hemşire ile paramedik arasında kaldım... hangisi daha cok para alıyo? hangisinin nöbetleri daha cok? calısma satleri nasıl? bde ambulans şoförü olmak istiyom saglık bölümünde okuyanlar oluyo hemşire ya da paramedik olmam farkedermi? ben düz lise cıkıslıyım bde paramedik okusam 4 yıllık var 2 yıllık var ikisinin puanlarıda aynı ne farkediyor? cevaplarmısınız bildiklerinizi lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılBir hemşire ve paramediğin maaşları çok yakındır. Çalışma saati olarak da devlet dairelerinde aylık 160 saat çalışmak zorunludur ve bu tüm mesleklerde geçerlidir. Ancak diğer masa başı kamu işlerine göre hemşirelik ve paramediklikte nöbetler olduğu için aylık 7 gün 24 saat olacak şekilde nöbet tutarsanız geri kalan 23 gün boyunca tatil yaparsınız ki bu da 1 gün nöbet tutup 3 gün tatil yapmak olarak kullanılır genellikle. Paramediğin şöyle bir avantajı vardır, eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız hemşirelere göre daha az iş yaparsınız çünkü acil durumlar her an olmadığı için paramedikler bazen boş boş otururlar, ama hemşireler sürekli çalışmak durumundalar. Ayrıca paramediğin 2 yıllık eğitimi var. 4 yıl yok. Bu da hemşirelere göre 2 yıl erken işe başlamaktır ki bir paramediğin maaşı 3500 TL civarında olur. Buda bir hemşire işe başlayana kadar 84.000 TL para kazanmak anlamına gelir. Eğer daha fazla nöbet tutarım derseniz bu fiyat gittikçe yükselir. Bu ikisi arasında tavsiyem kesinlikle paramediktir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılseneyemi girceksin sınava?
025 Yorumla
Soran+1 yılevet ama tm yim ben alt yapım yok fenden ve 9 aydan az bir süre kaldı :(
Cevap sahibi+1 yılsakın ama sakın hemşirelik diye bir hata yapma ben yaptım bari sen yapma paramedik hayatımda gördüğüm en iyi bölümlerden biri paramedik seç :)
Soran+1 yıltamam tavsiyenize uycam calısma saatleri hakkında bilginiz var mı vardır illaki paramedigin?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama hemşirelik diye bir hataya düşmede benden sana abi tavsiyesi :)
Soran+1 yılpeki ya saolun hiç kmse bilgi bilmiyo bde saglıkcılar anlamıyom ki internette yazmıyo ben bunları nerde ögrencem :(
Cevap sahibi+1 yılsen şimdi sağlık düşünüyorsunda yerleşemezsinki öncelik meslek liselerinin madem TM mezunuzun hukuk ve PDR ne güne duruyor? sağlıkla uğraşma :)
Soran+1 yılpdr olmam babmda hukuk okumamı istemiyo tutturmus sagluk ha saglık sanki kendisi yapcak meslegi hemde halamın kızıda att iyi oluyo ya bende taktım kafaya hem paramedik olup ileri şürüş teknik egitimi alıp ambulansla yanlıcam :p
Cevap sahibi+1 yılistersen 500 tam puan al öncelik sağlık mesleklerin haberin olsun :) endüstri meslek liseleri bile düz liseden iyi bence adamlar müh. olma olasılığı var düz lise çok kötü :/ sağlık kafan çıkar yeni bir hedef belirle babanla konuş bence bende sağlıkçıyım sana tavsiye veriyorum :)
Soran+1 yılalla alla olurum ben siz takmayın kafanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılsenin içinden ne geçiyor? :)
Soran+1 yılmeslek olarakmı? ambulan şoförlgüüüüüüüüüüü
Cevap sahibi+1 yıl2 yıllık mı 4 yıllık mı?
Soran+1 yılişta farkı ne bunu soruyom sabahtan beri kmse
Cevap sahibi+1 yılfarkında pek bir şey yok diye düşünüyorum 2 yıllık Paramedik tercih edersin baktık olmuyor DGS girer 4 e tamamlarsın.)
Soran+1 yılbilmiyo
Cevap sahibi+1 yılkim bilmiyo anlamadım?
Soran+1 yılhey allahım ben mi anlatamıyom sorun bende mi 2 yıllık okur mselege atılırım nye 4 yıll okuyayım ki maas farkı mı var üstünmü oluyo 4 yıllık okuyan yoksa 2 yıllıga sadece saglık liseliler mi gidiyo
Soran+1 yılbunu soruyom işte
Cevap sahibi+1 yılmaaş farkı yok ama elinde lisans var belki hayat boyunca işe yarar :) ayırca 2 yıllığa sağlık meslek liseleri gitmiyor sadece sende gidebilirsin tabiki :)
Soran+1 yılozaman 4 yıl okumam nye okuyayım ki lisansın olması ne frak eder maas farkıda yokmus hem :)
Cevap sahibi+1 yılpeki tamam sen bilirsin o zaman hemen yarın başla çalışmaya :) yalnız hedef tek olmalı haberin olsun yoksa hiçbiri olmaz :)
Soran+1 yılcok haklsıınız hacettepe bildigim kadarıyla iyi bir ünüverste asglıkmeslek ilk yardımda311 puanla alıyo dogudaki3990 la alıyo ne sacma ya hacettee nin puanları yüksek degilmi ki
Cevap sahibi+1 yıl:) başarılar ayırca bir şey söyleyip gidiyorum ben kimsenin her dediğine inanma kafan karışır iyice batarsın ders çalışırken bıkarsın bulanırsın hedefi kendi tek olarak seçmişsin zaten paramedik hemen temmuzun sonlarında başlarsan iyi olur çalışmaya başla ve kazan diyorum ben hadi iyi akşamlar dilerim genç :)
Soran+1 yılsaolun
- +1 yıl
selamün aleyküm önce bende paramedik okumak istiyorum kaç puan ve kaç netim olursa gidebilirim okul puansız haric
+1 yılMerhaba öncelikle bende paramedik olmak istiyorum ve şu an sml son sınıf öğrencisiyim bölümüm hemşirelik lise bitince hemşireyim ama bana paramedik daha cazip geliyo 24 saat nöbetten sonra 48 saat izinliler diye biliyorum ama psikolojik olarak sağlam biri olman gerekiyor ve birde senin girme olasılığın biraz zor düz lise çıkışlı olduğun için iş verende sml çıkışlı olanları daha çok tercih ediyor
00 Yorumla
+1 yılparamedik. hemşirelik okuyan sağlıkçıların hepsi paramediiği tercih ediyor. bir ayda az süre nöbetli çalışıp yüksek ücret elde edebiliyosun.
09 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle biliyodum ama baksanıza alttaki tam tersini sölüyo hanzade6161 hemşire dyo
- +1 yıl
iki gün nöbet tutup maaşın ne kadar artabilir bunu düşün. bir hemşirenin geliri 1500ü geçmez herhalde. devlette atanma sıkıntısı da var tabi. özeldede çok çalışıp az maaş alırsın bence. aslında bu meslekte şu an çalışan birine sorman çok daha sağlıklı olucaktır. bana sorarsan paramediği yapabilceğini düşünüyosan onu seç.
Soran+1 yılbu sölediklern nöbet 1500 falan paramedik için mi hemşire içinmi?
Soran+1 yıltamam şimdi anladım e hemşirede paramedikte atanmaları aynı degilmikiyaa
- +1 yıl
aslına bakılırsa evet atanma konusunda sadece bu iki bölüm değil çoğu bölümde aynı sıkıntı var. ancak kendimce bir kıyasta bulundum ve paramedikte daha çok istifdam olabileceğine karar verdim. aslında ikisi arasında çok az bir fark var atanma konusunda. çok auv bir uçurum yok. atama sıkıntısı olucaktır ikisindede. ama paramedikçilerden bildiğim kadarıyla bir ayda iki haftadan az bir süre tam nöbet tutarak gayet dolgun maaş elde ediyosun. arta kalan tatil günleri de cabası. paramedikte bir ayda uzunca bir tatil hakkın oluyo. tabi uykusuz nöbetleri unutmamalısın
Soran+1 yılolsun ya olayımda bir peki bu 4 yıllıkla 2 yıllık arasındaki fark ne puanı aynı ama biri 2 dgei 4 yıllık ben saglık okumadım sadece ünide okucam gdersem 4 yıllılla 2 yıllıgın farkı ne
- +1 yıl
öyle mi. sağlık okudun sanıyordum. 2 yıllıkta biraz şansını zorlaman ve baya yüksek puan elde etmen gerekir. çünkü 2 yıllıkta sağlık meslek öğrencilere öncelik veriyorlar. sende alandışı seçim yaptığın için şansın oldukça azalıyor.
Soran+1 yıltamam sorun degil ben 4 yıllıkta okurum ama 2 yıllıga grebilsem 4 yılık daha mı iyi oluyo yani ikisiede gre şansım olsa hangisine gtmem daha iyi 4 yıllık ların aaımı fazla ne yani bunu anlamadım :) ?
- +1 yıl
devlet memuru olursan daha iyi bir rütbeyle başlarsın 4 yıllıkta. bunu tüm bölümlerle görebilirsin. misal çocuk gelişimi okudun iki yıllık yardımcı öğretmen olarak kalırsın. 4 yıllıkta atamalı öğretmenlik yaparsın. memurluktada rütbeler vardır. bu kriterlere göre atanırsın. çok emin olmamakla birlikte 4 yıllıklara öncelik tanınacagını düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılİkisinin de iş imkanları iyi. Ancak tabi ki çalıştığın yere bağlı olarak paramediklik belli süre sonunda çok yorucu gelmeye başlayabilir. Hemşirelik derseniz de acil veya yoğun bakım hemşireliğinden uzak durun.
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben ambulans şoförlügü için istiyom hemşierde olamıyomus galiba paramedik oluyomus :) bnde paramedik olvcam ozaman
- +1 yıl
Kolay gelsin o zaman. Her işin kendine göre zorluğu var.
Soran+1 yılsaolun
hemşirelık eskıden ıyıydı artık modası geçtı :)
paramedık candır
bu arada bende paramedıkım
hemsırelerden daha fazla alıyorum o okadar önemlı degıl de yaptıgın iş farklı ;)06 Yorumla
Soran+1 yılsiz saglıktan mı girdiniz üniye?
Soran+1 yılmesela 400 konteyjan varsa saglıkcılar bunun hepsini dolduruyomu ki canım?
Soran+1 yıltamam canım saol bilgiler için ALLAH rzaı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
+1 yılhemşireler dha cok alyor soyle avantaj var mesela ıkı gun nobet tutup maaşalrı artıyor ertesı gun full tatil olabılyolar
014 Yorumla
Soran+1 yılparamediklerde öleymiş dye dutdum ben eminmisiniz?
- +1 yıl
eminim ablam hemsire degıl ama saglık memuru o bıle 2.5 tl alyor doner sermayeyle avantajl ıbi meslek hemsirelik
Soran+1 yılparamedik ozaman 3 alır :) hatta daha fazla.)
- +1 yıl
belkide alır paramedik ol ozaman bunalrdan birini secebilyosan cok guzel meslekler önü açık
Soran+1 yılya ben ambulans şoförlügü için bu meslegi :) hem can yetiştrcem hem ilk yardımda buluncam
- +1 yıl
ben att olurdum sahsen ya çok guzel emslek ama ımkansızz :D
Soran+1 yılcanım att olabilmek için saglık lisesi okumak lazım bende okuyamadıgım için ünü okuyup paramedik olcam att ile aynı biri lise dgeri ünü fark buymus duyduguma göre
- +1 yıl
hadi ya ayy şanslısn inşaallah olurusn :)
Soran+1 yılinş ta siz de okuyon sizde olursunuz inş
- +1 yıl
ben sözelciyim inşaalh ögretmen olurummm aay dualrınızı bekelriimm :)
Soran+1 yılinş canım inş hayırlısıysa olursun
- +1 yıl
inşş cnmm :)
Soran+1 yılinş :)
- +1 yıl
:):)
önce bir mesleği öğren ambulans şöförlüğü istiyorum değil paramedik ya da ambulansta saglık memuru olmak istiyorum diye bilirsin mesleğimizi basitleştirme önce hemşireydim şimdi paramediğim ileriyi düşünürsen hemşireliği tavsiye ederim
00 Yorumlasen manken ol.. :p bu arada bugun bı ambuslans gectı o sırenlerı calarak ve yanlayarak neredeyse baktm ıcındekı sarısın mınyon bı kızdı sofor mest oldumm
05 Yorumla
Soran+1 yıloof deme şöle ya bende öyle olmak istiyom işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
- +1 yıl
bende onunla olmak istiyorummmmmmmmmmmmm =) iki sanıye gordm yuzundekı hızla yetstırme can tasıma ıfadesııve o erkeksı halıı hakımıyetı kocaman araca.. sırene bastıkca mılletın yolu acması falan. zaten herkesın ıstedıgını bısıken ambulans soforlugu bı de kız olunca o acı sırenler arasında yuzumu gulumsettı:
Soran+1 yılaynen ya cok güzel bsey can yetiatiriyon o aracı kullnamam herkesn yok acması bayan olman cok dikkat cekersn tabi dikkat cekmek için yapmyıom o ayrıda
Soran+1 yılsaolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemşire ol :) Senin gibi güzel hemşirelere her zaman ihtiyaç vardır :))
Hemşire fetisim var sanırım. Seviştiğim hemşireleri uc uca eklesem
İstanbul'a köprü olurdu sanırım :)))02 Yorumla
Soran+1 yılayyyyyy sapık
Cevap sahibi+1 yılSevişmenin nesi sapıklık ya? Sen sevişmeden ilişkiye giriyorsan o başka :)))
+1 yılanestezi teknisyenliğini okuyorum bence hemşire olman daha mantıklı...
03 Yorumla
Soran+1 yılparamedikte kontayjan dolmasa olcamda acık kalırmıki saglıkcılardan :/ oooooooof
- +1 yıl
wallaha kalır mı kalmaz mı orasını bilemem...
Soran+1 yılhm saolun
ben paramediğim ve mesleğimden cok memnunum gel sen de katıl bize :D
028 Yorumla
Soran+1 yıla paramedik misin canım bir kac soru soranbilirmiyim size müsaitseniz acaba?
Soran+1 yılben düz lise cıkıslıyım seneye grcem ama ygs ye paramedik olmak istiyom puanları aynı 4 yıllıla 2 yıllık ın e bende 2 yıllık secer hemen göreve baslarım fark ne ki 4 yıllıgı seceyim canım?
Soran+1 yılsordugum soru ile ilgili bilginiz var mı larouche?
- +1 yıl
Tabiki; Paramedik yıpranma payı yüksek olan bir meslek. Hemşirelik yine o kadar değil.
Paramediklikte hasta yakınlarından dayak yeme şansın çok yüksek ama hemşirelikte o kadar değil.
Paramedik olursan ekip lideri sen oluyorsun her ambulansda 1 paramedik oluyor ve nerdeyse tüm sorumluluk sende oluyor.
Dar merdivenlerden, yüksek katlı binaların en üst katından gibi hastaları indirmek falan güç, kuvvet istiyor. Hemşire olursan hasta ayağına geliyor.
Bunlar bazı kötü yanları. İyi yanları ise; bitmeyen bir heyecan :)
3gün 24 saatten çalışıp 7 gün falan boşda oluyorsun.
Para bakımından da, hemşireden iyi.
Bunlar şu an aklıma gelenler eğer merak ediyorsan geldikçe yazarım
Düz lise çıkışlısın sanırım. Girmen biraz zor olabilir ve uygulama bakımından zorlanabilirsin bunları ekliyim. Ama eğer öğrenmeye açık biriysen çabuk kaparsın. Diyaliz teknikerliği bölümünü incelemeni öneririm. Kafana takılan birşey olursa yazarsın.
Soran+1 yılben şimdi 4 yıllıkmı okucam 2 yıllık mı kapmaya kaparım o sorun degil maas farkı varsa 4 yıllık okurum yoksa ne gerek var 2 yıldada ögrenirim
- +1 yıl
Maaş farkı öyle abartılcak kadar yok. Ama paramedik daha fazla alıyor.
Şimdi senin sorunu tam olarak anlamadım.
Paramedik 2 yıl okuyorsun. Atanmak içinde önlisans kpss'ye gireceksin.
Hemşire ise 4 yıl okuyorsun. atanmak için lisans kpss'ye gireceksin. Lisans önlisansa göre zor oluyor.
Paramedik ve Hemşirelik birbirinden farklı. Paramedik hastaneden bağımsız çalışıyorsun. Kendi istasyonunda. Hemşire ise sabah 8 akşam 4 çalışırsın.
Başka sorun varsa sor :)
Soran+1 yılama paramedik 4 yılıkta var 2 yıllıkta işte ben hangisine gtcem saglık liseliler mi 2 yıllıga gisiyo sadece ben saglık olmadıgım için 4 yıllık paramedigemi, gtcem yani kafam cok karsıtı canım yaaaa
- +1 yıl
4 yıllık paramedik mi? :) ilk defa senden duyuyorum. İlk ve acil yardım bölümü 2 senedir.
Sml okumadığın için şöyle bir dezavantajın var. Sml okuyanların paramediğe sınavsız direk geçiş hakları var. Bu yüzden çoğu kontenjan puana bakılmaksızın doluyor. 500 puan alsan bile kontenjan olmadığı için giremiyorsun.
Soran+1 yılevet 4 yıllıkta varmıs paramedik canım... nasıl yani ben 500 tam puan alsamda gremiyom mu? bosuna bakmıyım mı o bölüme :(
Soran+1 yılburslu özel okuma gbi bir şansım yok benim ama
Soran+1 yılsaglık lisesinde mi okudunuz yoksa benim gbi düz lisemi?
Soran+1 yıltam burslu kazansam ynede devlete 10 milyar verecekmiyimki?
Soran+1 yılhiç bse anlamadım ya ben böle egitim sistemininn taaaaaaaaaaaa...
Soran+1 yılbana özelden yazarmısın lütfen
Soran+1 yılmesaj atamıyom özelden nedense saolun bilgiler için ama
Soran+1 yılfaceden bulamdım ki
Soran+1 yılekledim
- +1 yıl
Merhaba bende birkaç şey sorabilir miyim
+1 yılBenim arkadaşlarım var sağlıkı 3 tane 3 üde paramedik daha iyi diyor annem Halk sağlığı lavarantında lavaront felan işte :D
08 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyi ama saglık cıkıslılar konteyjanı dolduruyomus yaaaaa
- +1 yıl
Aynen paramedikde daha çok kazanırsın ama çok çalışırsın hemşirede biraz daha az alırsın daha çok dinlenirsin sen bilirsin hanğisini istiyosan ona git derim sonuçta 2 side devlet memuru
Soran+1 yılparamedik 24 72 calısıyo hemşireden daha az
- +1 yıl
Bask kardeşim anneme sordum Annem paramedik dedi nie dedim parası daha güzel dedi ama paramedik deHemşire kadar rahat değilmişsin
Soran+1 yılannnen nerden biliyoki :) saglıkcımı?
- +1 yıl
Evet Halk sağlığı labarantı
Soran+1 yılananna sorsana saglıkcı degilim grme ihtimalim yüzde kac? mış
- +1 yıl
o nasıl şey lan anana sorsana :D ben sana anana söle bunu yapsın desem nasıl karşılarsın bu konuşmayla sağlıçı felan yapmıyorum seni tatata kovuldun çıq :D
Temel’ in 12 tane oğlu varmış. 11 tanesi askerdeyken 12. oğlunuda askere çağırmışlar. Temel kızmış.
- Ula söyleyin padişahınıza, benim şeyime güvenip sağa sola savaş açmasunnn daa :D01 Yorumla
Soran+1 yılsen ne dengessizin yaaaaaaaaaa türkiye sizin gbiler yüzünden kalkınmıyoooooooooooooo malasef acıyorum durumunuza sen ve senin gbilerineeeeee
+1 yılHaha şekile bakılırsa senden ancak hemşire olur akşama kadar iğne batır batır dur :)
05 Yorumla
Soran+1 yıldegiştim fotomu :)
- +1 yıl
Hee tam ben resmine bakarken değiştirdin :)
Soran+1 yılresmime bakamdan ilk yorumu nasıl yaptın peki görmeden beni?
- +1 yıl
2. bakış alıcı gözüyle bakıştı ilginde baktım yorumu yaptım zaten. 2 resimdende tam kanaat getirdim sen hemşire ol :)
Soran+1 yılanladım :)
+1 yılben profil resmine baktım ve hemşire diyesim geldi, başarılar
09 Yorumla
Soran+1 yılambulan şoförü de yaaaaaaaaaaaaaaaa :)
- +1 yıl
yok yok hemşire.
Soran+1 yıliyi öyle olsun bakam
- +1 yıl
senin ne istediğin önemli tabi kararını iyi ver
Soran+1 yılverdm saolun
- +1 yıl
nedir karar
Soran+1 yılambulans şoförü yani paramedik
- +1 yıl
tamamdır hayırlısı olsun
Soran+1 yılsaolun
+1 yılselamün aleyküm önce bende paramedik çok istiyorum ygs puanım kaç olursa gidebilrim matematik ve fen den kaç netim olursa gidebilirim
00 Yorumlahemşire ol bir de sigara eline hiç yakışmamış liselim
016 Yorumla
Soran+1 yılliseli deilim ki ben
Soran+1 yıldur degişiyim fotomu
Soran+1 yıl19 yasındayım degiştim fotomu
Soran+1 yılbursa:)
Soran+1 yılyees :)
Soran+1 yılseney grecegim ben bu sene
grmedim
Soran+1 yılben ambulan şoförü olmak istiyom bunun içinde saglık personeli olmak lazımmış normal bir şoför olamaz yni ee sadece paramedikle att olabiliyomu hemşire olamıyomus bende att olamma saglık lisesi okumamdı mecbur ünü okıcam poaramedik olcam sonrada AMBULANS ŞOFÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :D
Soran+1 yıliltifat mı bu saol :)
Soran+1 yılthank you
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen doktorum mesleğimden hiç memnun diilm. Sakın bize katılma..
014 Yorumla
Soran+1 yılnye ya :)
Cevap sahibi+1 yılYapılcak iş diil. Benden sana tavsiye insan görmeyeceğin bir meslek seç kendine.
Soran+1 yılbence sen doktor falan degilsin
Soran+1 yılkesinlikle hemde
Cevap sahibi+1 yılAhah..:D keşke olmasam..
Soran+1 yılbana devretsene ozaman
Cevap sahibi+1 yılBabadan oğula geçmiyor canım bu, devir teslim olsun..:D
Soran+1 yılbabam mısında babadan evlada gecmiyo dyon?
Cevap sahibi+1 yılAhah bide soru işareti koymuş..:D evet babanım.
Soran+1 yılsoru işareti koymam babammısınız gecekten demem anlamın agelmiyo siz bu zekayla 6 yıl tıp okudugunuza emin misiniz bunu gercekten soruyo bak sonunda soru işareti var?
Cevap sahibi+1 yılBebeğim benm baba geçen cümlemi anlamayan sendin. O yüzden senin zekanı sorgulamamız daha yerinde olur...;)
Soran+1 yılanlıyorum seni canım anlıyorum seninde elinde olan bsey degilki sende haklsıın hadi gulu gulu
Cevap sahibi+1 yılAnlamak ve sen, birbirine çok uzak şeyler bunlar..:D
Cevap sahibi+1 yılOoww bide kıro çıktı. Hiç çekilmez..:D
sevgilim hemşire hemşire daha mantıklı diiyo
03 Yorumla
Soran+1 yılne acıdan daha mantıklıymış ki?
Soran+1 yılanladım saolun
+1 yılhangisi olursan ol sana hayranım şuan..
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah saolun ya :)
+1 yılCanim ne yaptin cok merak ettim :D
00 YorumlaHemşiree hep çekici gelmiştir... Sayınız artsın (:
02 Yorumla
Soran+1 yılemriniz olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar!
Ne yaptınız acaba?00 Yorumlahemşire herhalde ve çalıştığı hastaneye bağlı
07 Yorumla
Soran+1 yılhemşire daha cok calısıyo daha az para alıyo 4 yıl paramedik daha az calısıyo 2 yıl okuyo daha cok para alıyo ne sacmaaaaaaaaaaaaaa
Soran+1 yılokadar almıyolar canım almıyolarrrrrrr
Soran+1 yılmeslegin ne derken pardon?
Soran+1 yılevet ögrenci benim halamın kızıda att ama 2800 falan alıyoooo lise ama o
+1 yılhemsireden iyi
012 Yorumla
Soran+1 yılhemşi, re hasta bakıyo paramedik ambulnsta ilk yardımcı dogru degilmi? :)
- +1 yıl
aynen öyle başında karışanın olmaz paramedik olursan
Soran+1 yılpara olarak fark var mı arasında peki canım bilgin var mı hemşire ile paramedigin?
- +1 yıl
yok aynıdır
Soran+1 yılben düz lise cıkıslıyımm paramedik 2 yıllıkta var 4 yıllıkta hangisine gtmem gerekecek?
- +1 yıl
o kadarını bilmiyorum 2 yıllıga genelde meslek liseliler gidiyor diğer bölümlerde
Soran+1 yılnetten bakıyom ama pek bilgide yazmıyoki yaaa
- +1 yıl
genel olarak 2 yıllıklara düz liseliler gidemiyor mesleklilere öncelik var burdada öğledir yoksa 4 yıllık neden açılsın
Soran+1 yılyani ben 4 yıllık ölemi :(
- +1 yıl
öyledir
Soran+1 yılsaolun
- +1 yıl
bişey değil
+1 yılParamedik
04 Yorumla
Soran+1 yılnye :)
- +1 yıl
Bölüm hakkında bir fikrim yok ama kızım bir düşünsene bölümün adı PARAmedik
Soran+1 yılanlıyorum seni
- +1 yıl
anlayamazsın motorunun cıkardıgı dalga kopuk
Paramedik
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Paramedik mi hemşiremi saygı deger ks üyeleri fikirlerinizi alabilirmiyim lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler