Çalışmam çalışmamam bir şey değiştirmiyormuş sonumuz bu nasılsa galiba
YKS'ye gireceğim, hiç çalışmadım. Önemli birkaç bilgi verebilir misiniz🙄?
Çalışmam çalışmamam bir şey değiştirmiyormuş sonumuz bu nasılsa galiba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, YKS'ye girecekseniz ve hiç çalışmadıysanız o zaman sınavdan keyif almaya bakmalısınız yani neyi ne kadar hatırlıyorsanız o kadar yapacaksınız anlamına geliyor. Üzerinden 5 sene geçmesine rağmen belki halen hatırladığınız konular vardır.
Mesela ben de Fen Bilimlerinden 6 sene kitap açmamıştım ama üniversite sınavında 0.75 net yapmayı başarabilmiştim çünkü insan iyi öğrenip kavradığı bilgileri yıllar geçse de unutmuyor ama tabii ki hiçbir şey düzenli ders çalışmanın, tekrar etmenin yerini tutamaz.
Bu bağlamda ben sözel testlerine ağırlık vererek çözmenizi tavsiye ederim. Türkçe ve Sosyal Bilgilerde kolaylıkla çözüp geçebileceğiniz sorular olur. Matematikten de genelde ilk 4-5 soru çok basit olur. Onları da yapabileceğinizi düşünüyorum. Sınav esnasında önemli olan zamanı verimli ve doğru kullanmak. Bir soru üstünde çok fazla zaman harcamadan o soruya odağınızı vererek çözebilmeniz ve sınav boyunca konsantrenizi kaybetmemeniz büyük bir önem taşıyor. Benim önerilerim bunlardan ibaret. Sınavda başarılar diliyorum :)
valla çalışmadığına göre vardır bir bildiğin kankam , bence yaptığın şey neyse arkasında dur , adam gibi çalışmadım de :D yoksa çalışıpta yapamamış olursun :D çalışmadan yapamamış olmak bence daha kabul edilebilir :D
aslında en doğrusu senin ki biliyor musun.
sadece üni sınavında işini görmez.
ben 2003 te okula başladım. o zamandan beri çalışıyorum hala elime bir şey geçmiş değil :D
sadece üni sınavına çalışmış olsaydım , geri kalanında sadece yatsaydım , gene yanıma kar kalırdı :D
türkiye şartlarında çalışanda çalışmayanda bir çünkü :D
Cevap
11Cevap
Türkçeden tüyo veriyim o halde kesin gündemle alakalı yazım yanlışlarıyla ilgili soru gelecektir
Misal mefta değil mevta diye yazılır çoğu kişi yanlış bilir bunu.
Bu sene için önemli bir kelime
Çalışmadıysan amaçsızsın kanka herşeyi a şıkkı olarak işaretle genelde a şıkkı fazla oluyor doğru cevap olarak dşsçqşxşdöwllqösld
Öylesine girip tavsiye isteyen de ayrı bir enteresan
Okunmuş pirinç her şeyi çözer üfleyip yollayayım.
Sınavda biri ölürse herkes 500 puan alıyo birini zehirlemeye bak
Salonda intihar edeceksen diğerleri 500 puan alır onlara hayrın dokunsun
kampüs kanalı var youtube da 20 dk full tyt tekrarı var rahat yaparsın bı bak derim
Djkwjdjs bende öle hiç çalışmadm tumbatına deniyoruz bakalm. Yorum sorusu çıkıyor onları yaparsın 😂
Malazgirt 1071
İstanbul ferhi 1453
Yeter sana bunlar full cekersın tarıhten kanjs
Geçmiş olsun dostum allah yardımcın olsun Türkçe yap çık 😂
Burger King kesin çıkar.
Geçen sene öylesine girdim 340 aldım ciktim.
Çalışmadıysan oturup ağla hiçbir taktik yok
Mesleğin varsa gerek yok tüm umudu bu olanlar oturup aglasin ama çünkü üç senemi yedi it
Ne mesleğin var elinde
Boş verya korona bar zatn yeni dünya düzeni alışmaya çalış jddkdlld ben direk polis sınava gircem uğraşmm bu saaten sonra
Çılışmamışsın bu saatten sonra ne yapcan yani
aç birkaç kitap genel olarak göz gezdir edi
salla ya zaten polislik seni sıkar
sen nediyorsan öyledir de sen dik başlı bir kadınsın bu şekilde otoriteyi sorgulamadan harfiyen emirleri yerine getirmek sana göre değil bence
detektiflik yakışır sana eğer olursan büyütecin benden :D
Hedef ne peki kglhşkhl
Umarım kazanırsın kank sana güveniyoruz 🤞🏻
bir not vereyim; ayvayı yedin.
Sevgilin çalıştırsın seni işte
Tanımıyorum
@edylinex
Sonuçta herkesin bir eski sevgilisi olmuştur (Benim Olmuyor Sadece)
Her şeyi yapmalı sevgisini vermiş onu da yapar
@edylinex
Sen yaparsın sana güveniyorum
Evet bir kişi daha elendii
Aman aman
İlk soru c.
Heycan yapma :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?