Eğitim & Kariyer Dershaneler Neden Açık? Sevmekzorundayim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dershaneler acik ama okullar neden kapalı çok saçma ben gittim derhaneye kimse uymuyor kuralla Güncellemeler+1 yıl Okullarda açilsın o zaman Dershaneler Neden Açık? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burada denetimin sizde olması gerek uyulmuyorsa şikayet etmen gerekir. Bize değil ama yetkili mercilere 2 0 Yorumla
burnthevs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aslında dediğin gibi çoğu uymuyor ama öğrencilerin de buna ihtiyacı var. Online eğitimden verim alamıyorlar dershane olmazsa hiç bişey anlamazlar. 1 0 Yorumla
Oliviaam Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dershanelerde kapanırsa ben üniversite kazanamam. 6 0 Yorumla
universiteyehazirl Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bizim dershanede kurallara sıkı sıkı uyuluyor o sizin dershanenin sorunu 1 0 Yorumla
ahmetgkmx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Biz uymaya çalışıyoruz sizde denetimcilere bildiride bulunun 0 0 Yorumla
kimseebilmesinn Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Şahsen bizim dershanede kurallara baya uyuluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burada denetimin sizde olması gerek uyulmuyorsa şikayet etmen gerekir. Bize değil ama yetkili mercilere
Aslında dediğin gibi çoğu uymuyor ama öğrencilerin de buna ihtiyacı var. Online eğitimden verim alamıyorlar dershane olmazsa hiç bişey anlamazlar.
Dershanelerde kapanırsa ben üniversite kazanamam.
Bizim dershanede kurallara sıkı sıkı uyuluyor o sizin dershanenin sorunu
Biz uymaya çalışıyoruz sizde denetimcilere bildiride bulunun
Şahsen bizim dershanede kurallara baya uyuluyor
Dershaneler fuhuş yuvası gibi