AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
iş başvurularında ya da cv'de yazıyorsun kaç burslu filan diye. bilkenti burslu okuyanla paralı okuyanı aynı kefeye koymuyorlar her zaman.
Tabiki olmali isteyen istediği okulda okur bence sinav sistemini tartişin. Parayla diploma sahibi oluyorlar falan yazmişsiniz o işler öyle olmuyor:)
sende ozeldesın sanırım hangı okul
Yok daha neler puanin yetmedi parayla okumadnmi kmi kandryosn:)
devlet üniversitesindeyim
Üniversite mezunu olduktan sonra yine işsiz kalıyorsun. Türkiyede bütün üni mezunları işsizler var bulamıyorlar. ama gereksiz. güzel bir bölüm varsa okumak gerek.
Türkiyede eğitim denen birşeymi kaldı? Maddi imkanı olmayan okuyamıyor?7000tl ye 30 yaşında lise okuyan kadın gördüm. Üniversiteler de bu fiyat biraz daha fazla.
ozel mozel kusura bakma kardesim devlet unv. olsa bile sonuçta hangi meslek olursa olsun mezun olduktan sonra o meslegi yapa bilmek seni kabiliyetine kalmış
gereksiz bişey kalifiyesiz eleman yetiştirmekte üstlerine yok,300 bininci olmuş matematik fizik bilmeyen adamlar mühendis oluyor dünyanın neresinde görülmüş bu
Artmalı tabiki çünkü bazı bölümler özel üniversite gerekiyor mesala gastronomi ve mutfak sanatları aşçılık gibi bölümler kesinlikle özel üniversite okumak gerekiyor keşke paralı olmasaydı ama bence artmalı
Her türlü iş verenler hangi okuldan mezun olduğuna bakıyor Sabancıdan, Koçtan vs mezunsan önceliği sana veriyorlar
türkiye 1. si ile 100binincisini aynı yere getirecek kadar adaletlidir.
özel üniversite başarı ölçekli olmadığı için olmasa daha iyi olur aslında da neyse :/
Adamlar para vererek okula gitmeden mezun oluyorlar
Dersleri de parayla geçiyorlardır o zaman
Geciyorlar. Vakıfta okuyan arkadaslarımdan biliyorum
Nişantaşı üniversitesini duyduktan sonra takip saymayı bıraktım.
parası olanlar, hiçbirşey bilmeseler de özel üniversiteye gidiyorlar. sonra da üniversiteli ama birçok konuyu bilmeyen cahil ordusu oluşuyor
Koç dan sabancidan ve bilkentten mezun degilsen geri planda kalıyorsun ama tip, hukuk gibi bolumlerde bunun onemi yok
bilkentte çok kıytırık koç un yanında
Ozellerde en iyi bunlar
adamlar daha topla işlemini bilmezler bu özel üniversiteler saysinde ünili olurlar bunlardan ne çıkacak ki
ben özele gidiyorum burs olanakları çoğu ünv iyi bence devlete gitsinde hemen hemen aynı para gidicek
Şehir dışına gideceğine kendi şehrinde bir özel üniversite en mantıklısı. Şehir dışı puanıyla aynı sonuçta bir de ailenden ayrı kalman cabası. Özel üniversiteli olarak herkese öneririm.
Barajı geçemeyen Trabzonda deniz olduğunu bilmeyen arkadaşım baba parasıyla okuyacak bence artmamalı
hahhahaha cıdden bılmıyormuydu ,, ozel unı mal yuvası zaten adamlar hukuk tıp bıle bıtırıyor
herzamn herkoşulda devlet
maddi durumun yoksa sıkıntı maddi durumun varsa yine sıkıntı
bence artmalı hem böylelikle burs verme oranı da artar
ne brusundan bahsedıyorsun devlet unıversıtesınde okuyanlar nerden alıyor bursu
özel üniversteleri pek sevmem acıkcası
mis gibi devlet üniversitesi varken. d
Her ülkede Eğitim, Sağlık, vb. önemli şeyler özelleştirilemez
senin amerikada ki özel ünilerin yıllık harçlrından hberin yok sanırım abd vatandaşı olmayanlara yıllık 32bin $ işletme vs parayı versende okuyamıyorsun kontenjan var 2-3 tane sınava giriyorsun
3 seneye kalmaz vakif universiteleri devlet universitelerinden daha iyi duruma gelecek ki bir kaci simdiden bogazicini olsun odtuyu olsun gectiler.
devlet üniversitesiyle özelin eğitim farkı var bence tabi bu bilkent gibi üniversiteler için geçerli değil bence
gereksiz.. kapasitesi olmayan para verip okuyor mezun oluyor ama bişey bilmiyor. ironik
% 100 Burslu olursa güzel ama işe yerleştirmelerine bakmak lazım ama Paralı olursa Zengine güzel.
Benim dis okuyamadigim puanla o tıp okuyosa kusura bakma da ole ise sokar gecerim
Devlet üniversiteleri artmalı ki her çocuk okuyabilsin
hıhım bende bu sene özel üniversite kazandım ücretlı olmasına ragmen o puanla İstanbul'da yuzdellı burslu hemsırelık falan kazanıyordum ama yazmadım gayette memnunum şu an
yuzde ellı burslu gıttıgın yerde özel okul oluyor
Maltepe unıversıtesı de ozel ama ablam gıdıyor cok da memnun dıgerlerını bılemıcem
kafası basmayan baba parası olan zibidi ve beyinsiz insanların limanı olarak görüyorum
para tuzagı insanın içinde olduktan sonra gitsin devlet ünisindede her şeyi yapar :)
öğrenci sayısı fazla olunca devlet üni leri yetersiz kalınca özeller durumu olanlar için iyi bir fırsat
Ben iki yıl devlette okudum 2 yıl da özelde okudum özel kurumların eğitimi daha iyi daha olanaklı imkanı olan herkese tavsiye ederim
en kötü özel üniversite en iyi devlet üniversitesinden daha iyidir arkadaşlar
Avrupayi tavsiye ederim ayni para bn avrupada okuorum mesela
Ozel uni mezunuyum cok iyi bisey devlete puanim yetmemisti bulundugum ilde ozelde okudum
isimleri duyulmayanlarda okuyanları duynca o ne yaa falan oluyor insan.
Bence devletler artmalı
sayısı artmalı, fiyatları azalmalı.
Sexin en rahat ve en çok yaşanabildiği mekânlar.
kesınlıkle dogru dıyorsun adamlar okumaya gıtmıyor zaten
özel üniversite mal dolu
Elimde olsa tüm özel okulları kapattırırım.
hayat zengine güzel bir tek onu düşünüyorum
o dediklerin pek iyi değil yalnız
niye iyi değil hangi yönden
Bölüm tırt, bitter'e katıldım..
10tanesinden 1i kalitelidir
Devlet ünileri artsa daha iyi
tam burs alıcam bu sene inş. d
paran varsa her şeyi yaparsın kardeşim
burslular artmalı normalleri kaldırabilirlerde :D
Özel olduklarını düşünüyorum
şu an için yeterli sayıya ulaştılar
bende gidiyorum özele.
Özel universteye universte demem
Bu daha iyi günlerimiz
Para tuzakları hep bunlar
bence artmasın yeterince var boku çıkıyo:)
Abi herkes bizim üniversiteyle daşşak geçiyor :D
Hangi üniversiteden ki :D
Nişantasi :D
Zengin züpperlerinin gittiği eğlence mekanı