Arkadaşlar öğrenciyim eğitimim boyunca beni idare edebilecek bir pc alıcam Grundig laptop nasıl sizce? Grundig laptop yorumlarınız nedir?Grundig laptopGrundig bilgisayar nasıl sizce?
Grundig, Almanya'da kurulan bir şirket. Kurulduğu yıllarda radyo üretimiyle dünyada biliniyordu. Zaman geçtikçe başka ev aletlerinde de üretim yapmaya başladı. 2000'li yıllarda uzakdoğu ürünleriyle rekabet edemedi. 2004 yılında İngiliz Alba ve Türk Beko tarafından ortaklaşa satın alındı. 2008'de Beko tamamını satın aldı. 2009 yılında devralma yoluyla Arçelik'in oldu marka. Böylece %100 Türk Malı oldu.
Grundig laptop
Peki birçok üniversite öğrencisinin tercih ettiği Grundig bilgisayar nasıl? Grundig bilgisayarlar maalesef diğer ünlü markalarla kıyaslandığında tasarım, ergonomi konusunda sınıfta kalıyor. Ancak görünümdense donanıma bakınca diğer markalarla kafa kafaya rekabet halinde. Önemli olan zaten donanım taktir edersiniz ki. Grundig laptop yorumlarına da bakarsan kullanıcıların ağırlığından, kasasından şikayet ederler genelde. Ama bunların bir önemi kalmadı. Çünkü artık Grundig laptop bulmak imkansız. Genelde ikinci el satış yapan yerlerde bulunuyor. Sıfırını bulmak imkansız. Bu nedenle daha uygun markalara göz atmanı öneririm. Ben sana birkaç marka / model önerebilirim.
Lenovo IdeaPad Slim 1
Lenovo IdeaPad Slim 1 14AST-05
15,6 inç ekrana sahip olan model; AMD A4 9120 işlemci, 4 GB Ram, 128 GB SSD, AMD Radeon R3 ekran kartına sahip. Free Dos olarak gelen laptoba işletim sistemini kurmak sana kalıyor. 2020 yılı itibariyle bu laptobun fiyatı 2300 Lira.
Casper Nirvana
Casper Nirvana C350.4000
Yerli malı olsun diyorsan en çok tercih edilen marka Casper. Casper'ın en meşhur serisi ise Nirvana. 14 inç ekran boyutu, Intel UHD Graphics 600 ekran kartı, 4 GB Ram, 120 GB SSD bulunan laptop Free Dos geliyor. Bunun 2020 yılı itibariyle fiyatı ise 2120 Lira.
Öğrenciysen ve ödev, proje gibi sadece ofis uygulamaları kullanacaksan bu modeller sana yeterli olacaktır. Buradaki içerikte de tüm laptop markalarının genel kronik sorunları hakkında bir bence var. Laptop almadan önce göz atmanı öneririm. Faydalı olacaktır.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Üretici ve parçaları incelemelisin. Grundig Arçeliğin satın aldığı bir alman markasıdır ve bilgisayar üretmez. Teknik bilgim yok diyorsan bilgisayar üreticilerinin ürünlerini tercih etmelisin.