Arkadaşlar temeli olmayan biri için sıfırdan tyt kaç ayda biter sıkı bir çalışmayla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şöyle söyliyim tytdeki butun konulari bjtirmene gerek yok yani baktın konu seni cok zorladi ustune cok dusme zaman kaybetme sen 2 3 ay boyle ustunkoru bitir aytye basla ayt dahs önemli ama ayt calisirken tyt denemeleri ve testleri coz zaten cöze cöze yapamadiklarini yapmaya baslarsin
tyt en az 6 ay sürerken düzenli ve hızlı çalışmada ayt ise bölümüne göre deişir sayısalcıysan en az 1 yıl sözelciysen 4 ay eşit ağırlıkçıysan en az 5 ay sürebiliyor.
tyt de matematik kısmı 2 ayda bitirmiştim ben. diğer tyt kısmınıda 5 ay sürdü toplamda 7 ayda her şey bitiyor ama aytde her şey değişiyor. yerinde olsam tytden hemen sonra aytye başlardım bi yandan tabikki tyt testide çöz aytyi halletmeye çalışırken. ayt de yaklaşık 5 ay sürüyor.
Eski adiyla ygs bn sana solim hic heveslenme hayatimda gordugum en serefsiz sinav bu calissanda calismasan olmuyo lys yani ayt calis
Tyt tem olmadan ayt çalışamam ki hem ayt daha zor bana göre konuları
Ne oldu kazanabildin mi sınavı şu an aynı durumdayım napcam
Düzenli olarak çalışıldığında 4 ayda biter. Tabi doğru çalışmayla
En iyi ihtmalle 3 ayda biter ama çok düzenli ve disiplinli çalışmayla
Max 6 ama düzenli çalışman lazım
Öyle yapacağım inşallah
Başarılar
Bir senede tamamyıyla bitmez
Full çıkarmaya çalışmıyorum zaten ayrıca 1 senede bitmez demişsin okulda bir sene çok sıkı gösteriyorlar sanki 😂
Okulda sıkı göstermiyolar ama bir taban oluşturuyolar sen hem temelini atıcaksın hem bol soru çözceksin hem konu çalışcaksın sadece matematik türkçe bas daha iyi
Tyt yorum sorulari genelde mata falan calis
Öyle yapacağım ama matematikte bazı karışık cümleler var onlardan korkuyorum
Ben hiç çalışmadım arada tyt çözüyorum matematikte 30 un altına hiç düşmedim iyimi kötümü?
@visualprotect çok iyi ama geometri falan nasıl ben daha önce hiç görmedim
3-4 ay sürer sıkı ve hızlı çalışmayla.
Ayn bende öyle düşünüyordum
3. ye giricem iyimi
3 ayda biter
1 seneye yakın.
Yuh abartma artık nasıl uyduruyorsun insanlar sıfırdan çalışmayla bir senede 40-50k ya girenler var. Bilgin yoksa neden sallıyorsun ki
Neden sallayayım ki? Geçen sene girdim daha sınava. Arkadaşlarım tyt yi yetiştiremediler onu yetiştiremeyince ayt hiç yetişmedi. Ben 11. sınıfın yaz tatilinde başladım ve 12. sınıfın ilk dönemi anca bitirdim. Tyt çünkü sürekli test ve tekrar gerektiriyor bitse bile. Ve puanım da gayet iyi geldi istersen taktik verebilirim. Bilmediğim konuda yorum yapmam saçma olurdu, ama senin de içini rahatlatmayacak cevaplara "sallama" tavrında bulunman çok saçma.
Tyt yi 1 senede bitirmek deyimi yanlış olmuş bana göre
Tyt yi bitirmek 4-5 ay gibi sürüyor ama tekrarı ve denemeyi hiç bırakmaman gerekiyor diyebilirsin taktiklerini bekliyorum bende 11. sınıfın yazında başlıyorum çalışmaya 😀
Konuların sağlam oturmasını istiyorsan o kadar sürer. Şöyle diyim konuyu okudun bitti ya tamam olmuyor, zaten her dersten 1 soru bankası bile bitirmeye çabalasan neredeyse 1 senen gidiyor anladın mı? Bana göre soru bankası bitmeden konu da bitmez. Ama herkesin çalışma stili farklıdır.
Taktikleri biliyorsan sıkıntı değil, ben sınavdan önce kendimden büyük ve sınavı deneyimlemiş insanlarla konuşmayı seviyordum. Olumlu veya olumsuz tüm yönleri kabullen bence. Zaten yaşadığın süreçte kendin herşeyi daha iyi anlayacaksın. Kolay gelsin şimdiden. 😊
Öyle ama bende 11. sınıf yazından başlıyorum peki tyt 1 sene sürecekse ayt yi ne ara çözücem ben 😂
Bitmez
Sizin gibi insanlar o yüzden kaybetmeye mahkum, bir bilgisi olmadan insanların motivasyonunu düşürürler, eleştirirler, çalışmayıp zor derler milleti küçümseyip kendini aslan zannederler Yazık size böyle devam edin ama bu kafayla bir yere varamazsın