İnternette öyle yorumlar var genelde. Bu günde dersaneye gittim kesin hukuk yaz dediler iyi dediler sizce nasıl
Cevabın nedir?
hukuktan uzak dur. türkiye barolar birliği başkanı geçen açıklama yaptı. ülkemizde çok kontrolsüz bir şekilde hukuk fakülteleri açılıyor. bu da 5 yıl sonrası için avukatların işsiz kalacağı anlamına geliyor. zaten 3 ay önce yeni bir sistem getirdiler. artık avukat olmak için kpss ales gibi sınavlar haricinde girilmesinin ve derece alınmasının zorunlu olduğu bir avukatlık sınavı yapılıyor. hukuk okuyup şsiz kalırsan pişman olursun. iyi bir üniversitede iktisat oku
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Odtü , boun olmuyo onun dışında iktisatlarda iyi değil ki
- Soran+1 yıl
bana psikoloji bile yazma diyen zihniyet ona ne der sence :/ iktisat işletme gibi değil mi?
- Soran+1 yıl
Artık öyle sanırım :D neyse ben düşünmeye devam :D
- Soran+1 yıl
seninde :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
ben hukuk 4. sınıf olarak söyleyeyim sevmiyorsan uzak dur gelme. ben İstanbul hukuktayım İstanbul Ankara marmara bir de bir kaç yer dışında kaliteli üni yok ama bir sürü hukuk fakültesi var yani mezun sayısı bol ama kaliteli olmak ve bunun farkedilmesi biraz zor ama gene de hukuk hukuktur
00 Yorumla
hukuktan uzak dur en garantisi pdr, ya da psikoloji yazmak İstanbul - Ankara hukuk v. b elit yerler gelmiyorsa hukuk okunmaz piyasada çok fazla hukuk mezunu var eskisi gibi değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
türk telekoma saçma sapan davalar açıp aylık 25bin TL kazanan avukat tanıyorum
sence kötü mü?02 Yorumla- Soran+1 yıl
Değil ama işte oraya gelene kadar neler yaşıyosun kaç yıl geçiyo bunları düşününce
- +1 yıl
bu iş çevre meselesi
sağlam tanıdıkların varsa neden olmasın
ama yalan yok okumak için ciddi bir zeka ve akıl lazım
- +1 yıl
Hukuk oku...
Bir gün belki birileri için adalet gerekir ve onurlu hakim, savcı ve avukatlar gerekir bunlardan biride sen olursun, kimin ne dedigine bakma, sen hayallerini gerceklestir00 Yorumla Bizim memlekette hukul esasinda cok güzelde o hukuku uygulatacak yargı yok.
00 Yorumlaolmayan hukuğu mu okuyacaksın? haa okuyacaksan da sakın dürüst olma içeri atılırsın maazallah!:)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Artık eskisi gibi degil içerde tanıdığın olacak cemaate üye olacaksın ne derlerse onu yapacaksın zor iş
00 Yorumla - +1 yıl
kotu evet. ama her bolum kotu. sen kendini gelistirmene bak.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok mezun vermeye başladı
00 Yorumla- +1 yıl
eskı ülke yok eskı hukuk yok
00 Yorumla kaç bindesin
09 Yorumla- Soran+1 yıl
14 bin
- Soran+1 yıl
Tercihle ilgili mii
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim canım :)) istediğin olur umarım
- Soran+1 yıl
tamam sende bana et belli olmaz olur belki :D
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl