Eğitim & Kariyer Dershanelerdeki sınıf kameraları gerçekten çalışıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum bilgisi olan Güncellemeler+1 yıl Nasıl çalışır ya ışık yanmıyor ki agliyacam😭 Dershanelerdeki sınıf kameraları gerçekten çalışıyor mu? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hadeee sınıfta bazı haltlar yenilmiş belli jsjdjs 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu suç biliyorsunuz demi sınıfa kamera konulamaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yönetim koymuş işte her dershanede var ki Yorumla asiikısss +1 yıl Soruyu yanliş okumus arkadas 😄 dershanelerde calisiyor evet ama okullar icin goruntu amaçla korkutmak sanirim Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Babası avukat savcı olan biri uyarsın bunu Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl @asiikısss hiç bi şekilde kamera olmaz sınıflarda kişisel verilerin korunması kanununa aykırı bu Yorumla asiikısss +1 yıl Milli eğitimin karariyla tüm okul dershanelerde camera sistemi mevcuttur beyfendi 2000 yilindan beri bu boyledir Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl @asiikısss bende size kanundan bahsediyorum ne zamandan beri bi bakanlık yönetmeliği kanunun önüne geçiyor Yorumla asiikısss +1 yıl Kanun buna karar verdiyse yöneltmenlik de uyuyor haberleri hic açip bakmiyorsunuz sanirim okullarda taviz cinayet şiddet bunlarin önüne gecilmek bir nevi suçun delili gibi düşünün 🤔 Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl @asiikısss kanuna aykırı toplanan delil delil niteliği taşımaz uygulama kanuna aykırı yani hukuki olarak uygulanirligi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hadeee sınıfta bazı haltlar yenilmiş belli jsjdjs
Bu suç biliyorsunuz demi sınıfa kamera konulamaz
Yönetim koymuş işte her dershanede var ki
Soruyu yanliş okumus arkadas 😄 dershanelerde calisiyor evet ama okullar icin goruntu amaçla korkutmak sanirim
Babası avukat savcı olan biri uyarsın bunu
@asiikısss hiç bi şekilde kamera olmaz sınıflarda kişisel verilerin korunması kanununa aykırı bu
Milli eğitimin karariyla tüm okul dershanelerde camera sistemi mevcuttur beyfendi 2000 yilindan beri bu boyledir
@asiikısss bende size kanundan bahsediyorum ne zamandan beri bi bakanlık yönetmeliği kanunun önüne geçiyor
Kanun buna karar verdiyse yöneltmenlik de uyuyor haberleri hic açip bakmiyorsunuz sanirim okullarda taviz cinayet şiddet bunlarin önüne gecilmek bir nevi suçun delili gibi düşünün 🤔
@asiikısss kanuna aykırı toplanan delil delil niteliği taşımaz uygulama kanuna aykırı yani hukuki olarak uygulanirligi yok
Çalışıyor neden ki?
Çalışır
Evet