Girebilir mi? Sizce detayayayYY
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeter ki insan istesin. Azim ve kararlılık ile bu hedef doğrultusunda yılmadan ilerlerseniz o zaman sınavda birinci bile olabilirsiniz. Anladığım kadarıyla biraz temeliniz var ama üstüne bir şey koyamıyorsunuz.
Ya temelim kesinlikle vsr , bu sene sinav anında çok dikkatsiz olduğum için beceremedim, hep 53 ayt yaparken bu sınavda 40 ayt 60 kusur tyt geldi (muhtemelen), evde çözsem rahat 50 yapardım ama sınavda çok dikkatisz akılsız davrandım, kendimi 250 bin olarak görmek üzüyor ama ne biliyim işte oldu srtik ysoaczk bir sey yok seneye hedefim ilk 10k çok mu zor sizce bu durumda biri için
O zaman sizde kendinize uygun sınav simülasyonu yapmayı deneyin.
Mesela C. tesi Pazar günleri bir yerde saat 9-12 arası yapın. Ayt Tyt denemeleri çözün sanki sınavdaymışsınız gibi daha sonra çözemediklerinizi tekrar çözmeye çalışın daha da olmazsa hocaya sorarsınız. Bu şekilde daha dikkatli olacaksınız.
Teşekkür ederim, sınav dikkati çok önemli gerçekten , sizin tyt ayt netler hakkında bilginiz var mı az çok?
Cevap
1Cevap
Zor ama denemek lazım.
Zor olduğunu biliyorum ama imkansız mı o lazım. Ayrıca ben 250 binlik adam değilim en kotu 100 binlik bir insanım ama bu sene dikkatiszlikten dolayı böyle oldu, ne dersin olur mu? İmkansiz mı?
Hangi puan türünden 250 bindeydin?
Sayısal
Aslında işte 250 binlik adam değilim dediğim gibi oldu , çok fikkatsizlik yaptım ayt de
Çok sıkı çalışıp, iyi bir dersaneye gidip, sürekli derslerine odaklanıp kendine iyi bir program yaparsan başarabilirsin. Ama şimdiden başlaman lazım. Sezon açılıncada iyi bir dersaneye yazıl. Günlük 9 saatlik bir çalışma programı yap.
Dershane düşünmüyorum, daha önce gittim faydasını göremedim, başlamak için agudtosu seçtim, şimdi bazı sorunlar nedeniyle baslayamayacagim, deli gibi istiylrum kanka , bu işin bı sene olması lazım, içimdeki istek öyle bir ateş ki anlatamam,
Ama her hafta bir dershanede denemeye para ile girmeyi düşünüyorum
Gir, farklı dersanelerin denemelerini de görmende fayda var.
Maddi durumun iyise dersaneye git. Dersanenin faydası olur seni iyi bir programa sokar. Ama kaliteli bir dersane seç. Para varsa git, yoksa kendin çabala.
Para var ama kendim cabakayacsgim, bı sene saha i konuda yük olmak rahatsız edici olur, olur demi sağlam 10 saatlik planlı programlı bir çalışmayla
Sana bir şeyler soracağım,
1. Hangi liseden mezunsun
2. Diploma puanın kaç
3. Matematikte konuları anlayabiliyor musun?
%9 dilimli bir anadolu lisesi
Diploma puanım 87
Aslında benim şu an 11 mat falan bitti rahat anlayabiliyorum, hatta ayt fende %85 bitti
Aut mattan hep 20 üstü yapıyorum ama sınavda çok işlem hatası yaptım 17 falan gelebilir
Kendine program yap.
Youtube gibi platformalardan ders konularını ve soru çözümlerini izle.
Bol bol test çöz.
Arada kendine mola ver, dinlenerek çalış.
Fazla stres sıkıntı yapma.
O zaman başarabilirsin.
Sence temelim çok mu kotu ilk 10 bin için , hakkımds bilgiler böyle,( bu seneki sıralamam hiç haketmedigim dikkatiszlikten kaynaklı sıralama)
Diploma puanın iyi, matematiğide anlıyorum diyosun. Azim ve hırslı çalışırsan başarırsın.
Teşekkür ederim yorumun için çok saol :D
Rica ederim, başarılar.
Yapamaz en az iki yıl.
😳😳😳ya aslında 100 binlik öğrenciyse sınav anını rezalrt gecirdiyse yapsbilir mi?
250 bin biraz abarttım bu sene de 120 bin falan olur diye düşünüyorum dikkatsizligime rağmen, ee ne diyorsun?
120 binde mı imkansiz taa 😳😳😳😳 yapma cidden imkansiz mı? Yapamaz miyiim, ama yutubda 117 binden 3 bine çeken çocuk var , bir sene daha kaybedemem 2 sene olmaz tek senede yapmam lazım
Ailem buna saygı duyar, sana bişey soyleyim mi benim netlerim normalde 50-60 binlik netler, sınav ani beceriksizligim yuzunden 120k gelecek, mattan hep 25 yapardım bu sınavda 16 oldu ki çok kolaydı. Biraz üzgüum açıkçası hedefim 70 bin yapıp mezuna birakmakti ama şu an 120 binlerin gerisi bile olabilir diyorum keşke aclzcik dikkatli olsaydım şu an benim için umut olurdu :(
Teşekkür ederim inslalah olur
Biraz zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?