Memurum erkekler peşimde sürekli KPSS hazırlanırken kuru bir ağaç gibi kimse yanaşmazdı bana şimdi ne oldu da yani memurun düzenli bir işim var diye erkekler ne kadar menfaatçı oldu maaşımın peşinden giden bir çeşit vampir gibiler neden böyle olduk nasıl erkeklerimizin DNA su bozuldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle. Cok güzel bir kız degilim. Tercih edilen biri olmadım. Sevgilim bile olmadı. Kpss calisma döneminde aileler tarafindan bir tanissinlar diyen bile olmadi o kadar bahtsızdım. Atandıktan sonra kiymete bindim. Bu vakte kadar yuzume bakılmadı. Istedigim oldu istenmedim. Komsular, karabalar aurda falancanin oglu var tanistiralim. Onunda meslegi xxx beraber iyi olursunuz falan diyorlar. Bunu demek icin, bunlari yapmak icin atanmam mı gerekiyordu? Bir ara ciddi buhrana girdim. Guzel degilim, sevgilim bile yok, beni isteyen yok. Bu salak kafa dersleri de anlamiyor, kpssden de atanamiyorsu sen ne ise yariyorsun ki dusuncelerine cok girdim. Ama kimse bunlari gormedi ve sanki sirf meslegim ve aldigim 3 kr icin insanlarin etrafimda olmasi rahatsiz ediyor şu an. Vallahi kimse kusura bakmasin. O kadar cefasıni cektim, cok agladim, düştüm şükür meslegimi elime aldim simdi maasimla beraber hayatimda biri olmadan tadını cikarmak istiyorum. Hunharca harcamak, zamaninda alamadiklarimi almak istiyorum. Boyle olmasi cok kırıcı ve üzücü. Herkes paragöz olmuş. Bende degisen bir sey yok ki. Aynı ben, ayni dusunce yapisi, ayni tip. Birden bire adriana limaya dönüşmedim ki. Neden kpss calisirken kimse yoktu, falancanin oglu falan yoktu da ortada neden simdi var? Onlar beni istemedi simdide ben istemiyorum. Biraz meslegimi icraa etmenin ve maasimin tadına varmak istiyorum. Allah herkese de nasip etsin. Şu an issiz olan, atama bekleyen, benim girdigim bunalima giren herkesin Allah yardimcisi olsun, gonullerince olsun.
51 Yorumla- +1 yıl
abla kaç puan aldın hangi kadroya atandın? Benim ablam da senin gibi çok cefa çekiyor. İnşallah kazanır
En İyi Cevaplar
Haklı olarak erkekler de artık ev ekonomisine destek olabilecek bir insanı arıyorlar.
Doğal bir durum bence108 Yorumla
Soran+1 yılHayır maaşına yatma peşindeler
- +1 yıl
Senin maasini ne yapsınlar kezban
- +1 yıl
ya memur maaşı ne kadar zaten allah aşkına 😂
- +1 yıl
Bu kezoya takılmayın memur olmayı wonderfull saniyor
KPSS'ye hazırlanırken stres altında olduğun ve henüz bir işin olmadığı için kendine güvensiz tavırlar sergilemiş ve kimseye çekici gelmemiş olabilirsin.
Memur olup hayatını garantiye aldığın için kendine güvenli tavır sergilemeye başlamışsındır ve bu senin çekiciliğini arttırmıştır.
Ayrıca eskisine nazaran daha fazla sosyal olma şansın olmuştur, işe gidip gelirken, iş yerinde ki insanlar, dışarı çıkabilecek maddi güç vs... doğal olarak daha fazla erkekle tanışma şansın olmuştur.
Kızma ama bence bu işin aldığın 3 kuruş maaş ile alakası yoktur.51 Yorumla- +1 yıl
o kadarr doğru ki!👏🏼
+1 yılİçgüveysi geleyim mi :) Not : işsizim ama kalbim pamuk şekeri gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler <3 kazanamadım kpssyi ne yapayım :D yakında bimde kasa memuru olacağım bu gidişle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
130Cevap
+1 yılCidden ya neden biz erkeklerı böyle durumlara sokuyorsunuz memur aramayın, işçi aramayın, ev hanımı aramayın bence öncelikleriniz benim gibi hayatınıza alacağınız kişilerde kalben ve kişilik olarak güzelliklerine bakınız daha sonra hangi işle uğraştığı tercihinizi sadece güçlendirsin yani bence böyle olmalı kadınlar içinde bu durum çok önemli bence kadınlarda bu konuda biraz seçici olurken vicdanlı olmalılar sonuçta bu ülke şartlarında 30 lu yaşlarda işini eline alan insanların size hem erken yaşta hem evi olup hem arabası olup gelmesini beklemeyin lütfen zaten bunlara bakarak gelenler tercihimiz dışı ama çoğunluk tercihinde bunları baz aldığı için belirtmek istedim. Hatalı birşey dediysem kusura bakmayiniz
00 YorumlaKusura bakmada nerde yasıyorsun anlamadım. Memur olman senın acından guzel bır durum duzenlı bır ısın var eyvallah. Ama bır kadın memur dıye nıye pesınden kosulsunkı anlamadım. Hıc bır kadının magaşı ve parası benım ılgı alanımda olmaz. Kadın parasına göz dıken adama bızım burda adam denmez pek kusura bakma. Yarın öburgun senınle evlenecek olan kısı belkı memur bayan duzenlı ısı var emeklılıgı var vs dıye tercıh edebılır ancak öncelık olursa farklı bır durum bence. Bilemedım acıkcası sızın oralardakı mantıgı:)
00 YorumlaSen nerede yaşıyorsun? Hayatın şartlarını görmüyor musun? Ekenomi bitik, insanların alım gücü sıfır! Gayet doğal bu durum. Asgari ücret 2200 lira, ortalama memur maaşı 4500/5000 lira civarı, 4500 lira kazanan birisi O 4500 ile 4 kişilik bir aileyi nasıl ne kadar müreffeh yaşatabilir? Ev kiraları belli, Anadolu'da dahi ev kiraları 1000 lira! faturalara gelen zamlardan haberin var mı bilmem? Yani demem şu ki bu durum da bir gariplik yok. Sen sadece olağanüstü bir durummuş gibi sunmaya çalışıyorsun.
14 Yorumla- +1 yıl
İçimden geçenler benim yerime yazılmış. Hem eşim hem ben çalışıyoruz ama zor geçiniyoruz. 2. el 2005 model bir araba aldık, krediyle, 4 sene taksitle. Ev eşyaları desen öyle... Üstelik araba almaya lüks gözüyle bakanlar var. İstiyorlar ki kendimize ait hiçbir şeyimiz olmasın. Sadece günğ kurtaralım, karnımız doysun. Kenara bir şey atamıyoruz diye dert yanınca suçlu oluyoruz. Biz bile (2 maaşla) bu durumdayken üzülüyorum halkımın haline. Elden bir şey gelmiyor
- +1 yıl
@Berceste0 ee maalesef ki öyle, şimdi bu Türkiye koşullarında en az maaş alan memur 10.000 lira olsa, çalışmayan eş nedeni ile devletin verdiği 300 lira değil, 2000 lira olsa, çocuk yardımı komik 60 lira değil 600/800/1000 lira olsa ee o zaman zaten eşi çalışmayan birisi 15.000 liraya yakın geliri olmuş olur ve böylelikle de, kimse çalışan bir eş peşinde koşmak zorunda kalmaz! Ben /1'in 1'iyim! 19 yıllık öğretmenim daha şu son zamla maaşım 5000 lira oldu!! 19 yıllık bir öğretmenin maaşı 5000!!! Ondan sonra vay efendim çalışan kıza yaklaşıyormuş erkekler :D :D valla ben kimseye yanaşmıyorum! (bir evlilik yapıp boşandım) Olursa kendimle aynı işi yapan birisi olur olmazsa da böyle devam!
- +1 yıl
@Berceste0 Maalesef öyle, bu ülke şartlarında evlenmek çok çok çok zor! Evlenecek saate gelene kadar (eğitim, göreve başlama para kazanma v. s) zaten yaş 30'u buluyor, ondan sonra da yok çocuk yok ev taksidi ömür yaşanmadan bitiyor!
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun yıllar memurluk yaptım Bir gün bile olsun memur bir kadınla evlenmeyi düşünmedim hâlâ da düşünmüyorum.
Sen nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama benim hayat anlayışıma uygun düşen bir tarz değil.
Çünkü iş yerindeki memur kadınların mide bulandırıcı lakaytlıklarını ve erkeklerin içerisinde şuh kahkaha atan hallerini yeterince gördün ve tiksindim.
Sen böylesin demiyorum
Seni bir şey ile itham da etmiyorum.
Sadece nasıl bir çevrede yaşıyorsun bilmiyorum ama benim memure eş hayalim ve isteğim yok...11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInsanlara verdiğin cevapları okudum;
önyargılı, küstah ve kibirli, kendi dilini bilmekten aciz (mallığından diye yazılır, mallından şeklinde değil) bir zavallisın sen sadece.
Bu kafayla seninle kimse evlenmez.
Yaz bunu bir yere sen...
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo o paragöz erkekler için geçerli :) ben hiç bir zaman sevgililerime para harcatmazdım hatta bu yüzden son sevgilim benimle tartışmıştı. Belkide bu yazdıklarımı okuyup beğenir. ;) Uzun lafın kısası tam tersi para kazanmayan bir kadın tercih ederim. Evde oturup sadece beni sevsin ben çalışır bakarım hatuna..
18 Yorumla
Soran+1 yılKarın şanslı o zaman
- +1 yıl
Bekarım daha :) ama evet bencede şanslı
Soran+1 yıl39 yaşında bakarsın arızasın demek yanılmışım
- +1 yıl
Yaşın doğru olduğunu nerden çıkardın? İkincisi yaş doğru bile olsa boşanmış olamaz mıyım? Hem ne ara arıza olduğumu anladın? Az önce karın şanslı diyordun!
Soran+1 yılBu yaşa kadar niye evlenmedin
- +1 yıl
Yaşım kaç sence? Ayrıca sana Ne? Son olarak bay bay 👋
Soran+1 yılSevgilin var mı yaş kaç
- +1 yıl
İşi bırakmayı düşünürsen özelden mesaj yaz.
- Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün düzgün işin var yeterli miktarda paran var kendine bakabiliyorsundur düzgün kıyafet sahibisin işin var erkek için evlenilecek kadın adayısın zaten çoğu kıza alıcı gözüyle bakıyoruz ama senin gibilere bakınca hayatta bir şey başarmış sırada evlenmesi kalmış ve evleneceği kişi ben olmalıyım diyebiliriz çünkü sen artık hayatını füzene soktun hayatını düzene sokan insanlar her yönde dikkat çeker
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp maaşım için evleniyorsunuz.
- +1 yıl
Hayır aslında söylemek istediğim o değilfi
- +1 yıl
Maaşın değil asgari ücretli bir işin olsa bilr kendine uygun düzeni kurmuş olsan bu bile söylediğime denktir
- +1 yıl
Asgari ücretli işler malesef ömürlük olmuyor bu durumda düzensiz oluyorsun buda çevreni sana karşı olumlu etkilemez maaş değil olay düzendir
öğretmen falan gibi bir memursan bilgili olmandan dolayı olabilir. mesela benim kriterlerim arasında zeki en azından bilgili birisi olması şart. kötü tarafından eleştirecek olursam da herkesin yorumlarda belirttiği gibi sadece paranı yemek için yapabilirler. veya da evliliğe giderse tek başına geçim zor Türkiye'de. masum bir şekilde bunu dikkate almış olabilirler
10 YorumlaNe bekliyodun ki? Herkes evleneceği kişinin düzgün bir mesleği olsun ister. Yaşadığımız devirde yaşam çok zor. Tek kişinin çalıştığı evde geçim çok zor. Erkekler en azından çalışıyor ve çalışan kadın istiyor peki kadınlara ne demeli? Sabah akşam yan gelip yat bide üstüne hem zengin, hem yakışıklı, hem her istediğini yapabilecek erkek ise. Yok öyle dünya
10 Yorumla
+1 yılMemurken hayatın değişir. Konum bakım beslenme vs seni çok daha farklı gösterir ve bir anda kısmetin açılır. Sebep ise erkeklerin belirli bir konumu olan kadınları sevmesi. Vala bu zamanda kimse fakir kız almıyor. Fakir kız güzelse bile yaşadığı hayat yüzünden vücudu bozuluyor görülmüyor bile. Ortamlara giremiyor. Yani aslında tüm mesele yüzde 90 ortama girmek.
00 Yorumla
+1 yılhiç öyle memur kız oldun diye bir düşüncem olmadı ama kızlar da işi geliri olan erkek istiyor. işsiz erkeğe kimse bakmıyor sen de aynı durumu yaşıyorsun tabi erkekler olarak biz alışığız sana garip gelmiş. memur olmak artık büyük bir şey değil yani maaşını da fazla abartma erkeklerin çoğu artık çalışan kadın istiyor eğer uzun süreli bir ilişki yoksa. tıpkı kızların istediği gibi. burada seçim senin aşk evliliği yaparım diyorsan onları tek tek engelle reddet
00 Yorumlabozulmadı... hayat şartları onları buna yöneltti... tabi artık 10 milyon işsizin olduğu bir ülkede.. poposu öpülecek bir kadın oldun... tebrikler... aslında hiç öyle aman aman biri değilsin... çok güzel de değilsin... aslında kendi nin dediğin gibi kimsenin umurunda olabilecek de biri değilsin... ama maaşın var.. tam eline kendisine vurulası bir profile dönüşüyorsun... kısmet.. :)
00 Yorumla
+1 yılBak ben memurum neden memur isterim? İzinler uyuşur öncelikle. Şöyle düşünelim Ben memurum 6 da evdeyim. Sen özel sektördesin eve gelmen 7.30+ sonra yemeği vs paylaşsak bile işimiz zor. Ben Cumartesileri yalnız kalacağım demektir. Hele bir de eğlence, avm, market sektöründe isen haftasonu yalnızım demek. Senin iznin haftaiçi. Hayat paylaşmak zor
00 Yorumla
+1 yılHayat sartlari cok zor artik. Erkeklerde haliyle Çal san sanan tercih ediyolar bende olsam iyle dusunurum
Memurlukta garanti meslek olunca tercih sebebi tabi30 Yorumla
+1 yılerkekler niye menfaatci olsunki? artık devir değişti.. normal olanı çalışan kadınla evlenmek.. ayrıca kızlarında çalışıp hem ekonomiye destek olması lazım hemde kendi ayakları üstüde durması lazım.. ayrıca ülkede ekonomi kötü ve çalışıp yardımcı olacak kız istemek kötü birşey değil.. siz nasıl paralı erkek peşinde kosuyorsnız onlarda koşuyor...
10 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere yürüyen cüzdan gibi bakarken iyidi de, onlar öyle bakmaya başlayınca hoşunuza gitmedi mi? Artık geçim çok zor. Erkek çalışsın kadın evde otursun yok artık ki zaten öyle olmamalıdır da. Evleniyorsan herşeyi paylaşacaksın.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Hahaha böyle işte kadınlara laf atarlar para avcısı diye erkek milleti daha beteri yazık yani bizde de atanamamışsan hı mı derler atandım desen 100 kişi yalak olur
11 Yorumla- +1 yıl
Abartma kızları kimse geçemez bu konuda bir erkek garson bir kızlq çıkar ama bir kız çıkmaz
+1 yılSen bu soruyu daha öncede sordun. Tamam anladık memursun peşinde sürüyle erkek var. Sen de memur olanı seç evlen. Ben de çalışıyorum memur değilim ama maaşım gayet iyi kimse peşimde koşmuyor çünkü ben müsade etmiyorum. Bazı şeyler senin elinde.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂🙏
Soran+1 yıl@Maskelimucize sormadım ilk
- +1 yıl
Bana birsey kanıtlamak zorunda degilsiniz.. başka bir şeye güldüm..
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek aynı değil. Bazıları eşinin çalışmasını isterken bazıları istemiyor. Eve katkısı olması açısından, kendine fayda sağlamasından dolayı büyük bir çoğunluğu kadının çalışmasını istiyor. Hele ki ev kiraysa. Tek maaş neye yeter ki?
Kimisi de eşinin ondan daha iyi olmasından korktuğu için istemiyor, özgüven eksikliği yaşıyor.10 YorumlaYa şimdiki zamanda kadın erkekten ziyade birazcık parası olana kayıyor insanın gözü kimine göre yanlış bencede öyle ama düzen böylr yapıcak birşey yok, o insanlardan uzak durmak senin elinde teşhisi koymuşsun zaten..😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım
Pozitif ayrımcılık bekleme, kadınlar da en kötü bir memur olmasını bekler bir erkekte, yani ciddi arayışları böyledir.
Üniversite öncesinde ve esnasında defalarca yardım ettiğim kişi de şu an yanımda değil, ne değişti? Makama mevkiiye tapıyor herkes kısacası.00 Yorumla
+1 yılaynı beni anlatıyorsun öğrenciyken üni okurken kppsye hazırlanırken adam yerine koymazlardı akrabalarım kazanamadın atanamadın diye kazanıp atandıktan sonra adam yerine koyulduk beni adam yerine koymayanları sildim uzak duruyorum benşm yanım da olanlara destek olanları sayıyorum onlarla iletişimimi hiç koparmıyıruk sayıp seviyorum. insanoğlu bu işte ne oldum değilde ne olacağıö diyeceksin
19 Yorumla- +1 yıl
9 yıl olucak atanalı maaşınız düzenli bir işimiz var ya kardeşim sen paşa ağa oldun önceleri çulsuz diyorlardı
Soran+1 yıl9 yıl mı oha evlimisin
- +1 yıl
hayır hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı ben istemedim
- +1 yıl
erkrn yaşta atandım
Soran+1 yılYaşın geçiyor evlen
- +1 yıl
ohamı 🤭🤭🤭
- +1 yıl
bulursak evleniriz yokki
Soran+1 yılBana sürüyle geliyorlar bıktım
- +1 yıl
ben bulamadımn
+1 yılYa kim ne yapsın senin 3 kuruş maaşını? Hem senin memur olmanın kime ne yararı olabilir? Herkes kendini kurtarsın. Böyle saçma sapan düşüncelerden de vazgeç.
21 Yorumla- +1 yıl
Kız meğmur olmasanda dolabırım bn sana🤭
+1 yılBacım napalım senin üç kuruş memur paranı sosyalleştiğin içindir belkide :D Ben güzelliğe ve karaktere bakıyorum sevgililik için sana gelenler evlilik peşinde dindar erkekler olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılDindar olmayan ne için geliyor
- +1 yıl
Amacın evlilikse parana bakmaları doğal kadınlar da salt evlilik peşinde olanları paralı ama çekim duymadıkları adamlara bakıyorlar
- +1 yıl
Kaşına gözüne karakterine mi baksın? İnsan önce flört eder sonra sevgili olur sonra anlaşırsa evlenir doğalı bu böyle olan sevgilim yatağa da düşse bakarım, evlilik içinde çalışmayan kadınla evlenen azdır
Soran+1 yılSevgili ne ya kaç yaşında insanlarız
- +1 yıl
Bu kafadaysan seni seven biri aslagelmez zaten sen çalışmayan erkekle evlenir misin?
+1 yılDoğanın kanunu bu. Maaşın var gelecek kurabilir. Erkekler artık paralı kızlara gidiyorlar. Kadınlarda öyle. Sistem değişti para kimdeyse onun peşindeler. Aşk diye bir şey kalmadı. Adına sevindim. İnşallah bende memur olurum bir an önce.
00 Yorumla
+1 yıl“Maaşımın peşinden giden bir çeşit vampir gibiler” AHAHHKALSLSLDÖSLSLSLSÖSLSÖSLSKAIAKZÖSLSLWLSÖSLMWKWKAKSLSLSŞSSLWÖSŞSJAJAJJAJAKWMÖSLDLXLXÖDÖDLELWKWKSKX
14 Yorumla- +1 yıl
Sen Zengin adamın peşinden giderken çakar lamba gibisin ya , yanar döner o zaman bı masumsun ki sorma, değil mi
- +1 yıl
Kanka yanlış yere yazdın ahahahaahaj
- +1 yıl
Yoo direk sana yazdim
- +1 yıl
İyi de ben ne mana yani onu anlayamadım soruyu ben mi sordum
+1 yılFırsatçı erkekler 😂 milli eğitim müdürlüğünden yeni atanan bekar öğretmenlerin isimlerini, çalıştıkları okulları filan öğrenip çiçek gönderen bir tanıdığım vardı 🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
yuhhhh 😄
- +1 yıl
Vaayyy , işi profesyonelliğe dökmüş o
- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılsen eve çoluk çocuğa bakarken onlar sevgili peşinde koşacaklar maaslariyla o yuzden senin kişiliğin güzelliğin önemli degil
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden evleniyorlar benle o zaman çocuk için mi
- +1 yıl
paran icin tabiki. istedikleri hayati yasayabilmeleri için
. ne seni nw coluk çocuğunu düşünecek tipler degil - +1 yıl
dikkatli ol. ömür boyu aci çekersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle katılıyorum. Kadınlar için paragöz derler ama çoğu erkek memur kadın arayışında.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğinmek istediğim konu şu,
Erkeklere göre bütün kadınlar paragöz ama kendileri hiç önem vermiyor sanki, o şekil yansıtmaya çalışıyorlar.
+1 yılBen de memurum valla hiç de öyle memur olunca peşimden koşmaya başlamadı erkekler. Memur maaşı ne ki zaten?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen onlara siktiri çek bu zamanda çalışmayan adam bile çalışan kadın istiyor şaka gibi. Kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsan bir de sosyal hayatın varsa evlilik kadar saçma bir şey yok. Hayatında başarılar diliyorum
32 Yorumla- +1 yıl
tabii erkek te neymiş :D
Cevap sahibi+1 yılBir kadın sosyal hayatından mutlu ve parasi varsa, kendi kendine yetebiliyorsa evlenmesinin bir anlamı var mı sence?
Bence memur olmadan önce yaşadığınız psikolojik bunalımlar sonucu oluşan ego ile böyle bir yorumda bulunuyorsunuz.
Erkekler neden sizin paranızın peşinde olsun? Yeni bir memurun alacağı 4,000 veya en fazla 5,000₺ mi erkekleri veya kadınları kurtaracak?
Bence belli bir yaşanmışlık yaşayan erkek ve kadınlar kendi ayaklarının üzerinde durabilen, kendi maddi özgürlüğünü eline almış ve kendisini, sınırlarını, imkanlarını bilen bir eş seçmek isteyebilirler.00 YorumlaYa ablacım görende seni ceo sanacak şurada en fazla 5000 tl alıyorsundur ki işe yeni girdiğin için o kadar bile almıyorsundur. Memur olsun özel çalışan olsun ne fark eder önemli olan insan olması.
03 YorumlaGelen görüşlere verdiğin cevaplara bakıyorum da. İnsanların yazdıkları senin için önemli değil. Sen buraya erkekleri kötülemek için bir soru atmışsın ve her cevapta da insanları ezmeye çalışan bir halin var. Bence sen daha sen olamamış karakteri oturmamış bir insansın. O yüzden sen git o memur maaşınla egonu tatmin edecek başka birşeyler bul kendine.
00 YorumlaSabit maaş memuriyet gitmesin diye sürekli çalışacak bir kadın neden istemesinler ki yük. olmayacak. aksine rahatlatacak adam araba alacak sana odetecek bizim. araba diyecek. ama. hep o kullanacak ev alacak bizim. diyecek sana odetecek ama kendi üzerine yapacak biz aldık olacak 😁
00 Yorumla
+1 yılBende memur sayılirım ama alt kademe diye kızlarda bana bakmıyor o nasıl olacak hemde aynı kurumdayız..
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı kurumdan sıcak bakmazlar
- +1 yıl
Üstüne alınma ama bu yüzden kaybediyoruz.. kimin nasıl baktığı değil kişinin ne hissetiği önemli..
Soran+1 yılKendi adına konuş ben kaybetmicem ne hissi herkes para peşinde cahil
- +1 yıl
Senin gibi düşünmeyenlere cahil gözüyle bakıyorsan.. kendini sorgula bence biraz.. yinede allah gönlüne göre birini versin.
+1 yılÇünkü sorumluk sahibi olgun olarak algılanıyor çalışan bir kadın memursa zaten okumuş tahsilli daha anlayışlı kültürlü olarak algılanıyor maaşla bir ilgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku memurun calisma saatleri bellidir ozel sektordeki gibi esnek calistirip canina okumazlar. Vakitlice gidip gelirsin ve maasini alamama gibi bir durumun olmaz. Ayrica eve de maddi anlamda katkin olur.
11 YorumlaNe cektiğimizi anlayın işte. Sizin kac bin yıldır yaptığınızı bizde simdi size yapiyoruz. Eşitlikse eşitlik ben bir fark göremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam bende isterim oyle birini AMA bende memursam eger.
ya da senin kismetin simdi acilmistir olamaz mi? 😀10 YorumlaMantıklı bende çalışan kadın isterim ama fiziği ve yüzü de güzel olcak. İyi bir hukukta okuyorum şu an. Burdaki bazı andavallara bakmayın asgari ücretle çalışıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
@Pelos99 benmi çirkinim ya bide kibarca çirkin demiş Allah'ın yarattigiyla böyle düşünuyosan herşeyi hakediorsun zaten bide kızdan banane ben zekiyim kariyerim param olcak gitsin asgari ücretle yaşasın güzellik karin doyurmuyor sevgililerim oldu yakisikli diyolardi açıkçası tipsiz olduğunu düşünmüyorum foto biraz özensiz cektim
Erkek değil mi ya hepsi aynı. sfksjs
Bide kızlara derler öyle böyle diye önce kendilerine baksınlar. . d12 Yorumla- +1 yıl
Tabi siz çocuklar babalarımızın da aynı statüde olduğunu unutur sürekli erkekten bekleyen mantıkla yetisirsiniz
+1 yılArtık yaptığın pilava değil, diplomana bakıyorlar beybi. Devir değişti
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekler artık para yeme peşinde
- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılNe kötü bir şey...
Düşünsene mesleğin dışında erkeklerin ilgisini çekecek hiçbir şeyin yok.30 Yorumla
+1 yılYıllarca baktık sizin taktik işe yarıyor artık bizde oradan yürüyoz 😂
20 Yorumla
+1 yılKazanç kapısı olarak görüyorlar kendimden biliyorum 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Seninki sana öylemi bakiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllarca zengin koca peşinde koştunuz
Şimdi herşey tersine dönmeye başladı
Bu daha başlangıç
Biraz da siz sömürülün22 Yorumla
Soran+1 yılSen okumadın galiba
Cevap sahibi+1 yılYoo okudum ve mantıklı cevap verdim. Sen anlamamışsın. Türbanlı mısın?
+1 yılbiz erkekler hep çekiyoruz bu sorunu :D sizde yaşayın görün :D
115 Yorumla
Soran+1 yılDevir değişti artık erkekler paşa yiyor
- +1 yıl
yedir o zaman sende devire ayak uydur dert yanma :D
Soran+1 yılBenim maaşıma göz diken erkekle mi evlenecem
- +1 yıl
devir değişti dedin. devire ayak uydur o zaman :D yedir sende kefenin cebi mi var :D
Soran+1 yılKomik mi kılıbık
- +1 yıl
ben kendi paramı yiyemiyorum :D senin paran senin olsun :D
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
parayı da sevmiyorum, parayı seveni de sevmiyorum
Soran+1 yılEvlimizin karın Ne iş yapiy
- +1 yıl
boşandım. bekarım
Soran+1 yılBelli adam olmadığın
- +1 yıl
ön yargılarınla mutluluklar :D iflas ettim para bitince gitti senin gibi paraya değer veren biri :D
Soran+1 yılEtmiceksin mallından etmişsindir yoksa bırakmaz
- +1 yıl
gizliliğin cesareti değil yaptığın küstahlığı ve kah. peliği. s. g başımdan memur olmuşsun insan olamamışsın. ya sürtüğü
- +1 yıl
seni de öküzün biri si. kecek merak etme.. paranla insan olamıyorsun :D
+1 yılİş sahibi birini istiyorlardır. Menfaatle ilgisi yok. İş sahibi olan kızlar olgun kızlardır çoğunlukla.
00 YorumlaKadınlarda aynı, bende kpss ye hazırlanıyorum 😂 memur olan arkadaşlarım ben 5 alıyorum, o da 5 alsın, gül gibi geçinelim derdinde
00 Yorumla
+1 yılAhaha evi geçindirecek olan gene erkek niye koşsunlar ki. Parasını yemedikten sonra napayım kocayı sevgiliyi
00 YorumlaBasit aslında herkes mantık evliliği peşinde senin hayatın garanti artık karşı tarafında aynı şekilde mükemmel aday degilmisin? Çift maaş eve girecek
00 YorumlaO dediğin kişiler çalışma arkadaşlarin olmasın!! Ki öyle ise gayet normal sosyal bir hayata başlamasın.
00 Yorumla
+1 yılBu kızlar içinde öyle hepsi için demiyorum ama çoğu için öyle o yüzden cinsiyete göre değil karaktere göre değerlendirelim
00 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun. Tek maaş yetmiyor haliyle biz erkekler de çalışan biri olsun istiyoruz. Bunu böyle düşünmek gerek.
00 YorumlaHayatım boyunca hiç bir kadının kuruşuna bile tenezzül etmedim. Herkesin parası kendine. Para için evlenilmez. Kadının parasını yemek benim karakterime ters.
10 Yorumla
+1 yılHayat şartları zorlaştı. Çalışan bir kadın biraz daha eşit ve mutlu bir yaşantı sağlayacağı için peşinizdeler.
00 Yorumla
+1 yılBir sürü şey yazacaktım , boş ver kemâl dedim , kız anlamış herseyi zaten , yanlizca sitem ediyor dedim.
00 YorumlaEğer sizi daha önce tanıyıp bildiğin kişilerse elbette haklısın ama oda memursa bilemiyorum mantık diye düşürebilir
00 YorumlaBunlara kanma onemli olan bir seyin yokken yaninda olan bu suna benziyor tarih ogretmeni yaZinca kizlar yaziyordu normalde yazmiyordu
00 Yorumla
+1 yılSende serbest meslek biri ile evlende onun bakımını garantiye al.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Memur olmayan biri ile evlende onun yaşamını maaşın sayesinde garantiye al ve eşine bakarak evin reisi ol.
Soran+1 yılNeden erkek ezik hisseder kendini
- +1 yıl
O eskidendi. Dedin ya DNA değişikliği var.
- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Memur değilken kimse yanaşmazdı şimdi erkekler sürekli peşimde. Erkekler neden memur kız istiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler