olsaydım okumayaydım iyiymiş Ankara işletme mezunuyum bir de
Cevap sahibi+1 yılcağrı merkezine girmek içinmi okudun o zaman :) haaahaa
Soran+1 yıliş yok ki napayım başka
Cevap sahibi+1 yılya saka diorum alınma lütfen eğer lisan bitirdiysen sana tavsiyem iş tecrübende varsa ankaradaysan hidromek aksarayda isen mercedes benz türk istanbuldaysan schindler firmalarına basvurmanı öneririm... sürekli personel ihiyacı olan yerler burası ayrıca kadınsın 1 asdım öndesin her zaaman :) allah işini rast getirsin
Soran+1 yıldeğilim ve hiç iş tecrübem yok
Cevap sahibi+1 yıloooo o kötü işte kpss son çaren olsun o zaman ya da iş ecrübesi edinmek için biraz sık dişini..
Soran+1 yılkpss çift yıllarda var bu yıl yok ki
Cevap sahibi+1 yılişte zaman geçir bu yılda..
Soran+1 yılihtiyacım var çalışmam lazım
Cevap sahibi+1 yılya tabi ihtiyacın olmasada bos durma zatende şöyle ufak biryere gir 1 yıl az paraya çalış hem iş öğrenirsin... sonra çıkarsın baska yere girerkendee referans gösterebileceğin yer olur.
Soran+1 yılufak biyerden nereyı kastettın almıyolar kı hıçbır yere
Cevap sahibi+1 yılörneğin bir kombi radyatör satıs mağazaları türkcel iletişim merkezinde bilgisayar bası işlere. v. s
Soran+1 yılonlara nereden basvuru yapılıyor? bu arada cağrı mrekezı için olumlu dönduler odyo testıne gönderdıler test yaptırdığım yerı onlar secıyormus onlar yönlendırdı hastaneye doktor ve hemşireler çok ters davrandı ve ses telime bakılırken çok huylandım yapılamadı
Cevap sahibi+1 yılsen ycağrı merkezinde müdür felanmı olacaksın?
Soran+1 yılne müdürü çalışan olacağım sadece senı odyo testıne almamıslar mıydı
Cevap sahibi+1 yılhayır yoktu öyle birşey. sen nereye basvurdun?
Soran+1 yılkarıyer
Cevap sahibi+1 yılkariyer. netemi?
Soran+1 yıleet
Cevap sahibi+1 yılhım olabilir...
En İyi Cevaplar
Psikolojini seviyorsan uzak dur o işten ben iki ay zor dayandım
028 Yorumla
Soran+1 yılyaa bana biraz akıl versene banka dediler yükselirsin dediler zor mu cidden
Soran+1 yıltaam
- +1 yıl
ben bankada çalışmadım ama hepsi aynı sistem. o yükselirsin falan lafları hikaye gözboyama. o işi sürekli yapan olmadığı için sürekli bir sirkülasyon olduğu için cazip göstermek için diyorlar. iş çok stresli hiç başlama derim ama ihtiyacında varsa bişe diyemem. ama şuna emin ol girsende en fazla iki ay sonra işi bırakacağından emin ol. yükselecek fırsatı bulamıcaksın yani :d
Soran+1 yılçok mu yorucu ve yoğun yaa :(( o zaman ben baska nerede iş bulacağım ki :(
Soran+1 yıldeneme yanılma yapacak vaktım yok banka dıye cazıp gelmıştı ama kulaklık la da zor müizk dinlerim ben yapamam ben bu işi snırsam :(( pki ne kadar alıyodunuz sorması ayıp?
Soran+1 yılçok hassas biriyim :( hem de aşırı :( ya ne yapayım o zaman ben yanı 1000 lira falan mı verıyorlar çok komik yaa
Soran+1 yıl1000 lira bile mi değil ne kadar desene yaa bankada belki farklıdır ama
Soran+1 yılherkes aynı seyı söyluyor forum sıtelerınden falan okudum :(
Soran+1 yılçok takarım herseyı gunlerce ağlayabılırım hassasım :(( ben ne ış yapacağım o zaman hiçbir işe almıyorlar ve de Ankara işletme mezunuyum
Soran+1 yılistanbuldayım ama iş bulamıyorum bankada belkı yukselırdım dıye ıstedım çağrı merkezını
Soran+1 yılbir tanıdığıma 2 sene sonra alcak subeye demışler 2 sene gecmıs almamışlar sözleşmesı bıtınce 2 sene sonra ayrılmış
Soran+1 yılben ilk gunden pes ederım herhalde :) arkadasım da 2 sene çalışmış senı şubeye alcaz demışler sonra almamışlar o da çıktı
Soran+1 yılsenın hangı banka
Soran+1 yılsana nereye kadar yukselırsın dedıler
Soran+1 yılaa hadı ya demek yönetıcıler nerden gelıyor o zmn
arkadaşım çalışyordu ünv. ye göre ayarlıyorlarmış rahatmış yani işin olduğunda biri yerine geçebiiyor sen sonra o eksikliği dolduruyorsun fazla çalışıp falan güzel bence tabi bazı yerlerdede fulltime falan oluyor iyice araştr
01 Yorumla
Soran+1 yılbankanınkı bıraz daha farklıymış
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Çalışan birinden duyduğum kadarıyla 3 yıl çalışırsan bankada gişeye geçiyosun. Ama 3 yıl sabreden yokmuş pek fazla. Bunaltıcı bir iş
01 Yorumla
Soran+1 yılbende ondan korkuyorum kulaklıkla bile müzik dinleyemem
çok çalışırsın, kafan şişer, tecrüben yoksa çabuk bıkarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılnasııııııııııııııılllllllllllllllllllllllll
tospaa var sitede görmüşsündür rumuzunu o bilir bu işleri :SD
00 YorumlaYa buyuk ihtimal gaarantiden aradilar, sozlesme yapiyolar 2sene sonra kovuyolar:D
05 Yorumla
Soran+1 yılsana da mı öyle ypatılar
Soran+1 yılanladı ben ne yapayım
Soran+1 yılkulaklıkla bile müzik dinleyemıyorum
+1 yılVar çağrı merkezinden şubeyede geçiş yapabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılama ben kulaklıkla bile müzik dinleyemıyorum kı :(
- +1 yıl
Yapıcak bişey yok o zaman hiç bulaşma
Soran+1 yılbaska nerede iş bulcam ben yaa :((
- +1 yıl
Ne menzunusun? Hem kulaklıkla müzik dinleyemiyorsan 8 saat nasıl müşteriyle görüşeceksin?
Soran+1 yıliş yok napayım işletme mezunuyum
- +1 yıl
Bankalara cv doldur bu ara yeni personel alımı var ve yoğun
Soran+1 yılbankaara basvuru yapıyorum çağrı merkezınden dönı-uyolar sadece
- +1 yıl
Çağrı merkezini salla bence çok stressli iş o müşteriye lat anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor
Soran+1 yılsözleşme imzalatıyorlar 2 yılın sonunda şubeye alıyorlar alırlarsa o da
+1 yılevet tecrübem var bir kere aramıştım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılanlat o zmn
- +1 yıl
genç turkcelle geçmiştim :D
Soran+1 yılne kadra maas?
- +1 yıl
çağrı merkezini aradım genç türkcelle geçtim ve bana hiç para vermediler :D
Soran+1 yılçok iakacsın
Performansına göre yükselme şansın var..
037 Yorumla
Soran+1 yılkulaklıkla bile müzik dinleyemıyorum
Soran+1 yılbaska iş mi var :(
Soran+1 yılarıyorum ama bulamıyourm
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılişletme
Soran+1 yılhergun arastııryorum ama çok nasipsizim bulamıyorum :(((
Soran+1 yılgrdım de umut yok
Soran+1 yıl60-70
Soran+1 yılo ne polislik mi boyum kısa
Soran+1 yıl1.60
Soran+1 yılbulmaya çalışıyorum ama yok
Soran+1 yılumudum yok artık :(
Soran+1 yılnasıl olmam gerekıyor
Soran+1 yılbulursam kurban keseceğim o derece yanı
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılşu an istanbuda yasıyorum iş şans ve nasıp işi yaa olmayınca olmuyor
Soran+1 yılcanım sıkkın moralım çok zouk duaya ıhtıyacım var :((
Soran+1 yılyolla
Soran+1 yıltamam ekledım
+1 yılBankaya gir başarılı olursan müdür bile olursun
015 Yorumla
Soran+1 yılbankanın çağrı merkezınde mı?
- +1 yıl
Bankaya gir sende gerisi gelir. Tecrübeye dayanarak söyledim. Kendini sevdir açık oluyor oraya çekiyorlar seni sonra sonra bir bakmışsın hiç ummadığın bir yerdesin
Soran+1 yılbankaya direk almıyorlar
- +1 yıl
Sen çağrı merkezine gir gerisi sonra gelir
Soran+1 yılkulaklıkla bile müzik dinleyemeyen bırıyım ama
- +1 yıl
O zaman hiç bulaşma yapamazsın
Soran+1 yılbaska nerede iş bulacağım ben o zmn :((((((((
- +1 yıl
Ne mezunusun ve bölümün nedir
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
Türkiye de bende dahil işletme mezunuyum işin zor yapabileceğine inandığın bir işe iyi ücret verirlerse başla. Buna banka kredi kartı dağıtarak başlayabilirsin.
Soran+1 yılçok zor yaa hayat ücretlere çok düşük ailemin yanıan dönsem orada da hiç iş yok :(
- +1 yıl
Elimizden bir şey gelmiyor. Ailenden uzakta yaşayabiliyorsun istediğin gibi düzgün bir şekilde yaşa yok zorlanıyorsun ailenin yanına git hayırlı biri gelir seni bulur mutlu mesut yaşarsınız eşinde isterse iyi bir işte bulursan çalışırsın.
Soran+1 yılbiraz özel durumlar var ailemın yanında da kımse bulmaz benı benım iş bulup çalışmaya başlamam lazım
- +1 yıl
Allah c. c yar ve yardımcın olsun.
Soran+1 yılamin
çok iyi yalan söylemen gerek.
05 Yorumla
Soran+1 yıldeneriz
Soran+1 yıldeneme yanılma yapacak zamanım yok
Soran+1 yılhmm pardon
Biraz zor ama ihtimal var.
01 Yorumla
Soranzor derken?
+1 yılsekrtersin başka bişey değil