AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tyt'nin zorluk seviyesinin bu yıl değişeceğini sanmıyorum 60 obp ile 300 puan almak hiç zor değil kendine güven stres yapma
Obp 60 ama 34 felan geliyo
59-60 net yapsan çok rahat gelir 300 puan
Mat iyi değil ama
Temelin yoksa bile en az 10 net yaparsın matematikten süre çok zaten problem sorularının çoğunu mantıken yapabilirsin
Temel vardıda ben unutmusum ya mati
Inşallah canm sen kac net yaptn mattan
Ben de bu yıl giricem sınava matematikten denemelerde 35 net üstü yapıyorum genel Tyt netim 97-102 oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Amin canm
Obp seni geriye atar büyük ihtimalle ama tyt de 70-80 küsür yaparsan alırsın
Zor mu almak
Kanka zorluğunu bilemem geçen sene zaman kısıtlaması çoktu herkes 20-30 soruya bakamıyordu bile. Ama bu sene süre uzatıldı. Zaten Türkçe ve Matematiğin iyiyse sosyal ve fenden de biraz yaparsan alırsın bence.
Mat iyi değil işte unutmusum yorum soruları zatn
Matematik geçen sene zor değildi aslında ama süre yetmiyor. Bulmaca gibi sorular oluyor. Türkçede de dilbilgin iyi ise bayağı fark atarsın.
Turkcem dil bilgim iyi ama nasıl fark aticam
Sınavda dilbilgisini yapamayan çok insan var. Bir de paragraflarda çok ince ayrıntılar oluyor yani çok dikkatli ve kendimi vererek okumalısın.
Mattan yorum yapamazsam eğer diye korkuyorum ya
Bol bol test çözdüysen bişey olmaz dediğim gibi tyt matematiği bulmaca gibi düşün kanka
Bol bol paragraf çözüyorum knka
Kendine güven ve elindem geldiğince panikleme yeter. İster istemez heyecan oluyor ama aşırısı sana zarar. Şimdideb başarılar
Saol canm paragrafın bir faydası olur mu mat icin
Obp keşke biraz daha yüksek olsaydı mesela benim 75 obp var 255 alsam 300 e tamamlıyorum
Benim de 75 di ama aol dusurdu ya
Anladım hedef ne peki
Sağlık 2 yllk
Anladım hakkında hayirlisi
Sence zor mu 300 almak
Bence zor değil
Az matla yapılır mi 2 3 filan
Benim en yüksek netim 49.50 tyt de matematik netim 10 üstüne çıkmadı hiç ama yapılır ilk sorular kolay oluyor genelde
Kac net yapılır yoruma dayalı sence
Bem 5 net rahat yapılır
Hmm
Gözünü korkutmasın ama en düşük 2 net yapılır
Bu puanla 300 yapmak zor mu
60 obp ile biraz daha gayret etmelisin
Yoruma dayalı mi sınav mesela tarihi yorum ile yapabilir mym
Olabikir
Her seneki gibi olur herhangi bir zorluk kolaylik olmaz sanirim
Sende mi gireceksn
Evet ya bunaldim artik atlatsak da kurtulsak
Bende çok stresliyim ya hangi bölüm istyn
Matematik
Tyt den kac net yapıyosun tüm dersler
Deneme cozmuyorum da sindi girsem 50 ye yakin yaparim bu kalan bikac gunde 55 e cikarmam gerek
240 puan alsan üzerine 60 eklense 300 yapar 🙂
Hayır etmiş eklenmoyo
Ne olmoyooo
Üzerine 60 eklenmez hesaplama sitelerinden öğrenebilirsin
@namelesswarriorwoman niye la 2013 te ben 280 almıştım 40 puan eklenmişti bana 😅 320 puanım olmuştu
Ya eklenir de sistem değişti galiba mesele benim puan 78.94 bana 47 puan geliyor
@namelesswarriorwoman bunun obp puanından kastı diploma notu mu? 60 ise eğer diploma notu o zaman 32-33 puan eklenir. Benim diploma puanım 70,00 di ondan 40 puan geldi
Aynen öyle ☺️
@namelesswarriorwoman o zaman 270 lerde puan alması lazım 300 e tamamlanır o halde 😅 bende 60 diyince okuldan geliyor sandım o puan. Çok pardonnn
270 için kac net lazm
Bu arada gittim baktım siteden 36 puan geliyor. Yani264 falan alsan ki yaparsın. Bu yıl sıralamalar nasıl olacak hiçbir fikrim yok 😑
Sana tavsiyem net hesaplamalardan bak ama unutma fazla yanlış katsayıyı düşürüyor. Yani 25 Türkçe lazım diyelim ki 25 D 10 y olmamalı 25 e 3 mesela örnek
100 puan zaten devlet veriyor 170 puanı da 40 - 60 net arası alırsın sanırım
Yok be 35 netle bile 270 oluyor tyt de tabi
Devlet nerden veriyo anlamadm
Kız boşver onu normal baraj puanı işte 150 puan direk geliyor sen 180 i geçmeye çalışıyorsun
Sınava 100 puanla başlanıyor haberiniz yok mu sizin
@namelesswarriorwoman ben sağlık çıkışlı değilim imam hatip den acik ogretime gectim
Farketmez canım 2 yıllık istiyorsun galiba
@namelesswarriorwoman ebet saglik
Evet
Dediğim gibi net hesaplama sitelerine bakabilirsin doğru bilgiler. He obp yi girmeyi unutma orda dirke gösteriyor yerleşme puanını
@namelesswarriorwoman zor mu sence canm almak
@namelesswarriorwoman oralar bilemez ama gkfk her sene değişiyor yerleştirme sistemleri, soru tarzları puanlamaları falan 😅
Hayır bebek iş Türkçe ve birazcık da din kültürü felsefe falan 7 8 tanede matematik yap ama yanlış çıkmasın net olsun. Sonra bak bakalım kaç alıyorsun
@namelesswarriorwoman tarih ile felsefe yoruma mi dayalı canm
Tyt yoruma dayalıdır. Hiç mi sınava girmedin ilk mi bu yıl
@namelesswarriorwoman ilk canm yapılır mı diyosun yani şimdi ben tarih okuyorum ama okumayayimmi
Tarih okuyorum derken. Dersi çalışıyorum demek istedin galiba. Sakin ol yapabildiğin kadar yap. Belkide bir daha denemek isteyeceksin
@namelesswarriorwoman 3. Senem bu sene tarih konu anlatım calisiyorum
@namelesswarriorwoman bu sene görmem lazm
Girmem
Tamam işte sen girmişsin deneyimin var ben sana yapamazsın dersem ne değişecek he söyle bakalım 🤗inan ve birazda stratejik davran sınav 30 dk uzatıldı gerekirse Paragraf sorularını tekrar tekrar dön bak yanlış çıkmasın
@namelesswarriorwoman ilk defa gircem
Sen bana mesaj atar mısın
@namelesswarriorwoman attm
Ne oluyor burada ya ne bu tantana 😅
Ndksldkdkekek bende anlamadım bu arada tayyara sne ne okumuştun
@namelesswarriorwoman tarih öğretmeniyim ben. SDÜ den mezun oldum
Bence kendi mesleğinizi yapmıyorsunuz
@namelesswarriorwoman yaptım 6 ay özel bir kolejde yeter o. KPSS yi bekliyorum Eylül ayında ki
Bakar mısın bende şey dusunuyorum
Nereye bakıyım 🤔
Sdu
Tamam güzel üniversite, kaliteli eğitimi var. Ispartalıysan zaten biliyorsundur şehri
Evet ispartaliyim
@namelesswarriorwoman sen
Pardon yanlış oldu
Eskişehir de yaşıyorum ben
@namelesswarriorwoman ne okuysn
Önemli değil 🤗
@namelesswarriorwoman ankaralıyım ben Ankara’da yaşıyorum 😅
Sınava 2. girişim bu yıl
Hatlar iyice birbirine girdi 😂😂
Hocam tyt de tarihde tavsiyeleriniz nedir 😊
Mhmh ilk çağlara Anadolu Türk devletlerine iyi. Yorum soruları bu sınavda çıkıyor bilmediğin soruları boş bırak daha sonra dönüş yaparsın. Atatürk döneminden 2 soru gelebilir
Benim tarih pek iyi değil ilk çag uygarlık çalıştım osmanlı çalış cam bide nasl
Sınava 3 gün kala Osmanlı mi çalışacaksın?
Okuyacam sadece not çıkarcam napiyim unutuyorum
Ben yerinde olsam şimdi başlamazdım. Çünkü aklın karışır bildiğin soruları da yanlış yaparsın
Hocam Kocaeli üniversitesi den hakkında bir bilginiz var mı
Ne zaman başlayayım hocam
@namelesswarriorwoman 60 geçme puanı olduğunu biliyorum. Üniversite olarak Sakaryalı arkadaşım var ondan bilgi alabilirim merak ettiğiniz bir şey varsa eğer
O puan 65 değil miydi ya 😄😄
Öncelikle artık osmanlıya başlama bence. Eğer bu sene gitmek hedefin varsa üniye. Seneye bırakırım diyorsan eylülde başlayabilirsin sınava çalışmaya.
Bana arkadaş demişti 60 puan geçme puanı diye. Belki 65 e çıkmış olabilir tam emin değilim
Bu sene kesin gitmem lazım çünkü 3. Sene bu sene daha fazla evde durmak istemiyorum hocam
Tamam Osmanlı tarihine 3 gün kala sınava başlama derim ben. Bir de böyle karışıyor. Sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz.
Attim
Ben 30-35 net yapsam şükredeceğim yemin ederim ya
Niye ki
Estetisyenlik istiyorum yıl sonu ortalamam 68
35 net yeter de artar bile ama işte
Nereyi istiyorsn hangi bolm
Mersin Üniversitesi estetisyenlik istiyorum
Estetisyen ( güzellik uzmanlığı yani)
Kac puan
240p
Benimde istediğim puan öyle umarım olur
Kac net yapıyosun denemelerde
60-70 arası
Tyt de öyle ama aytde düşük
Hangi bölüm istiyosn
Uluslararası ilişkiler
Sen mf misin
2 yillikmi
4 tabiki de
2 yıllığın lise mezunundan ne farkı var Allah aşkına işsiz kalmak istiyorsan oku
Sağlık bölümü iyi ama
Sağlık bölümü iyi ama senin gibi düşünen birçok kişi var ataması çok sıkıntılı devlette iş bulma oranın düşük olduğu gibi özel sektörde de aynı şekilde özel sektörde bulsan bile haftanın 6 günü 10 saat çalıştırırlar alacağın parada en fazla asgari ücret onada razı gelirsen tabi. 2 yıllık okuyacaksan hiç okuma ama yinede senin bileceğin is senin kararın
Kolay alırsın hangi bölüm istiyorsun
Sağlık anestezi
Güzel bölüm rahat nerde okumak istiyorsun
Sdu
Arkadaş eklesene
Noldu
Ekle
Ekledm
Kaç net istiyon
50 55 filan
Yaparsın zor değil
Şu son günlerde bak dediginiz konular var mı birde mat az bende
Sosyal konularina bak , ve dil bilgisine bak. Şu 4 günde bile adam akıllı yol katedersin
Turkcem iyi ama mat iyi değil Sosyal e bakıyorum şu an haritalara tarihdende osmanlıya bakıyorum nasil
Güzel mat için yapacak pek bir şey yok sadece pratik yapmaya çalış, şu an kaç net yapıyorsun?
Deneme çözmüyorum geçen geçen seneki tyt türkçeyi çözdüm 29.5 net cikti
Ama sıkı sıkıya değildi
İyi hayırlısı olsun
Sence alınır mı 300 puan
Ham mı yerleştirme mi
Yerlesme
Cook rahat olur 50 net ile
50 net yapmak zor mu ya mat iyi degl
29 Türkçe , 10 sosyal , 5 mat 6 fen yap 50 net işte,
6 fen nasıl yapiyim ya 😂😂😂 güncel çıkarsa yaparmda
Bacım kaç mat yapiyon yardımcı oluyum , bak 10 mat yaparsan 50 neti çok rahat yaparsın, 2019 Türkçeden 29 yaptıysan bu senin gayet zeki bir kız olduğunu gosteriyor, yaparsın bence sakin ol, mat kötü diyon ne kadar kotu inu bilmiyorum bir şey de diyemiyorum 😁
Benim temelim vardı ama ben unutmusum 3. Senem bu sene o yüzden hocasiz olmuyo
Hmm yani mat 0 mı diyon , ben sana matı sordum :d xd
Yok o kadarda değil ya 😂
Neyse ben burdayım kafana takılan bişey olursa sor, başarılar 🤸
Tamam saoln
evet zt