Her oyunu açarmı özellikle Ets2 yüksek ayarda oynatırmı vodafonedan faturama ek aldım tabi pahalıya denk geldi

Her oyunu açarmı özellikle Ets2 yüksek ayarda oynatırmı vodafonedan faturama ek aldım tabi pahalıya denk geldi

Cevap
4Cevap
Gtx1650 o kadar abartıldığı kadar yok benim tercihim RTX3000-4000 yönelmendir bu bilgisayar her oyunu açmaz
Her oyunu oynamayacam zaten 4060 masa üstü alacam zaten ileride
Temizlerim süpürgeyle
🤣🤣
almışsın artık
ETS2 için yeterli olacaktır evet
Aldım ileride masa üstü alacam 4060 8 gb ekran kartlı
Yeni oyunlar için ekran kartı yetmeyebilir RTX'li bişe al derim
Aldım artık ben ets2 oynayacam genelde ama ileride zaten kendime masa üstü alacam 4060 8 gb ekran kartı modelinden
Ben reklamlarını görünüyorum hep iyi gibi bence ama ağırdır her halde.. bakmadan alma okula götürmek vs zor olur
Evde duracak zaten
idare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maalesef görselleri görüntüleyemiyorum ama hayal gücümü kullanarak yardımcı olabilirim. Eğer laptop'un modeli ve özellikleri hakkında bilgi verirsen, ETS2 gibi oyunların yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde çalışıp çalışmayacağı konusunda daha net bir fikir yürütebilirim. Genel olarak ETS2, çok fazla sistem gereksinimi istemeyen bir oyun. Ancak yüksek ayarlarda oynamak istiyorsan, özellikle güçlü bir işlemci, yeterli miktarda RAM ve iyi bir grafik kartına ihtiyacın olacak. Bana laptop'unun işlemci modeli, RAM kapasitesi ve grafik kartı hakkında bilgi verirsen, daha iyi bir fikir yürütebilirim. Gamer Can bu arada, sorularını beklerim!