Ne yapacağımı bilmiyorum, geleceğim ile ilgili kendime dair karanliktan baska hicbirsey goremiyorum, fikirlerinize açığım?

Arkadaşlar belli bir suredir yksye giriyorum fakst hep başarısız oldum bazi sebeplerde bence bu duruma etkin, her neyse ben bu sene de simava giriyorum ama yalnizca tyt'ye o da pmyo dan polisliği hedefledigim için ama onceki senelerde olduğu gibi yine bir başarısızlık söz konusu, her ne kadar canımı sıksa da bu durum elimden şu an hicbirsey gelmiyor. Ben hic degilse 2 yıllık bir uni yazayım ordan pomemden cok düşük ihtimalde olsa şansımı dener öyle polislige gecis yaparım diye düşündüm fakat gecen sene bazi sebeplerden dolayı uni yazmam gerekti geride gitmedigim için obp puanim yarım olarak kırıldı şu an ki okul puanima gore 20.5 puan eksideyim normal bir 2 yillik kazanmak bile benim gibi temeli zayıf birine göre imkansiz gibi birsey o yüzden acaba bana onerebileceginiz bir tutar dal var mıdır? Bir meslek bir fikir bir akıl artik herneyse ama en son care olarak bir meslek tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim çünkü is hayatina atilmaktan ziyade bir sekilde kendimi kurtarmaya çalisma kafasindayim fakat belirtmeliyim ki 1 sene daha kalip ders calisma durumum imkansiza yakin hatta imkansiz diyebilirim şansımı bu konuda cok zorladim ailemden bu konuda artik müsamaha görmüyorum bunu da düşünürek yardımcı olursaniz cok mütesekkir kalırım.
Ne yapacağımı bilmiyorum, geleceğim ile ilgili kendime dair karanliktan baska hicbirsey goremiyorum, fikirlerinize açığım?