AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Ozeller devlet okullarina gore daha iyi egitim veriyor. O kadar para veriliyor o okullara. Haliyle hocalar da daha cok ustune dusuyor ogrencilerin
Özel okullarda devlet okullarındaki gibi kafaya göre hareket etme olmadığı için daha sistemli ve para söz konusu da olunca işte başarılı olunuyor
kardesim girdi lgsye hiçbir sorunun alakası yok ve gercekten çalıstı tüm gün ağladı arkadasları da öyle yazıklar olsun
Özelde okuyorum bunun nedeni özel okullar kişiye özel çoğu zaman eğitim veriyor boş zamanlarında hocalar öğrenciye ders anlatıyor soru çözdürüyor daha kaliteli eğitim veriyor özel okul candır devletten bir bok olmaz
Hangi okul
para var kafa rahat geçim derdi yok sorunu yoksa normal yani ( Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. :D ) aklıma bu geldi asdf
Bir çuval para ödeniyor hizmet iyi olmalı verilen eğitim desteklenerek verilmeli.
Eğitim bitmiş durumda çocuklar şımarık veliler vurdumduymaz öğretmen ezilmiş sevgi saygı bitmiş... normal yani
Ya bir çoban (!) birinci olur ya da özel okul öğrencisi, biz de köle olarak yetiştirelim, hay böyle işe...
Devlet okulları öğretmenleri kötü malesef özel okullarda devletten zeki çocukları topluyor devlet okulları iyice dibe vuruyor
Çocuklar imamhatipten başka okula gidemiyor ki napsınlar. Özel okuldan başka çare kalmadı
Okul deneme sınavındaki tam net yapanları ücretsiz okutuyor
başarılı öğrencilere burs veriyor ve o öğrencilerden isim yapıyor okul...
Bu 25 öğrenci de 1 okuldan mı çıkmış? Var bunda bir bit yeniği.
Eğitimin kalitesi en başlıca nedenidir.
Özel okullarda sınıflar en fazla 20 kişi ama devlet okulu sınıfları tıklım tıklım dolu
Çoban olunca birşey demiyorsunuz tebrik ediyorsunuz özel okul olunca niye sorguluyorsunuz ki
O özele gidenler doktor hakim savcı... çocukları disiplin sahibi insanların çocukları tabi hepsi değil ama öyle yani
2006'lı veletler teknolojinin içinde doğdu o yüzden. Düşünsene adamlar playstation 3 ile yaşıtlar ahahaha :D :D :D
Aklıma kesinlikle Başka şeyler geliyor benim. Hepsi aynı okuldan mı çıkmış?
Kopya çekme ihtimali diye bir şey yok. Öğrenciler kendi okullarında sınava girdiler ama gozetmenler farklı kişilerdi. Şüphe duyman normal ama yanlış bir düşünce.
benim zamanda teogun ilk sınavıydı inan yemin ediyorum hiç çalışmadım. Yaprak test bile bitirmedim sınava 1 hafta kala çalıştım ve türkiyede derece yaptım onun için basit bir sınav yani
Vay be kafa var sende
Sen cahil misin ya o zamn ki ile Şu an ki egitim sisteminin farkindamisin teok ta sadece kisa kisa sorulari cozuyosun bu lgs de matematik sorulari bir sayfa hem yorumlican hem cozceksin isler iyice zorlasiyo teok ta en azindan iyi anadolulara gitmeye hakki var Şu an ise yakin okuluna gidiyosun
@Kdjsnnxndjeidxkxk IQ seviyen çok düşük senin akıllı kızım sınav kolay veya zor herkes aynı sınava girmiyor mu? önemli olan yüzdelik dilim yazık ya kafa basmıyor
Ama sen teog ta basarili oldum diyip hava atmaya calisiyon istersen bir lgs ye gir bakam yapabilcen ve bunun IQ ile alakası yok bir bo. k tan anlamiyosun daha ne demek istedigimi anlamamissin
@Kdjsnnxndjeidxkxk ARKADAŞIM ANLAMANDA SORUN MU VAR KOLAY HERKESE KOLAY ZOR HERKESE ZOR YANİ
Tm bnde diyorum ki teok ta dersi azicik dinlesen bile sen yaparsin diyorum lgs oyle degil illaki deneme falan çozmen gerekiyo ki yapasin
Benim anlamam gayet iyi ben kolaylik tan zorluktan bahsetmiyorum teok ile lgs nin farkini soyluyorum
@Kdjsnnxndjeidxkxk bak önemli olan yüzdelik dilimdir sınav kolay zor önemsiz önemli olan yüzdelik dilime girmen
Tamam senin dedigin olsun
@Kdjsnnxndjeidxkxk derece yapmışım 1 haftada yapamayanlar düşünsün çok da tın haha
Bence Özel okul birşeyi değiştirmez kendisine bağlı
Valla hususi bakmadım nedir ne değildir diye ama bence kaliteden sebeptir.
Adaletsiz eğitim. Başka açıklaması yok.
Hangi okul olduğunu öğrenebilir miyiz?
Daha çok ilgi alaka. Daha fazla ders.
İmam hatiplerden çıkacak hali yok.
Millet çocuğunu özel okula ya da dinci okullara gönderiyor fen lisesi anadolu lisesi mı kaldı eskisi kadar
ben imam hatipden ülkede derece yapmıştım ne alaka
@Ebubekir__ imam hatipten bir kişi çıkarsa anadolu liselerinden 100 derece cikiyot bana imam hatip övgüsü etmeyin
Parayı veren düdüğü çalıyor
Çünkü sınıflari kalabalık değil
Başarı tesadüf değildir.
Doğru ama bütün öğrenciler aynı kalitede eğitim almıyor.
@RRRaskoInikov Aksini iddia etmiyorum.
Kaliteli eğitim öğrenciye özel ilgi
Devlet okulları yeterınce sınava hazırlamıyor
O değilde bu sebeple Bahçeşehir kolejinin iyi reklamı yapıldı seneye fiyatlar inanılmaz artar
Hayret eskiden hep devlet okullarından çıkardı
Açıklanmadı nerden biliyorsunuz
cevap anahtarları yayınlandı
Onlar EĞİTİM görüyorlar
Buna cevap vermiyorum
Açıklandı mı ki? Sınav daha yeni oldu😅
Buram buram rüşvet koktu
Okulla hiç bir alakası yok iş öğrencide bitiyo
Onlara daha özel ilgi veriliyor
En büyüt eşitsizliğin olması
Farketmiyor o öğrencinin çalışmasına bagli
Başı ona bağlı
Günde 500 soru çözüyorlar. Yeterli mi?
yetmiyor kardeş maalesef
Daha iyi ve sıkı eğitim var
daha kaliteli bir eğitim
Iyide o ogrencilerin dersleri zaten iyidir bence
Haberin kaynağını alsak?
Parayi veren düdüğü calar
#Emirhancankir1
Özel okul candır kanks
Sonuçlar açıklandı mı ki
açıklanmadı ama ceva anahtarı yayınlandı
@AyBenimGeceSenin355 onu bilemezsin öyleyse
cevap anahtarına göre full yapanlar belli oluyor dostum kontrol ediyor herkes
@AyBenimGeceSenin355 inandırıcılığı tartışılır
kolojdeki öğrencileri de hocalar bir bir kontrol ediyor yalan söyleme şeysi yok yani
@AyBenimGeceSenin355 yaparlar daha fazla full çeken vardır
Daha yeni girdi Milletler açıklandı
Paraları var
Torpilll
Tüm insanlar eşittir altındaki eşitsizlik diyorum
Toplam kaç birinci çıkmış?
burnuma kötü kokular geliyor
Sonuçlar daha açıklanmadi :d
Sen ozel okuldami okudun ne iş yapiyorsun
Ne ara belli oldu
helal olsun
Kanka bu devirde para herşeydir