Ben gerçek olduğuna inanmıyorum..
Bence caydırıcı olarak koyulmuştur... Sizce peki?
Bence caydırıcı olarak koyulmuştur... Sizce peki?
saatlarde kamera var, ösym nin bir tanıtım reklamında kamera görüntülerinede yer veriliyordu ayrıcada sınav sonuçları açıklanınca xx kişi kameri ile kopya çekerken yakalandı diye belirtiliyor, kopya olsun olmasın bütün sınav salonları gerçekten sınav sonrasında inceleniyor hemde her karesi, yakın süre içerisinde jammer yerleştirilmeside muhtemel.
off yaa..
Ulan kamerami vardi wtf sictik lann
bilmiyormuydun.. mk bende ygsde bakıcaktım.. girişte kamera var dediler yemedi :D şaka bir yana kopyamı çektin :DD
haklısın kardeşim.. neyse hayırlısıyla yarını bir atlatsak..
Bu arada aramıza hoşgeldin kardeşim.. Buda hoşgeldin hediyesi olsun :D
ne demek :D
Kameralar gerçek değil diyelim. Adamlar ''Madem gerçek değil, ne diye uğraşıyoruz ki kamerayı taa üstte takmak için çivisiyle, tornavidasıyla.'' diye düşünmezler mi? Neden uğraşsınlar?
Girmedim sınava ama o kameralar gerçekse illaki siz sınavda iken izleyenler olmuştur mutlaka.
evet 2 gözetmen oluyor.. birisi masada dosyalarla uğraşıyor.. diğeri izliyor sadece.. oda arkasını dönünce bakan bakar.. ama kameralardan dolayı yemiyor işte..
onlar uğraşmaz zaten.. onlar zorunlu bekleyip gidiyorlar.. ama kameraların hepsi ttek tek incelenmiyodur dimi..
İnceleniyordur. Bu gerçek olmasa oraya takıp uğraşmazlar bile ne diye para ödesinler ki? Kameraları takıp kameraları izleyen görevliler zemin katlarda illaki takip etmiştir.
Ben YGS sınavına girdim tek. Sağa sola bakıp kamera var mı yok mu diye bakmadım. Bide görevli vardı. Biri anamın arkadaşı çıkınca sınav boyunca çene çaldım. Sağolsun konuşamadan kafayı yerdim.
Konuşarak nasıl yaptın dikkatin dağılmadı mı..
Ben müzik dinlemeden, konuşmadan hayatta çalışamam. Kafam almaz. İlla konuşacağım. Hatta kadınla annem samimi olduğu için huyumu biliyordu. Sessiz sessiz bi' şekilde konuştuk işte. Yanındaki görevli de sordu konuşmak yasak diye kadın dedi zaten o konuşmadan yapamaz diye sdfghjklşi sınavım bitince kapı önünde çay içtik öğrenciler çıkasıya kadar.
vay bee :D bizim gözetmen karısyla kavga ediyordu telfonda :D yan sınıftakiler çıkardı sınıftan.. :D
şans olucak biraz insanda..
Kamerayı süs niyetine taktıklarını pek sanmıyorum. Hazır takmışken incelerler de herhalde. Hem bu kuşku bile yeter de artar insana.
aynen.. işe yarıyor da... yemiyor çekmek
Cevap
5Cevap
kameralar gerçek gözetmenin herhangi bir kopya şikayeti durumunda kamera kayıtları inceleniyor veya bilgisayarda ösym yanlışların aynı şıklar olduğunu tespit ettiğinde kamera kayıtlarından bakıyor yine yani gerçek
harbiden mi?
gerçekten öğrenciler çıktıktan sonra ösym görevlisi gelerek kamera kaydını usb ye alıp gidiyor bir öğretmenlerinize sormanızı öneririm
yarın incelerim bunu.. eyv..
kameranın olduğunu şimdi öğrendim. gerçektir bence. ışık filan yanmıyo muydu kameralarda yanınca ya?
kırmızı ışık yanıp sönüyordu.. gerçek olduğu sanmıyorum.. en azından bir kısmının..
ışık yanıyorsa gerçektir. hem altta arkadaşın yazdığı gibi niye o kadar uğraşı boşuna versinler ki.
belirli bölgelerde olur bence sadece her yerde tek tek uğraşmazlar ösym'nin işi gücü alavere zaten
aynen.. mesela 100 okul varsa 10-20sinde kamera vardır.. oda bizim şansımıza artık.. :D
Benim girdiğim sınıfta kamera yoktu özellikle baktım. Çok garip
yok vardır.. ya ösym yazan saatlarde var ya da dijital saat koyuyolar.. hatta ışık yanıp sönüyor..
Saate bakmak aklıma gelmedi ama saat benim sırama 80' falan açıdaydı. Geniş açı lens kullandıklarını da sanmıyorum beni görmüş olamazlar:D
yok eğer kamera gerçekse tüm sınıfı görecek şekildedir.. yoksa sende mi kopyamı cektin :D
Yok çekmedim de çeksem sosyal de mi çekerim :D Türkçede çekilir, çok ezber var. Ama ben çekmem (çekemem:D)
anladım kanka :D
anasını satıyım Türkiye bu ekonomide bütün sınıflara kamera koyacak olsaydı pehheeeeeeyy
o kameraları takana kadar açları doyururlardı :( tanesini 50 liradan saysak ki 50 liradan daha fazladır..
1 okulda 30 sınıf olsa... gerisini sen düşün :D
kamera varda ben kimseden bakmıyorum o salaklar benden cok mu iyi yapcak:D
vallaha benim ygsde sağ arka çaprazımdaki çocuk takır takır yapıyodu.. sallanıyorsa tabi.. ytani 50 soru var sa çocuk 60-70 tane çözmüştür..
bende çözdüm gelin kopya çekin:d
yuh o ne lan insanları huzursuz ederek sınava mı sokulur inş öyle birşey yoktur
aynen.. gözetmen birde şerefsiz olursa.. hiç birşey yapamazsın..
eyvallah
Gerçek olduğuna inanıyorum
aynı fikirdeyim..
bencede yalan, amaç caydırmak
evet... yakından bakıyım yarın... bakalım gerçek mi değil mi?
Cidden kameramı varmıs lan:S
aynen ygs de de vardı.s Allahtan kopya çekmemişim ygs de...
Ben cektim sıctım demekki allah kahretsin..
diğer yorumda yazdığım gibi çoğu gerçek değildir bence.. şansına artık.s
Buda demek oluyoki gözetmenler salak
bana gözetmen deme ağlıcam şimdi :( çünkü ygs sınavım şaka gibiydi.. gözetmenlerin sayesinde..
inş yarın ki gözetmenler mal çıkmaz..
Tamam
yalan değil gerçek.
emin misin?
emin değilim de kamera var diye hareket bile edemedim sınavlarda. :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar