Hedef bulamamak?

Okuma vs yazanlar yazmasin ben tavsiye istiyorum. karakterimle baslayim. Duygusal cabuk etkilenen biriyim. Cizim tasarim konusunda yetenekliyim yabanci dil ogrenmeyi seviyorum. Turkce dersini severim. Gorsel zekayim. Teknolojiye ilgim var (fazla mekanige baglamadigi surece) , matematik en kotu dersim. Maymun istahliyim iradesizim (simarikliktan degil ne istedigimi bilmemekten)

12. siniftim. Anadolu mezunuyum ama berbat bir anadolu meslek gibi desek yeridir Mfim ama netlerim cok kotu tyt 40 ayt 10

Evet mezun kesin zaten bazi nedenlerden ve felaketten dolayi mezuna kalacagim

Sadece yolumu nasil ilerletmeliyim. Hic bilmiyorum. Ben hic bir zaman caliskan biri olmadim olucagimida dusunmuyorum. Karakter meselesi rahatima duskunum. Evet bunu asabilirim ama biryere kadar

Kafamda Mf'i birakip Tm'e gecmek var ama hicbir meslek beni tesvik etmiyor. Mukkemiliyetciligimden sanieim. Hepsinde bir kusur olunca hemen soguyorum. Mesela x meslegi issiz kaliyor x meslegi cok calismak gerekiyor x meslegi puani yuksek x meslegi hep matematiksel gibi

Simdi
mf'den devam edersem mimarlik (zor puani cok yuksek), ic mimarlik , endustru urunleri tasarim , diyetisyen

Tm psikoloji Pdr ic mimarlik cevre tasarim

Yardimci olur musunuz?
Hedef bulamamak?