yks 17 gün kaldı ve ben türkçe ve az matematik dışında hiç birşey bilmiyorum
tyt 30-40 net gibi bişey ayt daha kötü mezuna bırakacağımda hiç değilse aşırı kötü bir puan almayım kafasındayım. Bide mezuna kalırsam. Tm' ye geçmeyi düşünüyorum da sınav bir geçsinde
Aranızda neden çalışmadın diyen olabilr. Çalışmayı denedim. Ben aşırı kötü bir öğrenci değildim ya da okuluma göre. genel anlamda taktir teşekkür
ama daha sonra temelimin ne kadar kötü olduğunu anladım.11'de dersahaneye gitmiştim ama dersahane hiç yks'e hazırlamadığı için yks 'nin nasıl bir sınav olduğunu bu sene anladım ve zaten çalşma alışkanlığı olmayan ben okulumun sürekli engellemeleri dersahane okul yogunluğu ve yaşanan felaktlerden pek çalışamadım. İlk başta gerçekten yorgunluktan çalışamadım karantinadada ilk başta çalıştım ama evde oturmaktan aşırı sıkılıp bunaldığım için saldım. Zaten başta yapamadım sonda mı yapıcağım kafasına girip mezunken daha rahat çalışacağımı düşündüm
tyt 30-40 net gibi bişey ayt daha kötü mezuna bırakacağımda hiç değilse aşırı kötü bir puan almayım kafasındayım. Bide mezuna kalırsam. Tm' ye geçmeyi düşünüyorum da sınav bir geçsinde
Aranızda neden çalışmadın diyen olabilr. Çalışmayı denedim. Ben aşırı kötü bir öğrenci değildim ya da okuluma göre. genel anlamda taktir teşekkür
ama daha sonra temelimin ne kadar kötü olduğunu anladım.11'de dersahaneye gitmiştim ama dersahane hiç yks'e hazırlamadığı için yks 'nin nasıl bir sınav olduğunu bu sene anladım ve zaten çalşma alışkanlığı olmayan ben okulumun sürekli engellemeleri dersahane okul yogunluğu ve yaşanan felaktlerden pek çalışamadım. İlk başta gerçekten yorgunluktan çalışamadım karantinadada ilk başta çalıştım ama evde oturmaktan aşırı sıkılıp bunaldığım için saldım. Zaten başta yapamadım sonda mı yapıcağım kafasına girip mezunken daha rahat çalışacağımı düşündüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mezuna bırakacaksan şu 17 günde ful tyt çalış seneye bu seneki puanını kullanırsın ayt kasarsın öyle bir sistem varya tyt de hangi senenin puanı yüksekse onu kabul ediyor başarılar 🤜🏻
Matematik problem çalışabilirsin. En önemlisi paragraf ve normal deneme çöz bol bol👍
zaten bu sene full paragraf çalıştım desem yeridir 2.5 kitap bitirdim
17 günde zor bence ama yinede yapabileceğin konulara odaklan
Hiç mi birşey bilmiyosun? Eğer bilmiyosan geçmiş olsun mezuna kaldın
mezuna kalacağım karar verdim zaten Bu sene olacak gibi değildi
Geçen sene çıkan soruların konu dağılımına bak en çok soru çıkan konuya bak kosa sürede anca
bakayımda bu sene sistem değişti ya
Anladım ama yine de konudağılımı nın çok değişeceğine inanmıyorum mesela Türkçe kesin 40 sorunun 32 sine yakını paragraf bu yani
en cok soru cikan konulara bak kardesim
bakayımda sistem değiştiği için önceden limit türevken şimdi trigonometri gibi ama kesinde değil sanki
aa evet haklisin unutmusum onu canim rasyonel oran oranti temel kavramlar bunlardan her sene garanti soru cikar
benim sorunum nerde biliyırmusunuz. Çözüyorum ama problem var mesela problemi okusam bile onun işlemini oluşturamıyorum yoksa işlem sorularını iyi kötü yapıyorum
anladim canim onun ivin bol bol cozumlu ornek bakmali sonra kapatip onlari birdr kendin cozmelisin ki cozme aliskanligin olussun
nasil gidis yolu yaoacagini ogrenirsin ama hic islem yapamiyosan antremanlarla matematik kitabini oneririm kendini gelistirmek icin cok guzel bir kitap
Hedefin ne
Şu an alanin ne?
mf
tm'ye geçsemmi diyorum
ozelden konusabiliriz bnde hazirlaniyorum sinava
sey yap bak mf zor yetismez yetissede bilmiyorum sinavda yapmak zor diyorsanki tm de benim istedigim bir bolum var olur ama gene mat2 cozcen
TM çalış.